Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 12

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 14 kwie 2005, 17:47

The blues pwoinni juz 2 raz odpasc z LM!!! z Barceloną i teraz z Bayernem. macie fuxa chłopaki.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 18:50

Huth odmówił Bayernowi i powiedział, że narazie skupi się na grze w The Blues. Bayern to spotkanie mógł wygrać, gdyby jednak wcześniej wzięli się do roboty.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 kwie 2005, 19:13

Eee tam... Z Bayernem to dość pewnie wygrali.W 1 meczu bez większych problemów 4-2 a w drugim meczu po golu Drogby to oni sobie już wszystko olewali... A co do Barcy to się cieszyłem ze The Blues wygrali bo moi kumple dostali nauczke :lol:
Powiem krótko(może wielu osoboom podpadne ale się nie boje :lol: Ktoś tu musi powiedzieć prawde: Chelsea to (aktualnie) najlepsza drużyna na świecie w piłkę kopaną.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:17

Powiem jedno. Wkurzają mnie kibice typu:Wygrali z Barcą to są wielkimi The Blues fanami i o tym klubie nic nie wiedzą, poza zwycięsctwem z Barceloną i strzelcami goli w tym meczu.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 kwie 2005, 19:26

magus pisze:Powiem jedno. Wkurzają mnie kibice typu:Wygrali z Barcą to są wielkimi The Blues fanami i o tym klubie nic nie wiedzą, poza zwycięsctwem z Barceloną i strzelcami goli w tym meczu.
Ale ja nie powiedziałem, że lubie Chelsea. A nawet lubie Chelsea to co? Ni wolno czy co? :lol: Chodzi mi tylko o to ze mój kumpel dałby sobie ręke odciąć, ze Barca wygra, a tu niespodzianka bo wygralithe blues! Żebyście widzieli jego mine :lol: A Chelsea jest raczej obojętna

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:28

Tak samo, dla mnie Everton jest obojętny :? :? :?

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 14 kwie 2005, 19:29

Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde daleko :roll: Pierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:36

Najwięcej jednak kibiców na świecie ma oczywiscie Barca :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 kwie 2005, 20:02

Mona_ pisze:Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde daleko :roll: Pierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.
Wiesz, to są tacy 'sezonowi fani'. ;) Jak widzą, że Chelsea jest na topie, i że dobrze gra, to jej zaczynają kibicować... :? Tak samo było z Realem, kiedy byli najlepsi, a teraz z Barcą. :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 kwie 2005, 20:09

Anka pisze:
Mona_ pisze:Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde daleko :roll: Pierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.
Wiesz, to są tacy 'sezonowi fani'. ;) Jak widzą, że Chelsea jest na topie, i że dobrze gra, to jej zaczynają kibicować... :? Tak samo było z Realem, kiedy byli najlepsi, a teraz z Barcą. :P
Ale z cala pewnoscia nie mozna powiedzieec ze tacy jednorazowi kibice przewyazszaja tych prawdziwych i oddanych. Czasami zdarzaja sie takie czarne owce ale nie bez przesady ... Ja nie moglbym kibicowac innej druzynie niz Inter .. nawet jezeli Inter nic nie zdobywa a np taka Chelsea zdobywa (choc to zly przyklad bo lubie Chelsa :P) Moim ulubiency to Drogba, Terry i Mourinho :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 kwie 2005, 13:46

To wy tak o mnie mówicie?? Z angielskich klubów to ja tak naprawde kibicuje tylko 2 drużynom: Everton i Arsenal :!: Do Chelsea nic nie mam, ale ja ich jakoś tak specjalnie nie lubie! A polubiłem ich dlatego bo:
:arrow: grają tam Cech, Terry i Lampard
:arrow: wyeliminowali Barce z LM, dzięki czemu wygrałem zakład

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2196
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 kwie 2005, 16:09

Dokładnie. Macie rację.
Tacy 'sezonowcy' to najgorszy gatunek kibiców :P
Po sukcesach Chelsea, nagle zrobił się taki nawał ich 'fanów', że aż ich zliczyć nie idzie. Dwa lata temu większość z nich w ogóle takiego klubu nie znała, a teraz takie wielkie halo.
I jest to przykre dla prawdziwych kibiców tej drużyny, bo uogólniając ich też nazywa się tymi 'sezonowcami'.
Dlatego też mam nadzieję, że Manchester nie stanie się nagle super modą ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 12:35

futbolowa pisze:Dokładnie. Macie rację.
Tacy 'sezonowcy' to najgorszy gatunek kibiców :P
Po sukcesach Chelsea, nagle zrobił się taki nawał ich 'fanów', że aż ich zliczyć nie idzie. Dwa lata temu większość z nich w ogóle takiego klubu nie znała, a teraz takie wielkie halo.
I jest to przykre dla prawdziwych kibiców tej drużyny, bo uogólniając ich też nazywa się tymi 'sezonowcami'.
Dlatego też mam nadzieję, że Manchester nie stanie się nagle super modą ;)
Heh, źle życzysz Manchesterowi? :wink: Nagle staną się super modą tylko wtedy, jak zdobędą mistrzostwo. :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2005, 13:38

a ja kibicowalem Chelsea od dawna :) i sie ciesze ze teraz maja super sponsora i wygrywaja wiekszosc spotkan :) pamietam jak w ich druzynie byl tylko jeden anglik :D (dennis wise) - teraz tak jest w arsenalu i liverpoolu :) i chyba to nie jest dobry sposob na skladanie druzyny :D

i tak najlepszy jest FC INTERNAZIONALE !!

pozdro

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 kwie 2005, 13:47

Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde daleko Pierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.
(futbolowa)

tak dokładnie w mojej miejscowosci jest tak samo.ja np.jestem fanem zizou od kiedy zobaczyłem go pierwszy raz i dostałem od ojca jego koszulke z juve z 97 roku.a inni w mojej szkole byli jego ,,fanami,,4 lata temu kiedy byłna topie teraz mówią ze to ciota.twierdzą ze ronaldinho jest najlepszym piłkarzem wrzechczasów(tak samo mówili o zizou chociaz wiedzieli o nim tyle ze gra w realu i zarabia 14 milionów euro rocznie)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”