Mogę wiedzieć co masz na myśli? Bo nie oglądam meczuRealFan pisze:Cóż za złośliwość rzeczy martwych.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 27 mar 2010, 20:53
Mogę wiedzieć co masz na myśli? Bo nie oglądam meczuRealFan pisze:Cóż za złośliwość rzeczy martwych.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 mar 2010, 20:59
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 27 mar 2010, 21:05
Myślałem, że może oświetlenie wysiadłoarek_ahig pisze:Pewnie o te dwa slupki Mallorci, jeden zaraz na poczatku spotkania, drugi na sam koniec.
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 27 mar 2010, 21:11
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 mar 2010, 21:22
Druga polowe poprzedniego sezonu Ibra mial wyborne i faktyczne byl chwalony cotygodniowo. Jednak na poczatku sezonu byl mocno krytykowany, w poprzednich dwoch sezonach rowniez mial okresy gdy nie brakowalo slow krytyki wobec jego osoby. Nie wierze, ze skoro tak dokladnie sledziles temat nie zapamietales tych liczny pretensji o dreptanie po boisku chociazby czy marnowanie setek przez Szweda.Choć nie ukrywam że i ja spodziewałem się więcej po Ibrze, szczególnie po czytaniu tych cotygodniowych zachwytów kibiców Interu.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 mar 2010, 21:56
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 mar 2010, 21:58
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 mar 2010, 22:02
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 mar 2010, 22:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 27 mar 2010, 22:05
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 mar 2010, 22:05
RealFan pisze:Jakie to było smutne, że Mallorca pokazała zero pressingu, błędy w ustawieniu, zero utrzymania się przy piłce, która niemal od razu po odzyskaniu była wybijana w siną dal i prawie zero gry do przodu do straty gola. Ogromnie mnie dzisiaj rozczarowali swoją grą. Oczywiście szkoda dwóch słupków w pierwszej połowie (przy pierwszym trzeba oddać Valdesowi, że pięknie wybronił dobitkę), ale to nic nie zmienia. Barcelona była dzisiaj do ogrania, a remis na pewno był w zasięgu gospodarzy. Tylko oni woleli w kiepskim stylu murować bramkę zamiast grać w piłkę, tak jak potrafią. Tylko Dudu zasłużył u nich na wielkie brawa.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 mar 2010, 22:19
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 mar 2010, 22:21
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 mar 2010, 22:33
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 mar 2010, 22:49
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin