Chyba za 4 jest pauza.jordan20 pisze:dodatkowo busquets dostal piate zoltko i za tydzien bedzie pauzowal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lut 2010, 1:40
Chyba za 4 jest pauza.jordan20 pisze:dodatkowo busquets dostal piate zoltko i za tydzien bedzie pauzowal
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 07 lut 2010, 2:01

jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lut 2010, 3:25
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 07 lut 2010, 9:00
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 07 lut 2010, 9:20
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2010, 10:12
Gwiżdżąc w tej sytuacji faul (który jednak był), sędzia musiał pokazać czerwo.rati pisze:Bezpośrednie czerwo dla Marqueza -
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 lut 2010, 10:32
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lut 2010, 12:24
Kod: Zaznacz cały
latego tez mysle,ze wraz z milito na srodku zagra czygra wlasnie ze wzgledu na jego bardzo duze umiejetnosci w rozegraniuUkrainiec jest wolny jak mucha w gownie. Milito jest pewniejszy od Czyhrynskiego wiec nie jestem pewien ze zagra z AM. Licze na duet Rafa Milito. Pomimo wszystko argentynczyk zagral jak dla mnie dobre zawody.i wcale nie bylbym taki pewny wystawienia w srodku milito z puyolem (wg mnie ma duze szanse na gre na prawej obronie,ze wzgledu na szybkiego simao,za ktorym maxwell raczej nie nadazy)
jak to dobrze ,ze takie jednostki jak TY nie pracuja w klubie
guardiola czesto powtarza,ze ibra nie przyszedl po to by strzelic 30 goli w sezonie (zaliczy pewnie z 20 goli +10 asyst),ale by dac nowe opcje rozegrania pilki,wzmocnic sile fizyczna ataku,jeszcze bardziej urozmaicic nasza gre,wygrywac pojedynki glowkowe=zgrywac pilke do messiego,pedro,keity itp
ale nie bo dla pewnych kibicow licza sie gole i ch u y !
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 07 lut 2010, 13:06
Yaya24Toure

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 07 lut 2010, 13:08
Ale przecież Rafa dostał czerwo, to jak ma zagrać w Madrycie? Ja chciałbym taką linię obrony: Maxwell, Puyol, Milito, Abidal. Brazylijczyk zagrał wczoraj przyzwoite zawody i wolę jego niż na prawej Puyola, a Dimę na środku.Bienias pisze:Licze na duet Rafa Milito
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 07 lut 2010, 13:10
Yaya24Toure

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 07 lut 2010, 13:24
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lut 2010, 15:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lut 2010, 17:16
licze ze odwolanie przyniesie korzysci. Nie wyopbrazam sobie zeby za taki faul bylo czerwo.FCB keres pisze:Ale przecież Rafa dostał czerwo, to jak ma zagrać w Madrycie? Ja chciałbym taką linię obrony: Maxwell, Puyol, Milito, Abidal. Brazylijczyk zagrał wczoraj przyzwoite zawody i wolę jego niż na prawej Puyola, a Dimę na środku.Bienias pisze:Licze na duet Rafa Milito
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 lut 2010, 20:25
Czerwona z automatu. Na nic zdadza sie Twoje lamenty. Nie sadze tez aby Barcelona odwolywala sie od niej, zwazywszy ze w przeciwienstwie do Ciebie znajdzie sie w klubie kilka osob, ktorym przepisy nie sa tak obce jak Tobie.Bienias pisze:
licze ze odwolanie przyniesie korzysci. Nie wyopbrazam sobie zeby za taki faul bylo czerwo.
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio