Niech od czasu do czasu zagra ostatnie 5 minut meczu...niech pogra w pucharze Polski...tyle
Nie mówie ze od razu na Trochima i Wociala stawiac...ale..włączyć ich do kadry i co jakiś czas dawać kilka minut w lidze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 08 cze 2007, 12:39
Hamek84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2007, 11:25
najskuteczniejszym piłkarzem Legii
Na Łazienkowską wpływają propozycje z Turcji, Szkocji i Belgii. – Do klubu docierają oferty z zapytaniem o Włodarczyka. Nie mam zamiaru jednak go sprzedawać. Jest bezcenny – stwierdził prezes Legii Leszek Miklas.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 09 cze 2007, 12:00
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: galka_pl » 09 cze 2007, 16:05
galka_pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 11 cze 2007, 14:56
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 cze 2007, 0:30
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 cze 2007, 0:37
Zico_FCI pisze:Szczerze mówiąc ten grajek mnie zbytnio nie przekonuje, ale prawda jest taka, że w Polsce trudno znaleźć lepszego lewego obrońcę.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 12 cze 2007, 0:41
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 cze 2007, 22:21
Te okreslenie (bezcenny) jak najbardziej pasuje do Piotrka Włodarczyka. Nędza jest po prostu bezcenny i chodzi tu o to że on jest tak "wybitnym" piłkarzem że mozna go nabyć bez zapłaty a przy sprzyjających wiatrach Legia nawet dopłaci jak ktoś go sobie wezmie.czeher pisze:o tak bezcenny
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 12 cze 2007, 22:27
Jak na moje transfer kompletnie nie trafiony. Słaby piłkarz, raczej się już nie rozwija, kibice z Łodzi ogólnie nie będą za nim tęsknić (z opinii które słyszałem).franz pisze:- transfer Wawrzyniak z Widzewa do Legii oceniam w miarę pozytywnie choć bez większych rewelacji. Niby młody perspektywiczny zawodnik ale co z tego takich u nas dostatek, no coż zobaczymy jak to z nim będzie.
Podobno jeden z największych talentów polskiej piłki, sam mam go w FM i jest zaaaaaajebistyfranz pisze:- Do Legii praktycznie trafił już Kamil Grosicki z Pogoni Szczecin ustalił już warunki kontraktu i ma podpisać 4-letnią umowę. Kwota transferu jest owiana tajemnicą ale podobno piłkarz kosztować będzie Legię ok. 850 tysięcy złotych czyli dośc dużo oby to nie były kolejne pieniądze wyrzucone w błoto.
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 cze 2007, 22:29
Koles potencjalnie moze nawiazac do wielkich tego klubu ... jednak nie mowie tutaj o aspekcie typowo sportowym ale imprezowymfranz pisze:Do Legii praktycznie trafił już Kamil Grosicki z Pogoni Szczecin ustalił już warunki kontraktu i ma podpisać 4-letnią umowę. Kwota transferu jest owiana tajemnicą ale podobno piłkarz kosztować będzie Legię ok. 850 tysięcy złotych czyli dośc dużo oby to nie były kolejne pieniądze wyrzucone w błoto.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 cze 2007, 22:32
Pasuje do Legii. Ma problemy ze skutecznością i przewiduje szybkie zaaklimatyzowanie sie w drużynie.franz pisze: - Do Legii praktycznie trafił już Kamil Grosicki z Pogoni Szczecin ustalił już warunki kontraktu i ma podpisać 4-letnią umowę. Kwota transferu jest owiana tajemnicą ale podobno piłkarz kosztować będzie Legię ok. 850 tysięcy złotych czyli dośc dużo oby to nie były kolejne pieniądze wyrzucone w błoto.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2007, 22:35
Niektorych z tych graczy widzialem w akcji kilka razy na boisku, jak i w telewizji, i nie wydaje mi sie, zeby byli za slabi na Legie. Cwielong, Ekwueme czy Folc moze i tak, ale Nikitovic, Prymula, a tymbardziej Zasada slabymi pilkarzami nie sa i mogliby byc solidnym uzupelniem skladu, a w przypadku dwoch ostatnich nawet wzmocnieniemTakim zawodnikom jak Piotr Ćwielong, Martins Ekwueme, Marcin Folc, Łukasz Grzeszczyk, Veljko Nikitović, Krystian Prymula, Mariusz Zasada mówimy stanowcze NIE! Mam nadzieje że Urban i Trzeciak znajdą lepszych bo jak nie to czarno widze przyszły sezon.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 cze 2007, 22:38
Tych to akurat w Legii, jest az nadto, sezon temu nazwano ich nawet Legia mistrz 201. rokucloner pisze:A nalezy wlasnie sprowadzac mlodych, utalentowanych graczy z nizszych lig, ktorzy tylko czekaja na angaż w I lidze i na mozliwosc pokazania sie wszystkim
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 cze 2007, 23:05
Może i słabymi pilkarzami nie są ale jesli Legia ma duże ambicje i chce powalczyc o wielkie cele w tym sezonie to potrzeba lepszych bo w składzie zapowiada się mała rewolucja i tacy zawodnicy raczej w zbyt słabym stopniu zasila kadrę.cloner pisze: slabymi pilkarzami nie sa i mogliby byc solidnym uzupelniem skladu, a w przypadku dwoch ostatnich nawet wzmocnieniem
Lista jest nie pełna trzeba dodać jeszcze Włodarczyka i Edsona. A Hugo i Balde już odeszli.cloner pisze:to pozbylbym sie z klubu Surmy, Juniora, Burkhardta, Hugo, Balde,
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio