Ah tak jak myślałem Nasz Niggaz pożegnał welcome'a A to jaki łobuzwelcome pisze:Miło było ... żartowałem. // Niggaz
Pozyjemy zobaczymy.Jesli Real zagrałby tak z Depor jak powiedzmy z Saragossą to raczej nikt nawet nie myślałby o korzystnym wyniku z Barcą.Po imponującym meczu z Depor nadzieje odżyłyChoć prawde mówiąc Gran Derby rządza się swoimi prawami.Niggaz pisze:To oczywiste, że dużo bardziej bolesna będzie porażka Barcelony niż Realu (oczywiście dla fanów odpowiedniej ekipy), ale to nie zmienia faktu, że to co napisałem wcześniej jest prawdą Nie wierzę w to, że Barcelona może przegrać. Zresztą remis też jest mało prawdopodobny IMHO. O ile nie wydarzy się coś dziwnego (bardzo dziwnego) typu sędzia z II ligi (bo w przypadku obiecywanego strajku taki właśnie może sędziować) nie ustawi meczu
Mecz z Depor
Jeden z najlepszych jesli nie najlepszy mecz w tym roku a nawet w tym sezonie.Ogolnie wszyscy zawodnicy Realu zagrali dobrze a jeśli trzeba by znalezc najlepszego zawodnika to mam wrażenie że David zasługiwałby na to miano.Ronaldo strzelił i miejmy nadzieje że uczyni to także w nastepnych meczach Vikingos(szkoda że ta nazwa nie jest juz używana)
Iker jak zwykle świetnie ale to w Jego przypadku normalne.