Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 04 lut 2010, 15:25
Carlos_7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 04 lut 2010, 15:56
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2010, 16:14
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lut 2010, 17:16
jaka opaska? jakie logo?b-boy1995 pisze:Siema mam prośbę dla znawców....
Otóż kto wie co pisze na opasce Barcelony pod logiem???
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 lut 2010, 19:35
Z Figo było podobnie.RealFan pisze:I ty w to wierzysz
A nawet jeśli, to wtedy nikt nie czekał na wybory.
Nie widzę w tym nic dziwnego. Zważywszy że głowni kandydaci i tak w swoich planach przedstawiają Pepa, a to z myślą o jego drużynie będą robione transfery.RealFan pisze:Zbliżają się wybory, ale o transferach na nowy sezon myśli obecny zarząd. Faktycznie świetnie.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2010, 20:12
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 04 lut 2010, 21:47
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lut 2010, 22:13
To ze wybory nie beda w stylu- Ja sprowadze X - wygrywam, to chyba sukces. Ja nie mam zdania i chyba odpowiednie wyrobie sobie tuz przed wyborami. O ile Laporta podobal mi sie 7 lat temu temu to teraz nie mam faworyta.Fajne wybory się szykują. Każdy z kandydatów powie do socios: "No wiecie, jeśli nas wybierzecie, sprowadzimy tego X, co go Laporta kupił przed odejściem." Nuda.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 lut 2010, 22:36
Figo miał obiecane przez Pereza transfer do Realu jeśli wygra wybory. Jeśli nie musiałby zapłacić spora kasę.RealFan pisze:Jeśli ktoś wierzy, że Calderon był w stanie osiągnąć jakiekolwiek porozumienie z Manchesterem, to niech będzie, że nie będę go budził z tego snu. Tak, z Manchesterem, bo z Figo sytuacja była o tyle inna, że miał klauzulę odstępnego.
Fajne wybory się szykują. Każdy z kandydatów powie do socios: "No wiecie, jeśli nas wybierzecie, sprowadzimy tego X, co go Laporta kupił przed odejściem." Nuda.
Nie ma, dla mnie Sandro wygra w cuglach. Mimo, że Laporta poparł Godalla.Bienias pisze:To ze wybory nie beda w stylu- Ja sprowadze X - wygrywam, to chyba sukces. Ja nie mam zdania i chyba odpowiednie wyrobie sobie tuz przed wyborami. O ile Laporta podobal mi sie 7 lat temu temu to teraz nie mam faworyta.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2010, 22:50
Wiem, jak wtedy było. Tylko z powodu, o którym już pisałem ma się to nijak do Cristiano.Jarzinho pisze:Figo miał obiecane przez Pereza transfer do Realu jeśli wygra wybory. Jeśli nie musiałby zapłacić spora kasę.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 lut 2010, 7:58
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 05 lut 2010, 9:02
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lut 2010, 11:55
Mam nadzieje ze te slowa podbuduja Francuza i ostudza glowy rozpalonych Pedrofilow nawet tego jednego min na tym forum"Henry jeszcze o wiele przewyższa Pedro. My musimy walczyć na boisku z prawdziwymi mężczyznami. Mam nadzieje, że Titi pokaże się jeszcze w tym sezonie z dobrej strony."
Mam nadzieje ze jest to dobry prognostyk do przedluzenia kontraktu. Wyspiarze juz czychaja wiec trzeba dzialac.Wenezuelczyk Jeffren Suarez już nie długo otrzyma status zawodnika pierwszej drużyny FC Barcelony. Tym samym numer na koszulce skrzydłowego Blaugrany ulegnie zmianie. Dotychczas Jeffren na swoich plecach nosił cyfrę 35, a teraz na jego koszulce będzie widniał numer 20.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 06 lut 2010, 13:27
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 13:52
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio