Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1083

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 23:29

aha czyli teraz obracasz kota ogonem :D nie mam pytań , kończ waść ... teraz sędziowie nam sprzyjają z własnej woli tak ? :shock:

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1523
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 paź 2009, 23:31

Etus2 pisze:aha czyli teraz obracasz kota ogonem :D nie mam pytań , kończ waść ... teraz sędziowie nam sprzyjają z własnej woli tak ? :shock:
nie, nie to Hierro i Del Boske im każą tak sędziować :roll: :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:32

Wierz mi. Ubaw to mam ja przez całą dyskusję. Jednak jako, że jestem miły nie okazuję tego emotami.

Nie będę więc próbował wnikać, co na celu miało to:
DREWNIANY SRACZ pisze:tylko ja sie tak zastanawiam co by bylo gdyby taki realfan - a moze perezfan urodzilby sie w dajmy na to 1975 roku i jego 20 letnie bylby w 1995, kiedy real byl naprawde fajna ekipa, ale bez tych pseudogwiazd jka dzis, nie byl robiony na mega hit. czy wtedy tez by kochal real? jak myslicie?
Wyraźnie chciałeś pokazać jaki ze mnie "perezfan" i ci się nie udało. Może jednak miałeś ukryty cel, którego się nie domyślę bo jestem za mało pojętny.

Nie będę też próbował egzekwować odpowiedzi na między innymi to pytanie:
RealFan pisze:Czy to oznacza, że Hiszpania przez to straci utalentowanych chłopaków i nie będą oni w przyszłości tymi, którymi mogliby być wygrywając te turnieje?
Mija się to z jakimkolwiek celem.
DREWNIANY SRACZ pisze:albo sie wytlumacz albo zadam zbanowania goscia za rozpowszechnianie klamliwych tez.
Jak to się stało, że jeszcze masz możliwość pisania... No tak, znajomości. To tak jak w grupie Hierro. Popatrz, wszędzie pomagają.

A teraz idę spać bo rano trzeba wstać.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:52

RealFan pisze: Jak to się stało, że jeszcze masz możliwość pisania... No tak, znajomości. To tak jak w grupie Hierro. Popatrz, wszędzie pomagają.
.
gdzie napisalem nieprawde? albo kogo obrazilem? przepros albo nie rozpuszczaj klamliwych tez. jezeli nie przeprosisz jestes tyle samo wart co ten ktorego starsza sie opisac.
kolejna mierda. zawsze tylko oni musza miec racje. Ci co to czytaja sami wiedzą. Swiat bez mierd. jest lepszy.

dodam ze w tym temacie na ostatnich dwoch stronach zostalem przez dwie mierdy posadzony o klamstwa. nikt mi ich nie udowodnil, ani nie przeprorsił za nieslusze oskarzenie,i co gorsze ci co wysyneli oskarzenia nie dodstali zadnej nagany ze strony adminow. ta strona to stona mierd? rm.com?
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 23:56 przez DREWNIANY SRACZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 23:56

własnie obrazasz , akurat wiem co znaczy mierda (czyt.mierra) ;d pozdro napinaczu :)

przekrecasz kota ogonem najpierw mowisz jedno pozniej sie z tego wycofujesz , rozdwojenie jaźni ;)

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:58

Etus2 pisze:własnie obrazasz , akurat wiem co znaczy mierda (czyt.mierra) ;d pozdro napinaczu :)
posluchaj, z toba nie bede dyskutowal dopuki nie poznasz realiow hiszpanksiej pilki. teraz dam ci lekcję: sotil, odrob ją.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 19 paź 2009, 1:59

Kolego powyzej co bierzesz? Cholernie mocne musi to byc.
Radzilby rowniez przysposobic podstawowe zasady polskiej gramatyki i budowy zdan, bo jak mniemam na ortografie jest juz za pozno, badz co jest dosyc powszechnym zjawiskiem wsrod niedouczonych, zaslaniasz sie dysleksja, ktora nabyles zapewne wraz z narodzinami.

