Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 29 sty 2010, 20:52
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 29 sty 2010, 20:56
Powinni sami złożyć wniosek o wykluczenie na kilka spotkań własnego zawodnika a madrycka prasa zjeść go żywcem. Tak jak to zrobił Barka ze Zlatanem i Alvesem próbującym walnąć sędziego.miguel indurain pisze: brutalne zagranie swojego zawodnika przeszlo w madrycie bez echa.
aveiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 sty 2010, 20:58
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 29 sty 2010, 21:18
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sty 2010, 21:19
Zdaje się, że już kiedyś na taką wypowiedź reagowałem i co nieco wyjaśniłem. Tak! Wtedy błyszczał zbanowany już DREWNIANY SRACZ. Ale to było zanim się tu pojawiłeś, więc albo czytałeś forum albo co bardziej prawdopodobne patrząc na sposób wypowiedzi po prostu jesteś tym idiotą we własnej osobie.miguel indurain pisze:aha, no i pewnie niedlugo zaczna wygrywac dwucyfrowkami, prawda? to chyba ty zes tak wyrokował. czy sie myle?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 29 sty 2010, 21:21
To nie my włazimy na forum Barki napinając się przy każdej możliwej okazji. Jeśli ktoś jest w natarciu to raczej ty ze swoim zajebistym argumentem "madryt lubi łamać kości" debilnie nad interpretując niektóre zdarzenia.miguel indurain pisze:hala dzieci w natarciu.
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sty 2010, 21:22
pwtarzam to sie w zadnym wypadku nie tyczyło Barcelony. To, ze w cytowanej wypowiedzi jest o Barcelonie czy Chrosto, to nie oznacza, że napisałem, ze nalezało sie od tego odwołać. Napisałem, ze nalezy sie odwoływac bo zawsze cos mozna ugrać. Czy to w tym przypadku czy Ronaldo. Sytuacji z Bułgarem nie znam(jesli chodzi o jakies szczegóły) wiec nie wypada mi sie o niej wypowiadać.RealFan pisze:Teraz napisałeś, że Real się ośmieszył i należy znać granice zdrowego rozsądku. W takim razie gdzie one są? Bo jeśli któreś z tych dwóch odwołań było głupie to raczej nie to Realu. Można było liczyć na to, że kara nawet gdy nie zostanie zdjęta, zostanie zmniejszona do jednego spotkania i nadal byłaby zgodna z regulaminem, na który się słusznie powołałeś.
Konsekwencja sa inne i to jest to. Tylko za co w tym przypadku miał Messi dostać jakas kare, niebezpieczne uderzenie jest w kazda cześć ciala, ale nie było one ani z nadmierna agresja, ani ze słosliwośćia ani z siła. Tak samo by było gdyby Ronaldo nie uderzył przeciwnika w twarz, ale to zrobił i zgodnie z przepisami powinien wylecieć z boiska.RealFan pisze:Messi zachowywał się bardzo podobnie i również uderzył przeciwnika - co prawda nie w twarz tylko w szyję, ale to też niebezpieczne miejsce. Różnica jest tylko taka, że zawodnik Sevilli nie odniósł uszczerbku na zdrowiu i nie padł na murawę. Gdyby zaczął umierać w piłkarskim stylu to pewnie Messi wcale nie uniknąłby kary. Naprawdę, tu i tu było machanie rękoma w podobnych okolicznościach, tu i tu nastąpiło uderzenie przeciwnika. Różnica jest tylko w zachowaniu przeciwnika po uderzeniu i w konsekwencjach dla niego. Dlatego nie uważam, by załączenie tego nagrania było "żal mówić o takim klubie". Bo widać w internecie, że wiele osób odebrało to jako atak na Barcelonę i tylko jako atak na Barcelonę. Niesłusznie z resztą, o czym też już w którymś poście wspomniałem.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sty 2010, 21:32
No i teraz piszesz z sensem.Jarzinho pisze:Napisałem, ze nalezy sie odwoływac bo zawsze cos mozna ugrać. Czy to w tym przypadku czy Ronaldo.
Cóż, po prostu czas i okoliczności były takie a nie inne i trudno, by ta wypowiedź dotyczyła czegoś innego niż transferów Kaki i Ronaldo. Można sobie mówić, że nie powiedział w prost, że chodzi mu o Real. Ale każdy przecież w dość prosty i logiczny sposób może sobie wywnioskować, o co temu panu chodziło z mających miejsce okoliczności.Jarzinho pisze:Dlaczego tylko na Barcelone, cofnij sie kilka postów i rozmowy o wypowiedzi arcybiskupa, tam nawet nie było nic o Realu, a wszyscy z otoczki Realu wiedzieli ze to musi uderzać w ich biale oblicze.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 sty 2010, 21:51
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 sty 2010, 21:56
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 sty 2010, 1:33
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 30 sty 2010, 10:36
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 sty 2010, 11:13
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2010, 11:28
latwo mozna zrobic wiele rzeczy ale to zaden argument. Fakt jest taki ze jego uderzenie spowodowalo kontuzje przeciwnika. Slusznie tez przytoczyl Kuman sprawe Rio. Czasem trzeba sie ogarnac jak duze grono kibicow Realu z ktorymi mam przyjemnosc utrzymywac kontakt. Jakos dla nich Marca nie jest wyrocznia i przyjeli decyzje sedziego ze zrozumieniem. Kartka mogla byc dana i zostala dana.bo nos mozna bardzo łatwo złamać,nie potrzeba do tego duzej siły.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 sty 2010, 11:33
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio