Polscy kibice - Strona 114

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 23 mar 2011, 22:54

Wg mnie oni płacą za kary, tak jak chociażby WL.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 mar 2011, 23:03

callousnes pisze:Znalezione w necie. Kibice Gornika sie tlumacza ze zostawili to ale nie wiem dlaczego skoro dworzec pkp od stadionu jest oddalony z 5 min. drogi a do tego mieli pociag specjalny podstawiony.Pewnie sie bali ze kibice Ruchu w drodze im ja odbija wiec woleli to zostawic. :mrgreen:
Tlumaczenia uwarzam za frajerstwo bo zostawic wszystkie oprawy na stadionie najwiekszej kosy i do tego oprawy zgodowe Gks Katowice .Ciekawe co oni na to ze kibice Ruchu je przejeli i pewnie je spala :lol: .
Kibice Gornika to najwieksi frajerzy ligi i to pewnie potwierdza inni kibice kumaci.Dla mnie sa posmiewiskiem nie tylko pierwszej ligi ale kazdej liczacej sie ekipy w Polsce.
Nie wiem nad czym się spuszczasz. Oprawa była cała mokra, brudna i po prosto po meczu została rozłożona na pamiątkę i pozostawiona. To nie są płótna wyjazdowe, tylko okoliczna oprawa. Jak dla Ciebie kibice Górnika Zabrze są pośmiewiskiem ligi, to ładne masz wymagania, bo dla mnie to polska czołówka pod każdym względem.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 23 mar 2011, 23:12

A czy nie mówisz tak przypadkiem dlatego że to zgoda gieksy? Ja bym nawet powiedział że górnik może się od was uczyć ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 mar 2011, 23:16

MENDEZ pisze:Wg mnie oni płacą za kary, tak jak chociażby WL.
nie napewno nie ponosili odpowiedzialnosci w czasach iti

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 mar 2011, 23:21

No_Name pisze:A czy nie mówisz tak przypadkiem dlatego że to zgoda gieksy? Ja bym nawet powiedział że górnik może się od was uczyć ;)
Górnik Zabrze, to nasza mocna zgoda, jednak dbam o własne podwórko, ale jak ktoś pisze, żeby tylko pisać głupoty, to wypada zainterweniować. Ja osobiście szanuję każdy klub kibica.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8729
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 mar 2011, 0:18

Fishbone pisze:Nie wiem nad czym się spuszczasz. Oprawa była cała mokra, brudna i po prosto po meczu została rozłożona na pamiątkę i pozostawiona. To nie są płótna wyjazdowe, tylko okoliczna oprawa. Jak dla Ciebie kibice Górnika Zabrze są pośmiewiskiem ligi, to ładne masz wymagania, bo dla mnie to polska czołówka pod każdym względem.
Wstyd i tyle. Ile razy myśmy byli w Chorzowie, za każdym razem okolicznościowa oprawa była palona. Później przybijano nam kary rzędu 5-10 tys., ale [ch**]. NIE BYŁO WSTYDU.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 mar 2011, 7:56

Bienias pisze:nie napewno nie ponosili odpowiedzialnosci w czasach iti
od tego sezonu zgodnie z treścią porozumienia kary płaci SKLW, z czym masz problem?

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 mar 2011, 9:51

cloner pisze:
Fishbone pisze:Nie wiem nad czym się spuszczasz. Oprawa była cała mokra, brudna i po prosto po meczu została rozłożona na pamiątkę i pozostawiona. To nie są płótna wyjazdowe, tylko okoliczna oprawa. Jak dla Ciebie kibice Górnika Zabrze są pośmiewiskiem ligi, to ładne masz wymagania, bo dla mnie to polska czołówka pod każdym względem.
Wstyd i tyle. Ile razy myśmy byli w Chorzowie, za każdym razem okolicznościowa oprawa była palona. Później przybijano nam kary rzędu 5-10 tys., ale [ch**]. NIE BYŁO WSTYDU.
Nie chcę ciągnąć niepotrzebnie tego tematu, ale spalenie tej oprawy graniczyłoby z cudem. Ale okej, każdy ma prawo wypowiedzieć się w sposób negatywny.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 mar 2011, 11:02

Zico_FCI pisze:
Bienias pisze:nie napewno nie ponosili odpowiedzialnosci w czasach iti
od tego sezonu zgodnie z treścią porozumienia kary płaci SKLW, z czym masz problem?
poczytaj wczesniejsze posty a potem zadawaj pytania

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 27 mar 2011, 14:59

http://w939.wrzuta.pl/obraz/powieksz/5j6wonLuwyF

:lol: Atak na zorganizowaną akcję, bezpłatnego wejścia dla dzieciaków przebija resztę Obrazek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2011, 15:12

W tym Poznaniu to faktycznie marne dziennikarki pracują, żenada na maxa. Kiedyś GW cieszyła się z obywatelskiego społeczeństwa, teraz wszelkie inicjatywy są niszczone.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 mar 2011, 15:14

Siedzę cloner w środowisko kibicowskim trochę dłużej niż Ty i mogę Ci napisać z całą odpowiedzialnością, że nie chciałbym aby moi koledzy po szalu zajmowali jakiekolwiek stanowiska publiczne.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2011, 15:26

Marco_Van_Basten pisze:że nie chciałbym aby moi koledzy po szalu zajmowali jakiekolwiek stanowiska publiczne.
Zbyt duża presja? Czy sodówa odbija? U nas teraz jeden kibic został radnym miejskim, wg mnie lepiej mieć kogoś "tam w środku".

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 27 mar 2011, 15:48

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 28 mar 2011, 11:05

Odnośnie meczu Polaków w Kownie przeciwko Litwinom niema sensu co wspominać - przegraliśmy zasłużenie. Bardziej powinniśmy się wstydzić zachowania pseudo-popaprańców mieniącymi się tylko z nazwy kibicami reprezentacji. To była zwykła dzicz i hołota. Mamy za nieco ponad rok Euro i po raz kolejny podczas meczu kadry narodowej pokazujemy Europie oblicze jakiś psycholi, łysych neandertalczyków i zafajdanych obszczymurów w narodowych barwach - to słowa jakich użyli moi znajomi z różnych regionów naszego kraju którzy jak Ja byli zdegustowani zachowaniem tej dziczy jaka pojechała do Kowna i narobiła tego syfu. Dobrze określił to mój przyjaciel z Podlasia słowami...."Piłka chamieje, bo chamieje wszystko dookoła z kibicami włącznie. Witamy, kurna mać w Polsce!" Opis tego co się działo w Kownie poszło w świat. W wydaniach internetowych w Anglii, Hiszpanii, Francji czy też Niemiec jest o tym dość sporo do przeczytania i obejrzenia. Smród będzie się ciągnął znowu za nami przez tych debili - ale wstyd!!!! Szkoda także, że zapewne po raz kolejny polskie władze zmarginalizują sprawę i na kilkanaście miesięcy przed Euro 2012 nic się w tej strawie nie zmieni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”