Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 114

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2011, 23:31

Spokojnie,teraz bedziemy zyli mercato i milionem plotek transferowych,ktore nas zaleja :wink: LE jest juz pewna,ale trzeba zajac miejsce 5-6,zeby nie babrac sie we wczesniejszej rundzie eliminacyjnej.

Ja optymistycznie patrze w nastepny sezon,a z natury jestem pesymista szczerze mowiac :wink: Nowy trenejro,wroci Salvio,przyjda Miranda i Adrian,licze jeszcze na 2-3 transfery,... Bedzie dobrze,a juz na pewno lepej niz w tym roku :)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 maja 2011, 23:37

mimo wszystko,jesli sklad sie pozmienia,a na pewno tak bedzie,Atleti juz nie bedzie takie samo...Ale i tak bede ich kochac,milosc jest slepa :)
No tak,Miranda,poza tym ,Salvio i Adrian,niech biora tego Parejo,wypozyczaja/wykupuja Tiago,i jakos to bedzie.Aha,no i niech zatrzymaja de Gee za wszelka cene,ja nie chce innego bramkarza :!:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 0:35

Ja przezylem juz kilka rewolucji w ekipie,wiec i najblizsze mercato mi nie straszne. Zreszta nie nazwalbym tego rewolucja,po prostu mala kosmetyka skladu. Oczekuje jeszcze transferu prawego obroncy,srodkowego pomocnika oraz bonusowego skrzydlowego,choc w to akurat za bardzo nie wierze.

Sprzedazy De Gei i Kuna nie biore nawet pod uwage :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 0:44

Dr.Football1 pisze:Sprzedazy De Gei i Kuna nie biore nawet pod uwage :wink:
Wkońcu odejdą. Kun w Atletico już więcej nie osiągnie, bo po prostu w lidze hiszpańskiej Real i Barcelona są nie do wyjebania na chwilę obecną. Teść już rok temu chciał mu załatwić grę w Interze, ale nie poszło po myśli. Narazzurri mają teraz jednak inne cele transferowe, a Aguero to wydatek rzędu kilkudziesięciu milionów euro. Niemniej chętnie przywitałbym go w Serie A, nawet w innym klubie. Ku chwale Calcio :P
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011, 0:51 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 maja 2011, 0:51

Ja wlasciwie jestem swiezym kibicem-wprawdzie trzymam za nich kciuki od 5 lat chyba,ale nie ogladalam meczy tregularnie,jak ostatnio,chociaz zawsze sledzilam wyniki :) gdzies przeczytalam,ze kasy na transfery mamy 22 banki euro z czyms,plus to,co dostaniemy,o ile kogos sprzedamy-to mnie akurat niespecjalnie pociesza.
Zreszta,lepiej niech zaczekaja kogo kupic-sprzedac,bo bedzie tak,jak z Jurado i Simao,no i Juanfranem(choc i on przydaje sie czasem :wink: )
I niech De Gea i Aguero zdeklaruja sie w koncu,czy zostaja,czy nie...Ale obaj sa mlodzi,perspektywiczni,i wlasnie-cos nie chce mi sie wierzyc,ze nie beda chcieli grac w klubach,gdzie maja wieksze szanse-nasuwa mi sie tu skojarzenie z ostatnim transferem Sahina do Realu

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 1:18

Wkońcu odejdą. Kun w Atletico już więcej nie osiągnie, bo po prostu w lidze hiszpańskiej Real i Barcelona są nie do wyjebania na chwilę obecną. Teść już rok temu chciał mu załatwić grę w Interze, ale nie poszło po myśli. Narazzurri mają teraz jednak inne cele transferowe, a Aguero to wydatek rzędu kilkudziesięciu milionów euro. Niemniej chętnie przywitałbym go w Serie A, nawet w innym klubie. Ku chwale Calcio
Licze sie z tym i ludze sie,ze sytuacja bedzie analogiczna do tej z El Nino - po jego odejsciu Atleti zaczelo grac po prostu lepiej. Mam jednak nadzieje,ze Kun zostanie jeszcze na Calderon przez conajmniej dwa lata w ktorych poprowadzi zespol do jakiegos sukcesu typu CdR czy ponownie LE :) Szkoda,ze Atletico traktowane jest obecnie jak budka na bazarze w ktorej trzeba sie troche potargowac,a na koncu wziac jak swoje :roll: Kiedys tak nie bylo (np. dziesiatki ofert za Kiko)... Mam nadzieje,ze piekne czasy wroca i to Rojiblancos beda robic zakupy w Interze :twisted:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 maja 2011, 1:26

