Wiggles pisze:Co sie mam nie stresowac jesli ktos pisze bajki o odejsciu Szymka. Ze Zuraw z Frankiem na wylocie ze Glowa chce odejśc. Bez pierdół nie jestescie blisko klubu to radze troche poszukac bardziej wiarygodnych zrodel informacji niz wpsoniane w poprzednim poscie gezety. Zuraw z Szymkiem to sobie mogą chciec odejsc podpisali kontrakty do 2008 roku i jelsi Cupial nie ebdzie chcial ich sprzedac nawet za 5 mln euro to bedą grac w Wisle czy im sie to podoba czy nie Tak trudno to zrozumiec???smitu pisze:co sie stresujesz axel tak zawsze pisze, i wedlug mnie ma duzo racji, wisla plynie poki co jak strumyk i teraz liczka ma malo czasu by znow z niej zrobic rwacy rzeke, lecz tym razem nie do powstrzymania przez slabe zapory jak dinamo czy valerenga
ejejejej to ze minimalnie skrytykowalem wisle, nie znaczy ze nie jestem blisko !! i moje zrodlo informacji to nie te szajskie brukowce !! wierz mi, a poza tym nic nie pisalem o odlocie ktoregos z pilkarzy wiec nie wiem czemu na mnie najezdzasz