Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 07 maja 2006, 11:49
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 07 maja 2006, 16:15
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 maja 2006, 16:27
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2006, 17:02
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 maja 2006, 18:40
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2006, 20:19
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 maja 2006, 23:00
heheh on co sezon strzelał po jednej bramce w Milanie no i udało mu sie i w tym sezonie strzelic ta jednaSero pisze:Cafu sam się nie spodziewał, że strzelił czy to pierwszy gol Brazylijczyka w barwach Milanu ?
Ja rowniez wierze"Skoro Parma chciała dziś wygrać mecz, to i za tydzień Reggina może skomplikować życie Juve. My wierzymy."
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 08 maja 2006, 7:01
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2006, 11:06
A tu prosze ...*_Zaza_* pisze: Ta mecze to ostatnie szanse dla Corradiego bo waży sie jego przyszłość. Ale mam nadzieje że w tym meczu nic nie pokaże. Jak przez 70% sezonu
To nie ten meczpizmak pisze:Coś mi tu śmierdzi ...
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 maja 2006, 12:25
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2006, 12:37
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 maja 2006, 13:00
takze dolaczam sie do zyczen!!Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:*_Zaza_* na poczatku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Mi ta sytuacja..jest na reke...wiadomo Sheva jest jednym z najlepszych napastnikow na swiecie..i bylo nie bylo musi budzic respekt:)*_Zaza_* pisze:No właśnie Sheva odpocznie 25 do 30 dni Trudno z Roma nie zagra oby tylko nie było żadnych komplikacji.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 maja 2006, 15:35
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 maja 2006, 16:27
qwa.... przeciez to jest smieszne... jak mozna pokazywac anty-football?! Boze... wszystko rozegra sie w Mediolanie...bo Reggina i tak sprzeda mecz...jak to zrobila z Viola;/ trudno...nie pokazac klasyki...Milan Roma...Chlopaczek pisze:Tak Dzieciol niech wygra lepszy.Tylko ze my tego nie zobaczymy bo Canal+ transmituje... chwila napiecia ... mecz Starej Damy.Czwarty tydzien z rzedu.To sie staje monotonne i meczace niczym scinanie drzewa.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 maja 2006, 17:08
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio