Sigi, avatary - prośby forumowiczów - Strona 108

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2005, 14:11

ja osobiście nie przepadam za tym gatunkiem muzycznym, ale pewnie chciałes aby ocenic samą grafikę :lol:
więc jeśli liczysz się z moim zdaniem to powiem Ci, że mnie się podoba - widać, że znasz się na rzeczy [jeśli sam robiłeś]

Chociaż być może za dużo tych głów dałeś. Jakbys dał o 2 mniej było by chyba bardziej przejrzyste. Ale jest OK :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 03 paź 2005, 15:50

k@li pisze: Mam pytanko, jak robisz że tło się tak jakby błyszczy, świeci co ?.
to zalezy od tla, jezeli masz elementy biale to nakladajac nowa warstwe i dajac na overlay tworzy sie taki efekt blyszczacy

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 03 paź 2005, 15:51

Ja miałbym prośbę, tak samo chciałbym żeby ktoś zrobił sig, związany z Juventusem i Trezeguet. Tu widzękilku naprawdę dobrych grafików, sam jestem bardzo, bardzo średni, a nawet słaby, więc nei mam co marzyć, więc proszę w tym momencie o pomoc. Zaczynam dopiero poznawać to forum i przydałby mi się dobry start. A jak mam wziąć an wzruszenie to : moja mama jest chora, moja siostra się puszcza, mój brat jest gejem, mój tata nie pali, ani nie pije(takie dziwne, że aż smutne) a ja sam przeszedłem ostatnio siedemnaście operacji ucha i nei wiem czy z tego wyjdę. Teraz będę miał większe szanse...

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 03 paź 2005, 16:46

to jest moj drugi sig w zyciu wiec jezeli Cie sie nie spodoba to napewno inni zrobia lepszego

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 03 paź 2005, 16:54

Jeżeli to Twój drugi sig w życiu to gratulacje, bo jest naprawdę wysokiej jakości. I naprawdę podoba mi się, tylko, że jedno ale, kolorystyka, najlepiej by występowały tylko czarny i biały, i ten czarny był by tłumiony przez biały, czyli więcej by było jasnego, ale naprawdę serdeczne gratulacje, w niedługim czasie, możesz osiągnąć naparwdę spory poziom. To może być Twój drugi sig, ale nei wierzę, że Twoja druga praca, bo widać, że masz w tym wprawę.
Pzdr i dzięki, bo widać, że jakiś tam nieznany Ci Maro juve poprosił Cię o sig a Ty zrobiłeś, więc wielkie brawa dla ciebie i respect.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 paź 2005, 17:43

Maro jak Ci się podoba bierz...

Obrazek

Pozdro.

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 03 paź 2005, 17:48

Fantastyczny, wielkie dzięki K@li. Właśni o coś takiego mi chodziło. Mniej więcej oczywiście :D . Bardzo dziękuję Tobie i Adriano100, wsparliście nowego, niedoświadczonego usera.

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 03 paź 2005, 17:50

moglby mi ktos zrobic siga z 2Pac'iem?? z gory dzieki.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 03 paź 2005, 18:08

O! Kolega Makaveli podrzucił mi dobry pomysł! Mi też mógłby ktoś zrobić siga z 2Pac'iem? Dziekowa z góry :D

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 03 paź 2005, 20:14

Maro juve pisze:Jeżeli to Twój drugi sig w życiu to gratulacje, bo jest naprawdę wysokiej jakości. I naprawdę podoba mi się, tylko, że jedno ale, kolorystyka, najlepiej by występowały tylko czarny i biały, i ten czarny był by tłumiony przez biały, czyli więcej by było jasnego, ale naprawdę serdeczne gratulacje, w niedługim czasie, możesz osiągnąć naparwdę spory poziom. To może być Twój drugi sig, ale nei wierzę, że Twoja druga praca, bo widać, że masz w tym wprawę.
Pzdr i dzięki, bo widać, że jakiś tam nieznany Ci Maro juve poprosił Cię o sig a Ty zrobiłeś, więc wielkie brawa dla ciebie i respect.

Serio to mój drugi sig bo pierwszy to ten co mam w podpisie .. :) Dzieki !!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 paź 2005, 23:05

Mam glupia prosbe (poniewaz nie mam jeszcze photoshopa po formacie)

Dodajcie do mojego avatarka ramke i moj nick jako ladnie wkomponujcie. Oczywiscie prosze :D

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 paź 2005, 8:49

smitu:

Obrazek

Pozdro.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 paź 2005, 11:19

To moze ja wrzuce cos, dzis rano nudzilem sie(przeziebienie) i zrobilem trzy sigi co o nich sadzicie?? (Wiem ze przy Paris zrabalem tlo :wink: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 paź 2005, 11:41

Nie wiem jakos mi sie nie podobaja. Nie maja jakiegos fajnego klimatu :? Nie widoczne sa czcionki a np na tym z diaz gdybys zdjal te fota ze srodka byloby lepiej. Niektore sa przesycone.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 paź 2005, 12:51

frik23 pisze:Nie wiem jakos mi sie nie podobaja. Nie maja jakiegos fajnego klimatu :? Nie widoczne sa czcionki a np na tym z diaz gdybys zdjal te fota ze srodka byloby lepiej. Niektore sa przesycone.
Smitus ale ja nie lubie robic sigow gdzie jest jedna postac, wole zeby bylo kolorowo. Nie wszystkim musza sie podobac. :D

P.s Ty do mnie "mimus" to ja do ciebie "smitus" :wink: :D
Oto kolejny:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”