Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 15 lis 2005, 22:47

Moim zdaniem on juz latem powinien byl zmienic klub, ciagle jego powtarzanie ze bedzie walczyl o pierwszy sklad nie ma sensu, wiadomo ze kupiony za kupe kasy (jak na bramkarza) Reina nie pojdzie w odstawke. Styczen to juz ostatni dzwonek!! A Benfica to dobra opcja

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 25 lis 2005, 11:50

Uważam, że transfer Dudka do Benfiki byłby bardzo dobrą opcją. Liga portugalska stoi na dosyć wysokim poziomie, a poza tym Benfica ma szanse na dalszą grę w europejskich pucharach (ale musi mieć szczęście). Dudzio grałby tam w pierwszym składzie, a to wpłynęłoby pozytywnie na rywalizację w bramce reprezentacji Polski.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lis 2005, 12:48

Dudek zostanie w liverpoolu co też wcale nie jest źle bo żęby grać w 1 składzie musi wykopać z niego reine więc musi na treningach pokazać 100% swoich umiejętności i Jansa też o tym wie ale jak dla mnie Boruc jest bardziej obiecującym bramkarzem na przyszłość :wink:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 lis 2005, 17:39

Łukasz[ACM] pisze:Dudek zostanie w liverpoolu co też wcale nie jest źle bo żęby grać w 1 składzie musi wykopać z niego reine więc musi na treningach pokazać 100% swoich umiejętności i Jansa też o tym wie ale jak dla mnie Boruc jest bardziej obiecującym bramkarzem na przyszłość Wink
Zgadzam się nie jest źle tylko, że jest bardzo źle, że został w Liverpoolu. Na treningach może dawać z siebie nawet 100000% być w życiowej formie, a i tak nie wejdzie bo nie jest Hiszpanem. No chyba, Reina dozna kontzuji, wtedy szanse są. Nie wiem dlaczego uważasz, że w Liverpoolu ma jeszcze szansę gry. Prawda jest taka, że co by Dudek nie zrobił, zdrowego Reine nie wygryzie ze składu. Jeśli słowa Beniteza, o tym, że nie puści Dudka okażą się prawdą wtedy Dudek może mieć wielkie problemu z wyjechaniem na mundial.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 lis 2005, 19:31

Wg mnie odejdzie w trakcie zimowego okienka. Myślę, że znajdzie się kilku chętnych na Jurka. Ostatnio spekuluje się, że Jerzy może odejść do Benfiki. Myślę, że byłby to dobry wybór, gdyż klub ten jest dobrą drużyną potrzebującą bramkarza, więc Polak miałby pewne miejsce w składzie. Oby tylko Rafa wypuścił go z Liverpoolu...

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 06 gru 2005, 14:22

krAwcU pisze:Wg mnie odejdzie w trakcie zimowego okienka. Myślę, że znajdzie się kilku chętnych na Jurka. Ostatnio spekuluje się, że Jerzy może odejść do Benfiki. Myślę, że byłby to dobry wybór, gdyż klub ten jest dobrą drużyną potrzebującą bramkarza, więc Polak miałby pewne miejsce w składzie. Oby tylko Rafa wypuścił go z Liverpoolu...
Benitez powiedział, że jest mu Dudek potrzebny i w tym miesiącu na pewno otrzyma sznasę gry. Ale pożyjemy, zobaczymy. Ja uważam, że jego czas w tej drużynie już minął, chociaż wiele osób tak mówiło juz rok temu, a jednak Dudi został ich bohaterem.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 gru 2005, 15:40

A mi sie zdaje że odejdzie,dziś np.Zagra Carson bo Dudek jest chory(nie wiadomo na co)i pewnie przejdzie do klubu ktory gra w CL

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 gru 2005, 15:50

Tomi pisze:A mi sie zdaje że odejdzie,dziś np.Zagra Carson bo Dudek jest chory(nie wiadomo na co)i pewnie przejdzie do klubu ktory gra w CL
Który klub z tych które będą grały dalej w LM zechce Jurka :>

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 18:50

Niggaz pisze:
Tomi pisze:A mi sie zdaje że odejdzie,dziś np.Zagra Carson bo Dudek jest chory(nie wiadomo na co)i pewnie przejdzie do klubu ktory gra w CL
Arsenal :) Żartuje zapewne przejdzie do Benfiki w ostateczności może wrócić do Holandii PSV , Feyenord. Napewno by to zły wybór nie był. Radze tylko Dudkowi jedno "nie wracaj do Polski !!" :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 18:52

Niggaz pisze:
Arsenal :) Żartuje zapewne przejdzie do Benfiki w ostateczności może wrócić do Holandii PSV , Feyenord. Napewno by to zły wybór nie był. Radze tylko Dudkowi jedno "nie wracaj do Polski !!" :P

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 06 gru 2005, 19:26

Tobik33 pisze:wrócić do Holandii PSV , Feyenord.
Co do pierwszego to wątpie, żeby włodarze z Philips Stadium zrezygnowali z kapitalnego Gomesa na rzecz starszego Dudka...wierzysz w garbate aniołki ?? :> co do drugiego to jest bardziej możliwe, ale nie wiem czy ten klub sprostałby z wymaganiami finsowymi wobec Jurka.. :>
Tobik33 pisze: Radze tylko Dudkowi jedno "nie wracaj do Polski !!"
Radzę Ci spojrzeć, że Dudek ma głowe na swoim miejscu :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 19:57

No jak by miał to już by w lecie odszedł z Liverpoolu. :P Samo sprowadzenie Reiny oznaczało że Jurek może sobie szukać klubu. Ile razy Dudek grał w tym sezonie w Liverpoolu ?? 0 ?

Po drugie Gomes może za długo niezabawić w Eindhoven. Już największe kluby się po niego ustawiają...

Awatar użytkownika
pique7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pique7 » 06 gru 2005, 22:01

Jak wszyscy wiemy ciągle kążą spekulacje wokół Dudka i jego nowego klubu. Juz w lecie miał go wykupic Arsenal lub PSV.Jednak Polak nigdzie nie odszedł. Teraz jest podobnie.Całą sprawę utrudnia Benitez ktory nie mysli o wyjezdzie Dudka(choć powiedział ze nie bedzie trzymał w klubie zawodnika ktory nie chce grac dla klubu) . Na naszego bramkarza dobrze to nie wpływa bo jak wiemy MŚ są tuż tuż , a Boruc staje się jednym z lepszych Polskich bramkarzy w historii. Bedzie ciezko ale wierze w Dudzia. :)

Awatar użytkownika
Santiago Muñez
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Santiago Muñez » 10 gru 2005, 11:55

Benfica Lizbona pokonała Manchester United na Estadio da Luz 2:1 i awansowałała do fazy pucharowej Champions League. To właśnie w Benfice Jerzy Dudek powinien spróbować swoich sił.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 10 gru 2005, 12:09

pique7 pisze: Juz w lecie miał go wykupic Arsenal lub PSV.Jednak Polak nigdzie nie odszedł. Teraz jest podobnie.
No chyba żarty sobie robisz.. :roll: sytuacja z letniego okienka jest diametralnie różna od tej teraźniejszej...wtedy to odejście Dudka przekreśliła ....kontuzja.....wróbelki ćwierkały, że Dudek bez kontuzji był już jedną nogą na Highbury....a teraz na przeszkodzie stoi Benitez...nie chce odejścia Jurka...uzasadnia to tym, że jest zbyt duże natężenie meczów, dlatego Dudek na pewno się przyda...najbardziej prawdopodbny wg mnie jest kierunek Benfica...tak w rozliczeniu za Simao...podobno Liverpool stara się o sprowadzenie tegoż zawodnika w swoje szeregi...to może być jedyna sytuacja, żeby Jurek opuścił w najbliższym czasie Anfield Road...
Pozdrawiam..

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”