Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 kwie 2006, 20:42
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 14 kwie 2006, 20:51
Już było (Dia del Inocente), pozatym żadne hiszpańskie zródła nie potwierdzają tej informacji. Pewnie to Araby sobie jaja robią.bagg pisze:A może tak hiszpańskie Prima-Aprillis?
Cai
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek89 » 14 kwie 2006, 21:28
Szymek89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 kwie 2006, 21:35
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 14 kwie 2006, 22:19
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 kwie 2006, 22:29
girlfromipanema pisze:a pozatym zniszczył ładny mit, że gracze Barcy nie grają dla kasy- choć niektórzy do tej pory wierzyli, że taki zespół istnieje
Czyli Ronaldinho. Nie wiem czy wiesz, ale to on aktualnie jest najbardziej marketingowym pilkarzem swiata.girlfromipanema pisze:ale nie przyrównuję go po tej sytuacji do Beckhama czy kogoś w tym stylu.
Piekne tlumaczenie Eto'o. Takie - "chcialabym a sie boje", takie - "skrytykowalabym go, ale nie wypada, bo to przeciez pilkarz Barcy, co innego gdyby tak zrobil np. Ronaldo, no to wtedy dawaaaaj na niego"girlfromipanema pisze:jednak w sumie go rozumiem. może chcieć odpocząć od hiszpańskich boisk, może chcieć zarobić kasę, może mu zależeć na tej szkółce w Kamerunie. wracając oczywiście do tej kasy- przynajmniej nie bajeruje, że zależy mu na czymś innym, zawsze mówił, że to dla niego ważne. wydaje się, że patrzy na pieniądze wiecznie, choćby nie wiem ile ich miał, przez pryzmat fatalnej sytuacji w Kamerunie...
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 kwie 2006, 22:38
WTF?girlfromipanema pisze:może chcieć odpocząć od hiszpańskich boisk, może chcieć zarobić kasę, może mu zależeć na tej szkółce w Kamerunie.
Dobrze, ze Larsson to wonderkid.SiKor pisze:Oby uraz Larssona nie był zbyt groźny, bo we wtorek trzeba pomęczyc staruszka Serginho czy Cafu...
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 kwie 2006, 22:48
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 14 kwie 2006, 23:15
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 kwie 2006, 23:24
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 kwie 2006, 8:46
berik pisze:I zwyciestwo 1:0 Eto'o znowu trafia ale moze od poczatku.
Pierwsze 15 minut i ataki na hurraaaa! gol Samuela, sytuacja Giuliego i ogolem bardzo dobra gra.Potem juz tylko gorzej. Kontuzja Larssona i wchodzi Santi i kolejny pech. Maxi 60 gry i [*]. Chcialem sie doszuakc czegos pozytywnego w jego grze, ale niezabardzo umialem cokolwiek znalezc Swietna 1 polowa Deco, druga slaba i w pewnym momencie Portugalczyk zaczal przesadzac i dosyc mnie wkurzyl tym ciaglym wymuszaniem. Kolejne swietne zawody Iniesty, Oleguer wyrasta na jednego z najpewniejszych obroncow ligi Carles gra jak zawsze.Tylko Edmil pokazal, ze nie ta forma po kontuzji.Zbyt duzo prostych strat.
Ogolem Barca zawiodla. Dobrej gry to moze bylo raptem pol godziny. Maxi totalna beznadzieja, ale dobrze, ze mamy Samuela. Teraz czas na Milan i mam nadzieje na lepszy wystep Edmilsona. Oby tez uraz Larssona nie byl zabardzo grozny, bo zostaloby 4 napastnikow co sie rowna z tym, iz Maxi bylby tym 4
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 kwie 2006, 8:53
krzychu212 pisze:Jak dla mnie wraz z Oleguerem, oczywiście Puyolem, E2 i Iniestą najbardziej pozytywna postać tego spotkania.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 kwie 2006, 9:01
Ale gdyby nie on, to nie wiadomo kto mógłby strzelić bramkę, a w tym spotkaniu chodziło przecież o 3 pkt.Martinho pisze:Dla mnie Eto`o poza bramka na poczatku spotkania niczym sie nie wyroznil
No przecież to musi być wałek. Nie wierzę żę mógłby sie na coś takiego zgodzić, a właściwie nie wierzę że Barca mogłaby się na coś takiego zgodzić. Wypożyczać swojego najlepszego napastnika na starcie sezonu (ktoś napisał że ich LM to we wrześniu sie zaczyna), nierealne.Martinho pisze:Pewnie juz myslal o wrzesniu gdzie ma zagrac kilka spotkan w Al-Ittihad w Azjatyckiej LM
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 kwie 2006, 9:43
Martinho pisze:Pewnie juz myslal o wrzesniu gdzie ma zagrac kilka spotkan w Al-Ittihad w Azjatyckiej LM.
Berik nie wiem czy ten sam mecz oglądaliśmyberik pisze:Maxi 60 gry i [*]. Chcialem sie doszuakc czegos pozytywnego w jego grze, ale niezabardzo umialem cokolwiek znalezc
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2006, 10:42
Tak! Dalej! Ludziom potrzebne są takie autorytety choćby nawet sztunie wykreowane! A przecież z piłkarzy Realu kryształowych, nieskazitelnych herosów nie zrobimy! Dalej, dalej!Krzysztof Jarzyna pisze:Tak, zrobmy z nich nieskazitelnych i krysztalowych herosow. Tak. Dalej, dalej!
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio