Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 lip 2006, 8:30
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 27 lip 2006, 12:01
W koncu w powaznej lidze europejskiej pierwsze kroki stawiali w tym samym klubie, a z tego co wiem, trener bramkarzy sie w Rennes nie zmienilATI pisze:Jego sposób bronienia bardzo przypomina Petra Cecha
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 27 lip 2006, 13:51
Isaksson to śiwetna alternatywa. Moze warto zwrócić uwagę także na Silvio Proto z Anderlechtu?ATI pisze:Jeśli miał bym sugerować jakiegoś następcę VdS to jeśli nie Foster, to bardzo podoba mi się Anders Issakson.
Cieszy mne w końcu dobra postawa Fletchera. Wraz ze Scholesem dobrze sie uzupełniali.John Travolta pisze:Warto jeszcze zauwazyc ze bardzo dobrze bronił równiez Foster. Wyglądał naprawde solidnie. Cieszy równiez wysoko forma Richardsona, dwie asysty + kilka gróznych strzałów. Na spraringach utrzymuje dosc równą wysoką formę. Oby tak przez cały sezon. Młodziutki, niespełna 18letni Evans tez zagrał swietnie, bezbłędny w obronie i do tego piękna bramka.
Obiecująca tez Bardsley i co dziwne Fletcher zagrał bardzo solidnie, po słabych meczach w afryce.
Evra ciągle ponizej oczekiwan.
Jestem zdziwiony i zły ze D.Jones dostaje bardzo mało szans. Miał sie pokazac na sparingach a jeszcze zandego nie zaczął w podsawowej jedenastce.
Mascherano i Carrick - byłoby pozamiataneJohn Travolta pisze:Media spekulują ze MU ma kupic Mascherano, a jego agent pojawił sie juz w Manchesterze.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 lip 2006, 14:55
Za Ruuda od Romana bysmy i 20 wycisneliAha jeszcze tak apropos Ruuda. Jeśli ktoś chce kupić Holednrra musi się liczyć z wydatkiem conajmniej 15 mln Ł. Trzeba się cenić. Spojrzmy na transfer Shevczenki do Chelsea. Ruud jest równie bramkostrzelny co Ukrainiec (a może i w tej kwestii wyprzedza Andrija), ale jest gorszy technicznie. Nie widzę powodu by miał kosztować ponad dwa razy mniej od byłego napastnika Milanu.
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 27 lip 2006, 15:16
Po pierwsze nic nie bedziecie wciskacJohn Travolta pisze:Chyba ze Bayernowi go wcisnąc i wziąc jeszcze Owena na wymiane.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 27 lip 2006, 18:06
matt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 lip 2006, 20:09
matt pisze:A w gre wchodzi wymiana Ruud za Carricka ! Bardzo interesująca wymiana. Ale czy ManU nie wolałoby kasy za Van Niestelrooy'a? Chyba nie, gdyż otrzymana kasa pewnie poszła na transfer..... Carricka.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 27 lip 2006, 20:37
Adek_17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 lip 2006, 20:41
Adek_17 pisze:No i doczekaliśmy się zmany klubu przez van Nistelrooy'a. Wszystko wskazuje na to że Real dopioł swego i już jutro zaprezentuje oficjalnie holendra. Cena wydaje mi się uczciwą. 15 mln euro za gracza 30 letniego to są spore pieniądze, ale pamiętajmy że Szewa odszedł do Chelsea za 43 mln.
Teraz nasuwa się pytanie KTO zastąpi RvN na Old Traford. Sprawa Torresa przynajmniej na ten sezon jest zakończona, Rossi to jeszcze nie ten rozmiar kapelusza... Ciesz przesunięcie do ataku Smitha, bo moim zdaniem to właśnie w pierwszej linii Anglik czuł się od zawsze najlepiej. A więc od nowego sezonu zobaczymy atak Rooney-Smith?? Nie sądze że Ferguson pozostawi tak kwestię ataku na nowy sezon, choć ostatnio skąpi wydawania dużych pieniędzy. Na to wszystko jest jeszcze misiąc...
Pozdro
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2006, 20:47
Adek_17 pisze:Teraz nasuwa się pytanie KTO zastąpi RvN na Old Traford. Sprawa Torresa przynajmniej na ten sezon jest zakończona, Rossi to jeszcze nie ten rozmiar kapelusza... Ciesz przesunięcie do ataku Smitha, bo moim zdaniem to właśnie w pierwszej linii Anglik czuł się od zawsze najlepiej. A więc od nowego sezonu zobaczymy atak Rooney-Smith?? Nie sądze że Ferguson pozostawi tak kwestię ataku na nowy sezon, choć ostatnio skąpi wydawania dużych pieniędzy. Na to wszystko jest jeszcze misiąc...
Pozdro
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 27 lip 2006, 21:14
Przyznaję, że nie mialem okazji widzieć go w wielu meczach, co najwyżej skróty, ale nie wmówisz mi że już w wieku 19 lat prezentuje klasę van Nistelrooy'a. "nie ten rozmiar kapelusza" napisałem dlatego bo nie wierzę że ma tyle boiskowego cwaniactwa (które, gdzie jak gdzie, ale w Anglii się przydajeRossi pisze:Rossi mówisz że to nie ten rozmiar kapelusz a ile razy ty go w życiu widziałeś??
Wystarczy spojrzeć na newsa na stronie głównejATI pisze:Poza tym mam mieszane uczucia co do tej informacji. Bardzo możliwe, że RVN faktycznie trafi do Realu, ale będzie za odpowiednio wyższą kwotę.
Adek_17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2006, 21:26
Adek_17 pisze:Przyznaję, że nie mialem okazji widzieć go w wielu meczach, co najwyżej skróty, ale nie wmówisz mi że już w wieku 19 lat prezentuje klasę van Nistelrooy'a. "nie ten rozmiar kapelusza" napisałem dlatego bo nie wierzę że ma tyle boiskowego cwaniactwa (które, gdzie jak gdzie, ale w Anglii się przydaje ) aby strzelić conajmniej 15 bramek w sezonie. Sama technika to jedno...
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 lip 2006, 21:26
Adek_17 pisze:Wystarczy spojrzeć na newsa na stronie głównej . Hehe.
Rossi pisze:W tamtym sezonie United bez holendra prezentował sie zdecydowanie lepiej niż z nim w skłądzie nie wiem czemu tak się działo ale właśnie tak było.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2006, 21:27
zdaje sie, że strzelił prawie tyle goli w ilu meczach wystąpił, wiec skuteczność prawie 100% nie wiem dokłądnie jak te statystki wyglądają, ale jakoś tak - chłopak ma olbrzymi talent i strzela mase goli.Adek_17 pisze:Przyznaję, że nie mialem okazji widzieć go w wielu meczach, co najwyżej skróty, ale nie wmówisz mi że już w wieku 19 lat prezentuje klasę van Nistelrooy'a. "nie ten rozmiar kapelusza" napisałem dlatego bo nie wierzę że ma tyle boiskowego cwaniactwa (które, gdzie jak gdzie, ale w Anglii się przydaje Smile) aby strzelić conajmniej 15 bramek w sezonie. Sama technika to jedno...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2006, 21:35
Swięte słowafieldy pisze:zdaje sie, że strzelił prawie tyle goli w ilu meczach wystąpił, wiec skuteczność prawie 100% nie wiem dokłądnie jak te statystki wyglądają, ale jakoś tak - chłopak ma olbrzymi talent i strzela mase goli
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio