To mnie niepokoi.Milan zapowiedział już, że będą odwoływać się od tej decyzji - podobnie jak ostatnim razem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 kwie 2011, 18:03
To mnie niepokoi.Milan zapowiedział już, że będą odwoływać się od tej decyzji - podobnie jak ostatnim razem.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 kwie 2011, 18:12
Błąd. Normalnej - takie decyzje podejmowane są w stosunku do wszystkich klubów, które mają podstawy do odwołań. Nader często są powoływane, co już Ci udowadniałem, więc nie stosuj demagogii.dzieki dziwnej decyzji komisji
I Parmie, i Lazio, i Juventusowi, i wielu innym klubom.Ta komisja musiala sie wczesniej nagimnastykowac strasznie by pojsc na reke Milanowi,
To straszne, że klub broni swoich interesów odwołując się od kar. Trzeba oskarżyć o to wszystkie kluby - znów będzie jeden, jedyny sprawiedliwy Inter, bo on jako jedyny nie odwołuje się od decyzji sędziów. W całej lidze jedyny.To mnie niepokoi.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 kwie 2011, 18:13
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 kwie 2011, 18:23
Wilmore pisze:o nic dziwnego, odwołanie się od wyroku to rzecz powszechna
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 kwie 2011, 18:43
Wiesz co, to jest właściwie zabawne. Nie raz Inter był przez odpowiednią komisję przy FIGC krzywdzony tak, jak na boisku przez panów w żółtym ciągnięty za uszy i to on powinien przede wszystkim od tych wyroków się odwoływać - a jako jedyni się nie odwołują. I gdy odpowiednia komisja zmniejsza kary wszystkim w lidze, które często są sprawiedliwe i ich zmniejszenie jest błędne, to oni, chyba najbardziej przez FIGC krzywdzeni w pierwszej instancji w całej lidze, jako jedyni mają utrzymane wyroki w mocy.Jak widać nie dla wszystkich, skandaliczne, że Milan się odwołuje.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 kwie 2011, 19:52
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 kwie 2011, 20:15
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 kwie 2011, 20:32
25 marca.kiedy FIGC ostatnio zmniejszylo kare za uderzenie rywala,
Gdzie ja twierdzę coś takiego? Bo moim zdaniem to, co dotyczy Interu i dochodzi do komisji dyscyplinarnej, jest karane zbyt wysoko. Co innego sytuacje boiskowe, gdzie sędziowie robili cuda.kiedy to Interowi jakis wystepek dyscyplinarny przeszedl plazem.
Pisałem już, jest ich nader wiele. Choćby taka ręka Adriano, choćby wymuszane karne w lidze. Choćby wirtualne tabele pokazujące, że nie jeden Wilmore to widzi.Bo oczywiste, ze tych meczów kiedy to "sedziowie nas ciagneli za uszy" juz nie przedstawisz
Widzę, że bierzesz przykład z najlepszych.pozostanie to twoim slodkim pierdzeniem.
Skojarzył mi się w tej sytuacji Jarosław Kaczyński. Napisał jedno, wybuchła afera, szybko zaczął mówić, że tak naprawdę napisał co innego, a już w ogóle co innego myślał i tak naprawdę nikt nie potrafi czytać ze zrozumieniem, bo co z tego, że on napisał X, skoro myślał Y i krytyka za to, co napisał, jest nieuzasadniona.Fajnie, tylko ja nie pisalem krytycznie o instytuacji odwolania, jak probujecie mi wmowic, ale o niebezpiecznej, bezprecedensowej stytuacji jak ewidentne uderzenie przeciwnika
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 kwie 2011, 8:07
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 kwie 2011, 8:18
ja się cieszę, liga naprawdę będzie wyglądać imponująco w następnym sezonie. Berlusconi na pewno kupi kilku dobrych piłkarzy żeby wzmocnić klub przed LM, w Romie nowy właściciel, którego te wszystkie obietnice może i brzmią jak obietnice polskich polityków, ale kilku ciekawych zawodników pewnie zawita do Rzymu.mete pisze:Berlusconi wczoraj w wywiadzie powiedział, że jeżeli Milan wygra mistrzostwo to do drużyny dołączy jeden lub dwóch mistrzów i marzy by jednym z nich był Ronaldo(co nie realne przynajmniej na tym etapie jego kariery). Trzeba liczyć, że Milan utrzyma miejsce w tabeli i Sylvio dotrzyma słowa. Oby tylko skupił się na pomocy i obronie. I nie wydaje mi się, aby Taiwo lub Mexes byli widziani w oczach Berlusconiego jako mistrzowie, ale Ganso już tak i on może być jednym z nich.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 kwie 2011, 10:08
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 kwie 2011, 10:35
Nie widzę w tym żadnego problemu, by Berlusconi w lecie po zakontraktowaniu Mexesa powiedział, że to pierwszy z zapowiedzianych mistrzów.I nie wydaje mi się, aby Taiwo lub Mexes byli widziani w oczach Berlusconiego jako mistrzowie
Wilmore
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 kwie 2011, 17:35
Bardziej trzeba zadać pytanie, który Europejski klub za tym stoi. Prezes Corinthians już o tym mówił, ale nie zdradził klubu.Ciekawy news, ile tu prawdy?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 kwie 2011, 20:23
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio