Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 110

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sie 2007, 11:50

Co chcesz? Ktoś tu się domagał siłowni w poprzednich postach. To nic innego jak siłka. Patrz jak mięśnie napinają :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 sie 2007, 12:01

Dobrana parka, byla razem na zakupach :lol2:

Awatar użytkownika
JcK
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JcK » 21 sie 2007, 12:04

Zawsze lepiej pójść z kimś, niż samemu :P
Co w tym dziwnego? W każdym zespole coś takiego na pewno ma miejsce.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2007, 16:22

No i judasz Heinze przegrał sprawe :twisted: :twisted: :twisted: niezmierne mnie to cieszy, za takie cos co spróbował zrobic, przesunałbym go do rezerw i do stycznia nie sprzedawał, a nastepnie upchnał do jakiegos innego klubu :wink:

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 21 sie 2007, 16:53

Heinze zrobił z siebie pajaca. Po pierwsze jest idiotą jeśli myśli że, w LFC by grał pierwsze skrzypce. Po drugie co już kiedyś pisałem ,nie spodziewałem się że z niego taka szmata się zrobi. Przykre gdyż lubiłem Heinze za te zawziętość i wole walki (co już mu najwyraźniej przeszła).

Co do zdjęcia to niema co się ciskać. DOBREEEEEE
Najlepsza ta żółta torba którą taszczy Nani pewnie skoczył do NettO :twisted:

2 WP za obraze piłkarza // Babel

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2007, 17:58

Co tu duzo mówi SIr Keano masz racje, nie ma juz dla tej .... miejsca w MU :? :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2007, 14:02

Byłem nad morzem i dotarły do mnie strasznie niepokojące wieści, kiedy dowiedziałem się, że United zremisowało z Portsmouth i przegrało z City. Niestey, to katastrofalny start w wykonaniu naszych Diabłów. No, ale najważniejsze, by nie panikować. Ja osobiście jestem dobrej myśli. Głowny problem to kontuzje i wykluczenia Wazzy, Ronaldo, Saszy, Ole, Neville'a, Parka, Andersona i nie w pełni sił Hargreavesa. Do tego dochodzi problem z Heinze oraz najbardziej rażący - brak skuteczności. Kiedy spojrzałem na ilości oddanych strzałów na bramkę rywali, złapałem się za głowę, jak można było zmarnować aż tyle sytuacji. Jest pewne lekarstwo. Wraca Saha, być może już w najbliższym meczu z Tottenhamem zagra. Gdyby był w pełni sił, to czemu nie. Ja na niego bardzo liczę i wierzę, że po rekonwalescencji wróci pełni sił i zapału, w wysokiej formie, jaką nas zachwycał przed rokiem. I, że jego kolana i pachwiny wytrzymają cały sezon, a problemy ze zdrowiem się skończą.

Teraz gramy ze Spurs. Niby zapowiada się ciężki mecz, ale ja jakoś jestem spokojny o wynik meczu. Koguty nie grają tak defensywnie jak Reading czy Portsmouth i nie będą stosowały taktyki "obrona Częstochowy". Będziemy zdeterminowani by wygrać i wydaje mi się, że uda się w spokoju, strzelając szybko gola dołożyć do tych dwóch skromnych, tym razem 3 "oczka".

Tymczasem Sąd Arbitrażowy nie przyznał racji Heinze i ten będzie musiał albo pozostać w klubie albo znaleźć sobie nowy, i nie będzie to Liverpool. W kolejce stoją już Real Madryt oraz Lyon, których podobno interesuje pakiet łączony, czyli Heinze + Silvestre. Ciekawa opcja, ale na odejście tych dwóch chyba na ten moment nie możemy sobie pozwolić, gdyż nie mamy odpowiedniego zmiennika dla Evry, a na zakup dobrego defensora juz za późno, a Baines już jest w Evertonie.

Pojawiły się też informacje o zainteresowaniu kupnem nowego napastnika. Martins i Anelka są często wymieniani, jako potencjalni kandydaci. Moim zdaniem, i tak juz nikogo nie kupimy. I tak to chyba nie ma większego sensu wydawanie kolejnych mln funtów..

???
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ??? » 22 sie 2007, 15:06

no bardzo ladna parka moze pojada do holandi i sie pobiora bym sie nie zdziwil a co do Heinze to z niewolnika niema pracownika jak chcial odejsc to sir alex go powinien puscic choc z 2 strony wzmacniac 1 ze swoich najwiekszych rywali w walce o premiership i inne trofea by niebylo zbyd madre

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 22 sie 2007, 16:44

Ja na niego bardzo liczę i wierzę, że po rekonwalescencji wróci pełni sił i zapału, w wysokiej formie, jaką nas zachwycał przed rokiem. I, że jego kolana i pachwiny wytrzymają cały sezon, a problemy ze zdrowiem się skończą.

Na to bym nie liczył. Saha to taki typ piłkarza który po prostu musi mieć jakieś urazy co mnie osobiście bardzo irytuję. Jest porządnym zawodnikiem cenie go za potencjał (ciągle niewykorzystany w 100%). Można rzec że, gdyby nie kontuzję to byłby z Niego czołowy napadzior Francuskiej repry oraz oczywiście UNITED.(lecz to tylko gdybanie)

HEINZE ['] :!: :evil:

Awatar użytkownika
Feniks
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 22 sie 2007, 17:49

Manumef pisze:ymczasem Sąd Arbitrażowy nie przyznał racji Heinze i ten będzie musiał albo pozostać w klubie albo znaleźć sobie nowy, i nie będzie to Liverpool. W kolejce stoją już Real Madryt oraz Lyon, których podobno interesuje pakiet łączony, czyli Heinze + Silvestre. Ciekawa opcja, ale na odejście tych dwóch chyba na ten moment nie możemy sobie pozwolić, gdyż nie mamy odpowiedniego zmiennika dla Evry, a na zakup dobrego defensora juz za późno, a Baines już jest w Evertonie.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi podają, że Real wyścig wygrał. 12 milionów to dużo, zwłaszcza, że dwa miesiące temu Juventus mówił o "maks" 4-6 mln.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 691
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 sie 2007, 22:22

No i Heinze oficjalnie w Realu. A niech mu tam dobrze będzie. Szkoda i nieszkoda bo mamy Evrę :wink: Rozbawił mnie natomiast cytat jednego z fanów ManU

"Real nawet gówno by od nas kupił za 10mln" :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2007, 23:02

Mnie jakoś nie rozbawił. Bo kupił dobrego obrońcę. I dopiero się okaże czy dobrze wydał te 12 mln.Argentyńczyk chciał odejść i nie chciał walczyć o miejsce w składzie. Chociaż w mojej opinii miał szanse. Zeszły sezon raczej słaby w jego wykonaniu, ale niemożliwe, że zapomniał jak się gra w piłkę. Życzę mu jak najlepiej. Pokaż Gabi niedowiarkom. Szmatami to możecie nazywać kolegów na podwórku. Bo jeśli chodzi o piłkarzy Man United to bym sobie tego nie życzył.

VDS doznał kontuzji i pod znakiem zapytania stanął jego występ z Tottenhamem. Jak dla mnie żaden problem, bo wierzę w umiejętności Tomka Kuszczaka.

Dobra wiadomość, to powrót Louisa o którym już wspominał Manumef. Wiadomo, że jeszcze może nie być w pełni formy. Ale po rozegraniu 2-3 meczów może znów być groźny. Najlepiej jakby szybko strzelił bramkę, coby uwierzył w siebie. Bo może mu tego nieco brakować.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 sie 2007, 23:12

Szkoda Heinze bo jest zdecydowanie lepszą alternatywą niż Silvestre ale sam tak wybrał. Szkoda, że nie podjął walki z Evrą, tym bardziej, że Francuz nie jest ze stali i co jakis czas lapie uraz.

Troche przykro, że odszedl w takich okolicznościach ale coz, tak bywa. Postaram się zapomniec o tym incydencie i slabych meczach w poprzednim sezonie a zapamietam fantastyczna gre Argentynczyka w barwach United i wole walki jaka prezentowal za kazdym razem kiedy byl na boisku. Przykro jak odchodzi pilkarz, który na boisku jest prawdziwym Diablem z krwi i kosci ale mamy Evrę i trzeba trzymac kciuki zeby dalej byl tak dobry jak w minionym sezonie.

Powodzenia w Madrycie Gaby. Argentina! Argentina! :(

Z wiadomosci parafialnych:

Saha wraca na Tottenham. Oby to wiązało się z powiekszeniem naszego konta bramkowego bo jak dalej będziemy strzelac wszędzie byle nie do bramki to poleje się krew. No i oby Francuz znowu się nie połamał. Jak po meczu z Kogutami przeczytam, że znowu nie zagra przez 0,5 roku to powbijam igły w laleczkę voodoo z jego podobizną.

Van der Sar - kontuzja. Niedługo Ferguson połamie dwie nogi i też będzie poza kadrą. Nie wiem co jest ale ta fala kontuzji nie nastraja pozytywnie. Oby w pozniejszym etapie sezonu wszyscy byli zdrowi a limit pecha wykorzystany teraz. W kazdym razie to oznacza, ze w meczu z Tottenhamem miedzy slupkami zobaczymy Tomka. Chcial szansy wiec ja dostanie. Zeby tylko nic nie zawalil.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2007, 23:40

Cris7 pisze:Szmatami to możecie nazywać kolegów na podwórku. Bo jeśli chodzi o piłkarzy Man United to bym sobie tego nie życzył.
Podpisuję się pod tymi słowami jak najbardziej. Jestem wdzięczny Heinze za doskonały pierwszy sezon, za włożenie wiele serce w grę dla United, za determinację i upór, ale jest mi przykro i zawiodłem się na 'Argentinie', że nie uszanował kibiców United, chcąc uciekać na Anfield Road. Co jak co, ale pragnąć grać dla Scousers, będąc zawodnikiem MU? Za to stracił u mnie bardzo wiele, a to, że nie podjął walki o pierwszy skład z Evrą jeszcze bardziej obciąża jego konto in minus. Mimo wszystko powodzenia!
Morrow pisze:Jak po meczu z Kogutami przeczytam, że znowu nie zagra przez 0,5 roku to powbijam igły w laleczkę voodoo z jego podobizną.
Módlmy się, by się tak nie stało :wink:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 14:55

Szmatami to możecie nazywać kolegów na podwórku. Bo jeśli chodzi o piłkarzy Man United to bym sobie tego nie życzył.
ten typek własnie pokazał jakim jest piłkarzem MU, prawidziwy Diabeł nigdy nie odszedłby do Scousersow i to jeszcze z takim uporem... sz... i tyle, nic innego sie nie liczy.

Miałem kiedys filmik, i słyszalem o sytuacji, gdy United grali z City i kapitanem Diabłow byl Neville a City Schmeichel(ten który odszedł w 1999 zapowiadał zakończenie kariery by poźniej jeszcze pograc min. w City :? ) i ten oto Duńczyk, który zrobił tyle wspaniałego dla klub chcial podac reke Nevillovi, a ten spojrzał na niego i reki nie podał. Uczcie sie od Garego :twisted: :twisted: to jest prawdziwy diabeł :twisted: no i znalazłem ten filmik. LEGEND! GAZZA!!!!!!!!!!
http://www.oneunited.pl/filmiki.php?filmid=46

Co do meczu to ma zagrac Saha, przez wielu niedocenaniy ostatnio pogladałem sobie troche filmików z pierwszej czesci sezonu i on był waznym ogniwiem i zdobywal bardzo wazne bramki np. z Benfica i Chelsea, poźniej sobie poradzilismy bez niego i wielu o nim zapomniało.
a wg. mnie to była ogromna strata i zabrakło go np. w Mediolanie i teraz również brakuje. Louis w formie to wg. mnie jeden z najlepszych napastników świata. Ma wszystko głowę, szybkość, strzał, drybling, gra tyłem do bramki, zastawianie sie, przetrzymanie piłki. Napastnik kompletny. Licze na Louisa, ze w koncu zagra sezon bez kontuzji.

A swoja droga to ja bym wydał 13 mln funtów na Martinsa, taka kwote ma zapisana w kontrakcie. Nie jest to wygórowana suma pieniedzy, a Martins ma ogromny potencjał i przydałby sie taki zawodnik na OT w razie własnie kontuzji czy na ławke, który wejdzie i odmeni losy spotkania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”