Szanowne moderatorstwo prosze o reakcje, poniewaz prostactwu mowimy stanowcze NIE. Juz dawno nie powinno byc owego osobnika na forum. Mial wiele szans i czasu, azeby zmienic styl i forme swoich wypowiedzi. Niestety chyba tym razem nie szczerych checi a rozumu zabraklo.

Przepraszam za ot. Z mojej strony to wszystko.

ps. on musi cos brac, nie ma bata :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2009, 10:24

Gość od samego początku rzuca jakimiś tezami. W czasie wcześniejszym też to robił (ot np. celowe wykartkowanie przez sędziego graczy Valladolid przed meczem z Realem). Na nic nie podał ŻADNEGO dowodu oraz często unikał odpowiedzi na niewygodne dla siebie kwestie w celu pozostania stroną atakującą, a potem pisze:
DREWNIANY SRACZ pisze:gdzie napisalem nieprawde? albo kogo obrazilem? przepros albo nie rozpuszczaj klamliwych tez. jezeli nie przeprosisz jestes tyle samo wart co ten ktorego starsza sie opisac.
Żesz ja pierdole, gorzej niż z kumanem.
kolejna mierda. zawsze tylko oni musza miec racje. Ci co to czytaja sami wiedzą. Swiat bez mierd. jest lepszy.
Ostatnio była fajna dyskusja na BO. Też uważasz tak jak twoi ziomale po szalu, że VV najlepszym bramkarzem świata jest oraz, że to co Casillas odbija, to VV łapie? :)

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 19 paź 2009, 10:31

ciekawa dyskusja doprawdy, teraz zrozumiałem czemu Barca zgarnęła dublet w tamtym sezonie na krajowym podwórku, (Gracias Zapatero), prosta analogia, cała Hiszpania to 1 wielki układ przy którym pan Lato i jego koledzy wydają się być wzorami profesjonalizmu

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 19 paź 2009, 12:41

wasz problem jest taki: jestecie mierdami, krorym ciezko przyzanc ze inna ekipa jest od was lepsza. wy zawsze musiecie byc najlepi. te posty nade mna wszystko tlumaczą. trudno miec do was jakikolwiek szacunek. wy nawet z faktami nie potraficie dyskutowac.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 19 paź 2009, 14:40

twoje fakty rodem z Faktu...po co więc się wysilać

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 19 paź 2009, 14:42

wasz problem jest taki: jestecie mierdami, krorym ciezko przyzanc ze inna ekipa jest od was lepsza. wy zawsze musiecie byc najlepi. te posty nade mna wszystko tlumaczą. trudno miec do was jakikolwiek szacunek. wy nawet z faktami nie potraficie dyskutowac.

nadal obrażasz , myślę że należy Ci się conajmniej wp za te słowo mierdy , i bądź co bądź zamknij już ten translator na interii bo się żałosny robisz , czekam na teorie że to Hierro nam wykartkowywuje najbliższych rywali :D

peace and love !

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2009, 16:26

Nie dyskutujmy już więcej z putkowatym ciulem, dopóki nie odpowie na wszelkie wcześniej poruszane kwestie i zadawane pytania, które ignorował.

Było śmiesznie, teraz już tylko szkoda czasu na niego, bo z postu na post jest tylko bardziej żałosny.

"Fakty" sracza można porównać do tezy, że Słońce jest lodowym sześcianem.

EOT.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 19 paź 2009, 20:50

RealFan pisze:Nie dyskutujmy już więcej z putkowatym ciulem.
rozumiem ze mozna obrazac tu do woli. ale sa lepsi i gorsi widac. niedlugo ta strona zamieni sie na rm.com. kto przeciw Realowi to wrog! gratuluje!

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 19 paź 2009, 21:08

jestecie mierdami,
kto tu obraża ? chyba podszkolić się musisz z hiszpańskiego jeżeli nie zauważyłeś że to słowo jest obraźliwe :) czytelniku marci :) haha

EOT nie karmić trolla :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”