Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2011, 7:00
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 cze 2011, 8:42
Kibice dalej mają.mete pisze:A pomyśleć, że jeszcze niedawno mieliśmy kosę z Genoą.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 cze 2011, 9:36
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2011, 10:52
O to się nie martwie. Rozwiązanie kwestii z Genuą w tym roku poszło sprawnie i po naszej myśli. Za rok będzie podobnie. Łysy sobie ładnie owinął Preziosiego wokół palca. IMHO za rok kupimy El Shaarawy'ego i oddamy jakiegoś kolejnego grajka Genui na ogranie a za 2 lata przyjdzie czas na Merkela. Z Preziosim interesy to sama przyjemność. Ostatnio Preziosi mówił, że na rozmowy z Gallianim musi załatwić sobie dobrego negocjatora bo Łysy jest za sprytnySwoją drogą gorzej będzie, jak za rok Milan będzie chciał mieć i Faraona (fajna ksywa) i Merkela a Preziosi powie, że skoro obaj się sprawdzili to El Shaarawy wart jest 25, a Merkel 15
Znów będzecie musieli wyceniać na grube miliony swoich łepków
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 cze 2011, 13:40
Zgadzam sie w 100% Oczywisie Kucka nadalby sie na ta pozycje,ale jak dla mnie troche by go bylo szkoda. Za duzo do zaoferowania ma ofensywie moim zdaniem. Zreszta juz wczesniej wspominalem,ze dla mnie to jest idealny MC do systemu 4-4-2.Kucka jest mniej fizyczny niż Van Bommel, też nie jest takim przecinakiem. Za to jest bardziej techniczny, dużo bierze na siebie w rozegraniu i ogólnie sprawia wrażenie zawodnika zdolnego do trzymania kontroli w środku pola.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2011, 13:58
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 18 cze 2011, 14:48
Kniaź

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 cze 2011, 15:44
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 18 cze 2011, 16:52
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2011, 18:08
Antonio nie przykłada się do treningów. On nadal ma nadwagę i nie jest w stanie zagrać więcej niż 60 minut w meczu. To jest jedyny powód prawdopodobnie. Sytuacja jak z Dinho. Wielka szkoda, bo w formie Cassano sadza na ławce i Pato i Robinho a z Ibrą tworzą najlepszą parę w Seria A. IMHO wszystko zależy od Antka.Krążą ploteczki,że albo Cassano albo Paluszek (a dlaczego nie Pippo)...Zastanawiam się czym Antonio podpadł Allegriemu,że na siłę od zakończenia sezonu dochodzą sygnały o odejściu enfant terrible włoskiej piłki (a to Liver,a to Viola czy Palermo...).Osobiście - jeśli Cassano ma nie grać (a na to się zanosi) - wybieram naszego wychowanka.15-20 mln € za Antonio to fura kasy...tak na pół Cesca
Allegri ma mocą pozycję w Milanie i domaga się pomocnika grającego bliżej środka pola. Ani Kaka ani Faraon nie pasują. IMHO Hamsik prędzej czy później trafi. Jeżeli przyjdzie Kaka(a narazie są to tylko bzdury od Tuttosportu) to zamiast Ganso i to będzie wielki błąd.Mam przeczucie, że kolejnym transferem będzie Kaka i Astori i na tym się skończy. Ważne jest żeby nikomu do łba nie strzeliło sprzedaż Silvy.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2011, 18:18
Wiem, jak wygląda praca z piłkarzami we Włoszech, może nie konkretnie w Milanie, ale nie wydaje mi się, by różnice były jakieś kolosalne. Treningi przed sezonem różnią się w znacznym stopniu od tych międzymeczowych. Oczywiście, że i tu i tu powinna spadać nadwaga, ale podtrzymuje swoje zdanie, że Cassano po epizodzie w Sampdorii podsumuję dopiero na jesieni. I to raczej bliżej grudnia niż września. Ludzie w Milanie na pewno dobrze wiedzą, na co go stać, ja jednak z perspektywy fana powiem - spokojnie, jego obecna nadwaga nie oznacza, że po lipcu będzie nadal miał siły tylko na 60 minut.Antonio nie przykłada się do treningów. On nadal ma nadwagę i nie jest w stanie zagrać więcej niż 60 minut w meczu.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2011, 18:26
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 18 cze 2011, 18:34
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2011, 18:40
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2011, 19:11
No to się o parę pomyliłem.Co do kadry to Allegri chciał 26-27 graczy.
Tylko ktoś będzie musiał za niego przyjść (bo nie załata tej dziury przecież Strasser czy Emanuelson), a to będzie oznaczało kolejny transfer na już do wykonania. Logiki w odejściu Flaminiego nie widzę żadnej, bo to tylko stwarzanie sobie problemów - kolejna dziura do załatania. Wolałbym nawet o rok przedłużyć z nim kontrakt na obecnych warunkach, niż oddawać go i zmuszać się do ściągnięcia kolejnego gracza. Za rok będziemy potrzebować trzech świetnych pomocników (za Gattuso, Ambro i van Bommela), czwarty oznaczałby kolejne kilkanaście milionów do wydania.Jeżeli Flamini nie zgodzi się na obniżkę kontraktu to też odejdzie.
Bez sensu. Już teraz nie ma miejsca w składzie dla Bonery, a mamy ściągać kolejnego bardzo dobrego gracza? Wolę w Superpucharze obejrzeć Bonerę z Nestą właśnie, niż ściągać Astoriego i wypychać go na siłę po tym meczu. Przedłużyłbym jednak współwłasność i wydaje mi się, że Galliani zrobi to samo, chyba że będzie jakaś bardzo ciekawa szansa wykupienia go..Pewnie wróci Astori
Niestety, idiotyczna decyzja o przedłużeniu kontraktu z Pippo właśnie w niego uderza. Musi zostać wypożyczony, i to jak najszybciej, żeby wkomponować się w ekipę od początku sezonu. Jeśli Pippo nie złapie jakiegoś urazu, to obawiam się, że jednak on odejdzie, a szkoda, bo w moim odczuciu najwyższy czas, by dostał szansę w Milanie. Później może być za późno.Paloschi to materiał na ciekawego gracza, ale u nas za dużo sobie nie pogra.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio