Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 21:23
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 22:46
mistyk pisze:Jarzinho byla to akurat odpowiedz na to, ze Chelsea ma malo obroncow
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 22:54
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sty 2007, 22:55
Sorry, ale Vidic i Evra to nie są piłkarze sciągnięci z 4 ligi...Rossi pisze:
Napewno byłby pod okiem Ferguson który umie wychować piłkarsko i nie tylkoA może skoniczyłby jak Evra, Vidic, czy Scholes
![]()
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 23:06
mistyk pisze:W Europie tez wiele druzyn desygnuje 2 graczy do krycia Ronaldinho i co z tego?
To pwoiedział czy nie, bo to roznica, albo tak albo nie. Essien na wszystkich pozycjach, to malo ich jestmistyk pisze:zreszta nie musi tego nawet mowic, skoro kontuzjowanych jest dwoch stoperow i w obronie gra Ferreira (ktory raczej wystepuje na boku) i Essien, ktory gral juz chyba na wszystkich mozliwych pozycjach w Chelsea oprocz bramkarza.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2007, 23:07
Naprawdę nie zauważyłeś, że to właśnie w PNA większość graczy rodem z Afryki się wypromowało? Nie wszyscy muszą od razu grać w europejskich potęgach, ale dla nich gra nawet w Bastii jest już dużym sukcesem. Tak właśnie sprawa miała się z Toure, który trafił do Arsenalu właśnie po dobrej grze w PNAJarzinho pisze:Co wam dał ostatni PNA
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 23:16
RóżA pisze:Naprawdę nie zauważyłeś, że to właśnie w PNA większość graczy rodem z Afryki się wypromowało? Nie wszyscy muszą od razu grać w europejskich potęgach, ale dla nich gra nawet w Bastii jest już dużym sukcesem. Tak właśnie sprawa miała się z Toure, który trafił do Arsenalu właśnie po dobrej grze w PNA Przykładów oczywiście znalazłoby się więcej.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sty 2007, 23:17
Mido zachowywał się akurat wyjątkowo nieprofejsonalnieJarzinho pisze:RóżA pisze:Naprawdę nie zauważyłeś, że to właśnie w PNA większość graczy rodem z Afryki się wypromowało? Nie wszyscy muszą od razu grać w europejskich potęgach, ale dla nich gra nawet w Bastii jest już dużym sukcesem. Tak właśnie sprawa miała się z Toure, który trafił do Arsenalu właśnie po dobrej grze w PNA Przykładów oczywiście znalazłoby się więcej.
Wymien taka prawdziwa garstke zawodnikow, ktorym zancznie sie polepszyło po PNA... Oni w wiekszosci wystepuja juz we Francjii.
JA ci powiem co zapamietałem bramke Eto'o, profesjonalne zachowanie Ade i Mido, Asamoah i chyba tyle.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 23:18
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2007, 23:20
Ale większość z nich zmieniła otoczenie właśnie po PNA, odchodząc do lepszych klubów.Jarzinho pisze:Oni w wiekszosci wystepuja juz we Francjii.
Widać masz słabą pamięć. Ja pamiętam przede wszystkim kilka bardzo dobrych meczy, m.in. Egipt-WKS, Nigeria-Senegal, czy nawet Nigeria-WKS. Poza tym pamiętam jeszcze kilka indywidualności, którym po African Nations Cup zacząłem się przyglądać nieco dokładniejJarzinho pisze:JA ci powiem co zapamietałem
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 23:23
RóżA pisze:Ale większość z nich zmieniła otoczenie właśnie po PNA, odchodząc do lepszych klubów.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sty 2007, 23:35
podobno jest tam jeszcze jeden wielki talent- Ogbeche czy jakoś tak, napastnik/ skrzydłowyJarzinho pisze:Lyn Oslo
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2007, 23:36
Większość z nich nie przeszła od razu do Chelsea, czy Barcelony, a tylko o kolejny stopień wyżej. Właśnie po PNA uwagę na siebie zwrócił Zokora, czy nawet Yapi-Yapo.Jarzinho pisze:Ale mi wąłsnie chodzilo o tych zawodnikow, takich kilka ciekawszych przykladwow
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sty 2007, 23:42
poprawka. Lyn-Manchester United-Chelsea LondynJarzinho pisze:RóżA pisze:Ale większość z nich zmieniła otoczenie właśnie po PNA, odchodząc do lepszych klubów.
Ale mi wąłsnie chodzilo o tych zawodnikow, takich kilka ciekawszych przykladwow. Jeden juz masz Obi Mikel - Lyn Oslo - Chelsea Londyn...
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sty 2007, 9:44
Cris7 pisze:Sorry, ale Vidic i Evra to nie są piłkarze sciągnięci z 4 ligi...
Ty też poplatałeś...Akarin pisze:podobno jest tam jeszcze jeden wielki talent- Ogbeche czy jakoś tak, napastnik/ skrzydłowy
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio