Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 sty 2014, 11:20
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sty 2014, 21:30
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 09 sty 2014, 22:01
Ezekiel? Oglądałem z dwa razy Liege przy okazji obstawienia na nich to zdecydowanie się wyróżniał. Ten drugi napastnik zresztą też, ale nie pamiętam nazwiska.Aker pisze:skrzydłowy Jacenty, ja czytałem o Ramosie, Vollandzie i tym typku z Liege (ma łasdne staty za zeszłą rundę).
Andrys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 sty 2014, 22:04
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 sty 2014, 22:07
Ciężko powiedzieć czy Dzeko gdzieś się wybiera. Z City odeszli już Balo i Tevez a on dalej tkwi w Manchesterze. W tym roku Mundial a mu to jakoś nie przeszkadza. Przegrywa rywalizację z Negredo i raczej nic się nie zmieni ale jakoś nie wygląda żeby Bośniak uciekał z Anglii żeby grać więcej. Tym bardziej, że ciężko przewidzieć przyszłość BVB przy tak regularnej ucieczce gwiazd. Za to przed Obywatelami maluje się niezła przyszłość.Cris7 pisze:A dlaczego nie Dżeko? W City przeważnie grzeje ławę, a to przecież nadal dobry napastnik, zresztą już przymierzany wcześniej do BVB. Powró do Bundes, w której przecież na dobre zaistniał, mógłby mu dobrze zrobić.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 09 sty 2014, 22:08
Andrys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 sty 2014, 0:26
Może gdyby Dżeko nie był Bośniakiem, to czułby większe parcie na odejście, aby grać na mundialu. A tak to miejsce w kadrze ma i tak, nawet jak nadal w City będzie grał od większego dzwonu jako nr 3. Wiele zależy od tego jakim jest gościem i czy to co jest mu wystarcza.Morrow pisze:Ciężko powiedzieć czy Dzeko gdzieś się wybiera. Z City odeszli już Balo i Tevez a on dalej tkwi w Manchesterze. W tym roku Mundial a mu to jakoś nie przeszkadza. Przegrywa rywalizację z Negredo i raczej nic się nie zmieni ale jakoś nie wygląda żeby Bośniak uciekał z Anglii żeby grać więcej. Tym bardziej, że ciężko przewidzieć przyszłość BVB przy tak regularnej ucieczce gwiazd. Za to przed Obywatelami maluje się niezła przyszłość.Cris7 pisze:A dlaczego nie Dżeko? W City przeważnie grzeje ławę, a to przecież nadal dobry napastnik, zresztą już przymierzany wcześniej do BVB. Powró do Bundes, w której przecież na dobre zaistniał, mógłby mu dobrze zrobić.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 sty 2014, 11:17
W ostatnim czasie BVB lubi kupować zawodników z trudnym nazwiskiem, więc młody idealnie powinien się wpasować w te kryteriaMichy Batshuayi pisze:- Już tego lata miałem interesującą propozycję, ale zdecydowałem, że nie odejdę ze Standardu bez trofeum mistrzowskiego lub korony króla strzelców. W Europie mam dwa wymarzone kluby – Arsenal ze względu na podejście do młodych piłkarzy i Borussię, ponieważ jest połączeniem sportowej duszy i jakości – wyjawił napastnik.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 sty 2014, 13:10
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 sty 2014, 15:59

Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sty 2014, 0:11
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 sty 2014, 12:11
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 sty 2014, 12:23
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 25 sty 2014, 12:32