Słusznie, zwracajcie dalej uwagę na ogórki swoich pupili a ode mnie won bo tylko syf robicieChlopaczek pisze:Nie zwracajcie uwagi na petra. To skutkuje wylacznie glupimi przepychankami i syfem w temacie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 14:18
Słusznie, zwracajcie dalej uwagę na ogórki swoich pupili a ode mnie won bo tylko syf robicieChlopaczek pisze:Nie zwracajcie uwagi na petra. To skutkuje wylacznie glupimi przepychankami i syfem w temacie.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 cze 2011, 14:20
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 14:23
Lepiej nie iść do cyrku w ogóle niż iść i robić tam za pajaca na okrągłoZaza pisze:zwłaszcza za odpuszczenie LM ! zwłaszcza ! zważywszy że znów tam wrócą i zagrają, i tak na okrągło, to robi sie nudne:p
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 cze 2011, 14:24
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 cze 2011, 14:24
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2011, 14:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 14:26
Aj, sorry, zapomniałem że aby móc odpuścić mecze trzeba najpierw awansować, stąd walka o awans aby potem się szczycić wielkim planem odpuszczenia. To głupie ale widocznie jest w tym jakaś głębiaEnJoy's pisze:Za pajaca i pośmiewisko też można robić jak się nie dostaje do tej LM.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 cze 2011, 14:27
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 14:31
Bijesz mnie doświadczeniem na głowę po ostatnim sezonie w LM. Nikt tak spektakularnie nie potrafi odpuszczać tego turnieju jak wy. Już lepiej żeby tam jakieś pikniki z Luksemburga awansowały na wasze miejsce przynajmniej by mieli radość z gryZaza pisze:petrdcm Nie wiem, pozwól że się nie wypowiem, Twój cyrk Twoje małpy ! Brak mi doświadczenia w tej kwestii
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 cze 2011, 14:42
W tym konkretnym przypadku najlepszą odpowiedzią na zaczepki jest brak odpowiedzi. Najprostsze i najskuteczniejsze.Chlopaczek pisze:Nie zwracajcie uwagi na petra. To skutkuje wylacznie glupimi przepychankami i syfem w temacie.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 cze 2011, 14:49
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 15:00
Możliwe, ale to tylko jeden pajac. A to jest nic w porównaniu z awansem i olewaniem gry, bo to już robi za cały cyrk objazdowyEnJoy's pisze:Za pajaca i pośmiewisko też można robić jak się nie dostaje do tej LM.
Super, odpowiedział to co ja sam w sumie napisałem wcześniej, brawo. Do tego nikt normalny przecież nie zaprzecza, każdy woli aby drużyna nie awansowała niż grała na "pół gwizdka" żeby potem sobie wmawiać że wszystko jest zgodnie z planem więc jest elegancko.Zaza pisze:Już Ci kolega RealFan odpowiedział na Twój post, powodzenia ! w coppa Italia !
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 cze 2011, 15:46
Oficjalnie Faraon będzie nasz pewnie w przyszłym tygodniu(nie wiem kiedy we Włoszech zdaje się maturę). Nieoficjalnie od piątku jest nasz:) Tylko badania go dzielą od Milanu, które przejdzie dopiero po egzaminie. Problemów z zębami nie przewiduje.A dziś możemy być świadkami kolejnego transferuFaraon hmmm ciekawa opcja
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 19 cze 2011, 15:59
Kniaź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 cze 2011, 16:06
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio