Manchester United (zbiorczy) - Strona 105

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sie 2005, 11:07

Co do Cicinho to jest z nim duze zamieszanie poczatkowo mowił ze nie chce odchodzic z San Paolo dopiero po MŚ pozniej mowił ze jego idolem jest Cafu i marzy mu sie gra w Milanie a teraz z MU juz podpisuje kontrakt :lol:
Sadze ze jemu najblizej do Milanu juz paru brazylijczyków z Milanu zapraszało go i mowili ze chce tez tu grac takze czekam na niego :twisted:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2005, 12:08

Ja mam nadzieje,ze przejdzie do United...kolejny świetny piłkarz w Premiership :wink: Pozatym wcale nie jest powiedziane, ze Neville ma pewne miejsce na prawej obronnie, jeśli sie potwierdzą opinie o Cicinho, jestem pewien ze jest w stanie wyprzeć Garego z pierwszego składu

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 sie 2005, 12:23

Ja od początku widziałem tego goscia w koszulce MU. Z Heinzem będą sobie biegac i biegac po skrzydłach :wink: Pasuje do taktyki 4-3-3. Szkoda Garego i cos mi sie niewyadaje żeby Fergie tak szybko o nim zapomniał na rzecz Cicinho. Pewnie z tą jego czasem nawet nudną solidnoscią moze go przecunąc do środka, do pary z Ferdinandem :roll: .

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 11 sie 2005, 12:43

Moim zdaniem Cicinho bylby bardzo dobrym posunienciem transferowym...wiele zyskalaby na tym nasza obrona...Gary nie prezentuje juz takiego poziomu jak kiedys wiec jest do "wygryzienia" ze skladu a szczegolnie przez takiego pil;karza jakim jest gwiazdor Sao Paulo...A co do tego cytatu ktoregos z kibicow MU....to musial byc to jakis bardzo nieobiektywny kibic.....jest wiele lepszych od niego defensorow biegajacych po prawej flance....no moze nie az tak wiele ale kilku by sie znalazlo...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2005, 14:42

Co się stanie z Garym :roll: Pewnie jak by przeszedł Cininho poszedłby do środka albo by rywalizował na prawa obrone z brazylijczykim. To by było dobre do zespołu bo Neville nigdy nie miał poważnego konkurenta. Ja ostatni mecz z Cininho widziałęm w finale Copa Libertadores i zagrał tam koncertowo jechał po prawej stronie jak miedzy tyczkmi.
Więdz czekamy na Ciebie w piekle :wink:

lukas07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas07 » 11 sie 2005, 15:04

Myśle że Cininho jest dobrym zawodnikiem dla ManUtd ale powinni jenak zachować Garego to przecież bardzo dobry zawodnik , nie znalazło by sią wielu takich jak on przeciesz jest jednym z wielu zawodników tak długo grających w ManUtd i gdybym miał możliwość to zostawił bum go w Manchesterze ł

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 11 sie 2005, 20:49

Nikt nie mowi zeby odrazu sprzedac Garego....ale przydalaby mu sie powazna rywalizacja.....wtedy Gary by lepiej gral a gdyby mu nieszlo bylby Cicinho...a po drugie nic nie jest wieczne...nie oszukujmy sie...jeszcze gora dwa sezony i Neville juz nie bedzie tak dobry.....[/list]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2005, 21:19

Ferguson wie o tym że United jeśli mają walczyć o najwyższe trofea potrzebne są zmiany w drużynie i świeża krew . Lubie wszystkich zawodników ze "starej gwardii" ale każdy ma swoje pięć minut a potem trzeba odejść. Nie chce żeby Gary odchodził ale żeby nie musiałgrać w sezonie 50 spotkani bo to nie na jego wiek i możliwość. Cininho idealny zawodnika na zastąpienie naszej podpory :!:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2005, 22:07

Rossi pisze:Ferguson wie o tym że United jeśli mają walczyć o najwyższe trofea potrzebne są zmiany w drużynie i świeża krew . Lubie wszystkich zawodników ze "starej gwardii" ale każdy ma swoje pięć minut a potem trzeba odejść. Nie chce żeby Gary odchodził ale żeby nie musiałgrać w sezonie 50 spotkani bo to nie na jego wiek i możliwość. Cininho idealny zawodnika na zastąpienie naszej podpory :!:
podpisuje sie pod tym obiema rękami... :wink: niestety nevile giigs czy Keane to juz nie ci sami zawodnicy co w 1999 roku, swieza krew jest potrzeba i to bardzo....

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 0:23

Kamil232 pisze:
Rossi pisze:Ferguson wie o tym że United jeśli mają walczyć o najwyższe trofea potrzebne są zmiany w drużynie i świeża krew . Lubie wszystkich zawodników ze "starej gwardii" ale każdy ma swoje pięć minut a potem trzeba odejść. Nie chce żeby Gary odchodził ale żeby nie musiałgrać w sezonie 50 spotkani bo to nie na jego wiek i możliwość. Cininho idealny zawodnika na zastąpienie naszej podpory :!:
podpisuje sie pod tym obiema rękami... :wink: niestety nevile giigs czy Keane to juz nie ci sami zawodnicy co w 1999 roku, swieza krew jest potrzeba i to bardzo....
Rowniez sie z wami zgadzam...najbardziej zastepca przyda sie jednak najstarszemu z tej trojki....Roy'owi...i nie chodzi mi tu o Alana....bo nie wiem co bedzie z niego w roli DPŚ...lecz widzialbym na tym miejscu jakiegos nowego zawodnika...niestety nie mam pomyslow...bo Essien jest dla nas nieosiagalny...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 10:41

W zimie nikt nie mówił o Essienie tylko MU bardzo chciał na def pom sprowadzić Rio Mavube teraz sam nie wiem czemu ta kwestia upadła i nic nie słychać żeby United się z nim kontaktowali. Podano wczoraj że Mavuba ma przejsici do Arsenalu w lecie 2006. Ja uważam że Mavuba to bardzo dobry zawodnik i napewno taniszy od Essiena :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 10:47

Rossi pisze:Podano wczoraj że Mavuba ma przejsici do Arsenalu w lecie 2006. Ja uważam że Mavuba to bardzo dobry zawodnik i napewno taniszy od Essiena
dlatego przejdzie do Arsenalu, a nie do Manu, czy Chelsea :)

Wenger wie kogo sprowadzić, a po co wam w Manu DM ? macie Roy'a 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sie 2005, 10:51

fieldy pisze: macie Roy'a
no ale im chyba chodzi o to że jest stary i trza go zmienić ?? Oo

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 11:03

Pasztet pisze:no ale im chyba chodzi o to że jest stary i trza go zmienić ?? Oo
doskonale wiem o co im chodzi :lol:
Roy jeszcze pogra /sloro poradził sobie z młodym kiicem to z rywalem z innej drużyny też da rade :roll: /

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 11:09

fieldy pisze:
Pasztet pisze:no ale im chyba chodzi o to że jest stary i trza go zmienić ?? Oo
doskonale wiem o co im chodzi :lol:
Roy jeszcze pogra /sloro poradził sobie z młodym kiicem to z rywalem z innej drużyny też da rade :roll: /
To była jakas aluzja??? Roy sie stazej i pownien pełnic w United innna funkcje niż dotychczas. Ja sobie myśle gdy wygrywamy i trzeba utrzymac wynik wtedy wchodzi ON i uspokaja gre kieruje zawodnikami włąsinie tak sobie wyobrażam funkcje Roya w drużynie! filedy z tobą też by sobie poradził i to nie tylko na boisku :D

Zablokowany

Wróć do „Anglia”