Najgorsze jest chyba to,ze oni w zeszlym sezonie grali rewelacyjnie,a potem...cos sie zacielo.Przy okazji sprzedaz niektorych zawodnikow zrobila swoje.I zmarnowali sobie wszystko tym sezonem wlasnie-gdyby jeszcze nie odpadli tak szybko z LE,to moze i QSF nie polecialby ze stanowiska :( A tak,jak jest,nie ma za duzo kasy na transfery,malo kto chce tam grac,ze wzgledu na obecna dyzpozycje i szanse tylko na LE,no i nie ma kasy,zeby placic pensje zgodnie z wymaganiami klasowych zawodnikow :(

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 1:33

Dr.Football1 pisze:Mam nadzieje,ze piekne czasy wroca i to Rojiblancos beda robic zakupy w Interze :twisted:
No no... Jak znajdziecie sobie właściciela, który zacznie łożyć na Atletico tyle, co Moratti na Inter, wtedy będziemy mogli pogadać :lol: Mam nadzieję że Angelomario będzie w przyszłości równie dobrym prezydentem, co ojciec i dziadek :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2011, 1:38

No no... Jak znajdziecie sobie właściciela, który zacznie łożyć na Atletico tyle, co Moratti na Inter, wtedy będziemy mogli pogadać Mam nadzieję że Angelomario będzie w przyszłości równie dobrym prezydentem, co ojciec i dziadek
Moratti nie zdolalby zatrzymac Kuna. Za dlugo by trwalo budowanie tego Grande Atleti :P Tu trzeba jakiegos walnietego Araba z ciezarowka hajsu,ktory w jedno mercato zmontowalby ekipe na polfinal LM :twisted:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 maja 2011, 1:55

Dr.Football1 pisze:Tu trzeba jakiegos walnietego Araba z ciezarowka hajsu,ktory w jedno mercato zmontowalby ekipe na polfinal LM :twisted:
I wówczas Atletico śladem Chelsea i ManCity trafiłoby na moją czarną listę petroklubów, których potęga została stworzona w pięć minut na potrzeby spełnienia zachcianek multimilionerów, mających na koncie tyle, że sami już nie wiedzą co z tą forsą zrobić :roll:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 maja 2011, 10:00

Salas11 pisze:
Dr.Football1 pisze:Tu trzeba jakiegos walnietego Araba z ciezarowka hajsu,ktory w jedno mercato zmontowalby ekipe na polfinal LM :twisted:
I wówczas Atletico śladem Chelsea i ManCity trafiłoby na moją czarną listę petroklubów, których potęga została stworzona w pięć minut na potrzeby spełnienia zachcianek multimilionerów, mających na koncie tyle, że sami już nie wiedzą co z tą forsą zrobić :roll:
Massimo Moratti (ur. 16 maja 1945 w Bosco Chiesanuova) – włoski potentat naftowy, właściciel koncernu "Saras" oraz właściciel i prezes klubu piłkarskiego Inter Mediolan.

inter nie rozni sie absolutnie NICZYM od chelsea i citizens. w klub ladowane sa PRYWATNE pieniadze, wiec teksy o "zlej" chelsea czy "niedobrym" manchesterze kibic interu powinien wypowiadac jako ostatni. czysta hipokryzja.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 maja 2011, 10:23

sprowadzenie Morattiego do poziomu szalonego araba, a Interu do City czy Chelsea to jednak przesada. Przecież w latach 60 gdzie Inter za czasów "ojca catenaccio" Helenio Herrery zdobywał dwa razy z rzędu Ligę Mistrzów prezesem klubu był ojciec Massimo: Angelo. Owszem kasę ładuję ogromną w Inter, ale ładuje ją w klub z historią, a nie w drużynę, który wygrywa mistrzostwo po raz pierwszy od 50 lat jak Chelsea.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2011, 10:30

Chcesz powiedziec ze CFC czy MC to klub bez historii?

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 maja 2011, 10:30

czyli city i chelsea to druzyny bez historii? bez kibicow? to twory takie jak swego czasu matra paris?

oo bienias szybszy

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 199

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 maja 2011, 10:32

Lepiej byc finansowanym przez organizacje wspierajaca miedzynarodowy terroryzm?

Inna sprawa, ze Moratti to wloski kapital we wloskim klubie w przeciwienstwie do tych wyminionych gdzie sa zagraniczni wlasciciele czego jestem przeciwnikiem. Jedyna rzecz ktora mi sie podoba we Wloszech, ze nie oddaja klubow w rece imperialistow czy innych wynalazkow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”