Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 wrz 2013, 16:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2013, 16:15

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 03 wrz 2013, 16:16
Jeśli nie dopadnie nas plaga kontuzji to z obroną powinno być ok, mamy kilka wariantów. Fakt mogłoby być ich trochę więcej, ale nie ma co narzekać. W pomocy po przyjściu Ozila i Flaminiego mamy mnóstwo opcji, także tutaj wygląda to wszystko fajnie (przecież jest jeszcze Abou "jak-nowy-transfer" DiabyMagnum pisze: Ogólnie zacznę od negatywów, żeby już potem nie zaprzątać sobie nimi głowyMieliśmy 3 miesiące i gówno zrobiliśmy, dopiero teraz. Szkoda, bo skoro cały czas polowaliśmy na napastnika, to wypadałoby jakoś tą pozycję wzmocnić. Obrony też nie wzmocniliśmy, ale jeśli Mertesacker-Koscielny i Sagna będą zdrowi cały sezon, to będzie sukces i będzie OK.
.MgM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 03 wrz 2013, 16:19
No bo jest czymfieldy pisze:
jaram się
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 wrz 2013, 17:23
Nicklas Bendtner pisze:Nie jest tajemnicą, że uzgodniłem z Arsenalem, że mogę odejść z klubu w lecie 2013 roku. Dogadałem się z kilkoma klubami, ale jako, że Arsenal nie był w stanie kupić innego napastnika, zastrzegli sobie prawo do odmówienia sprzedaży.
Oczywiście, byłem zawiedziony, bo miałem nadzieję na nowy rozdział w swojej karierze, na nowy start w angielskiej piłce. Wiele rzeczy zostało powiedzianych o mojej przyszłości po wielu latach w Arsenalu; prawdą jest to, że po prostu chcę grać w piłkę a Arsenal to świetne środowisko dla każdego zawodowca.
W dalszym ciągu czuję silną wieź z Arsenalem i po pozytywnych rozmowach z trenerem, nie mogę się doczekać owoców ciężkiej pracy w celu uzyskania pełnej kondycji i mojego wkładu w grę, który pomoże drużynie i trenerowi osiągnąć nasze cele w tym sezonie.
Dużo się nauczyłem na wypożyczeniu w Sunderlandzie i Juventusie i mogę wszystkich kibiców Arsenalu zapewnić, że dam z siebie wszystko, co mam, by Arsenal osiągnął sukces w tym sezonie.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 wrz 2013, 17:45
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 wrz 2013, 18:08
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2013, 18:15
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 wrz 2013, 19:08
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 wrz 2013, 19:15
Zagranie prawie jak w haxie od bandy. Zeszla mu.fieldy pisze:
jaram się