Nie muszę już tłumaczyć...//Tomusmc
nie - ale mógłbyś na czerwono dac - jak wyżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2005, 0:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 11:19
Mi załatw terminarz bo neta juz nie bede miał a che wiedzieć co sie dziej w Premiershipfieldy pisze:ty już chyba 2 raz pytasz z kim gracie - jak chcesz to mów śmiało - załatwięć ci terminarz [serio mówię ]
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 11:29
Wstarczy wejść na oficjalną stronę MU i sobie wydrukować terminarz, chyba, ze nie masz drukarki to mozesz przepisaćRossi pisze:Mi załatw terminarz bo neta juz nie bede miał a che wiedzieć co sie dziej w PremiershipTylko najlepiej żeby były godziny spotkani ale jak nie bedziesz miał takiego to ok
Oczywiście, wyszedł mu jeden mecz i ja nawet śmiem stwierdzić, że jest najlepszym obrońcą nie tylko w Premiership, ale także na świecieRossi pisze:A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership , dwie barmeczki , ladnie czysicił. Murawa była starsznie mokra ,troche takie bagienko i dlatego Neville dostał kontuzji podobno ma pauzować 5 tygodni
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2005, 11:39
Rossi chyba, żartował - taki kibic ManU musi mieć terminarz w głowieKamilo pisze:Wstarczy wejść na oficjalną stronę MU i sobie wydrukować terminarz, chyba, ze nie masz drukarki to mozesz przepisać . A jeśli nie połapiesz się na oficjalnej to wejdz na pierwszą lepszą Polską stronke tam też powinen być terminarz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 11:43
Rossi pisze:A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership
No to ma poczucie humorufieldy pisze:Rossi chyba, żartował
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 11:58
A co ten Lahm niby udowodniłkama_reda pisze: "Heinze jest lepszy od Lahma"
kama_reda pisze:Po pierwsze na prawde piszemy oddzielnie.
Po drugie. To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 sie 2005, 12:02
Czy ja o czymś nie wiem czy przypadkiem kama_reda próbuje kogoś sprowokować ? Na pewno Heinze lepszy od Lizarazukama_reda pisze:Rossi pisze:A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership
Po pierwsze na prawde piszemy oddzielnie.
Po drugie. To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.
Nie zapominajmy, że jest jeszcze Ashley Cole, Del Horno, Bridge, tak gwoli wyjaśnienia
- "Heinze jest lepszy od Lahma"![]()
- "No bo jest" :lol1:
A i Heinze też "wymiatał" na Pucharze Konfederacjiale tego się juz nie pamieta
![]()
No to ma poczucie humorufieldy pisze:Rossi chyba, żartował
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 12:05
Mi wystarczy, że widziałem wszystkie jego mecze na Pucharze KonfederacjiRossi pisze:A co wy mozecie pieprzyc jak meczu nie wydzielisicie![]()
Tak dokładnieRossi pisze:A co ten Lahm niby udowodniłże FM wymiata i dlatego podniecasz sie nim
![]()
Nie za bardzo, niestety. Widocznie nie jestem tak rozwinięty intelektualnie jak tyRossi pisze:A ten nedzny bełkot moge tylko dopowiedzić:
÷ěîěěëěęëíěűęéęéęéćçéţçéýçĺćĺĺććĺććýĺäĺĺüăäüăţâááâäţâáâáăááűâ áŢáŢáÜßáâáţâáâŕáŕáâýáâŕâŕŕáßáŕŕâáŕâŕááâßâáŕâŕţâáââáâŕŕáâááŕßŕáŕáŕáŕßßýŕßŕßŕŕýßŕŢßŢááŢŕáŢáÝŢŢŕŢűŕßßŢßŢŕáßßŕáŕáŕŕţßáßýŕ ááŕáŕŕááŕŕâŕţßŕüâ ŕââááâáââáá÷âăăâăßâüăäĺăăĺăăââăäĺăĺäĺĺääţĺćýçĺçćççććýçééţçýéęęéęéëęęţëęëěëěëěíěěëíîííűîďîďđďîďüđ ńđôóďóóđóîýôöôýőôôóőöőöóőöôôő÷÷
Rozumieszz o co mi chodzi![]()
A kto powiedział, że ty tak mówiłeśRossi pisze:Dziwne że zostal wybrany w tamtym roku najlepszym lewym obronca Premiershipa naj śwota nic nie mówilem
Zdemaskowałeś mnieManumef pisze:Czy ja o czymś nie wiem czy przypadkiem kama_reda próbuje kogoś sprowokować ? Na pewno Heinze lepszy od Lizarazu Co mają znaczyć te posty?
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 12:10
Wszyscy pamiętamy jego wspaniały mecz z Milanem oraz poprostu niesamowita grę na Euro 2004niezawodnego Silvestra,
Tak, ale pamiętajmy, że konkurencja nie śpiPomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo.
No właśnie dzięki Pucharowi Konfederacji uświadomiłem sobie, że Lahm to przy nim trampkarzA i Heinze też "wymiatał" na Pucharze Konfederacjiale tego się juz nie pamieta
![]()
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 12:11
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 12:13
Odpowiem Ci jednym zdaniem: O klasie zawodnika świadczy jego równa graRossi pisze:Poprostu był najlpeszym lewym obronca Premiership i co na to powiesz ?
Został wybrany najlepszym obronca PSG w histori klubu co na to powiesz??
Gra w podstawowym sklądze silnej reprezentacji Argentyny co na to powiesz??
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 12:14
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 12:16
Nic innego jak gratulacje. Newcastle nie dawno było liderem rankingu IFFHS.Rossi pisze:Poprostu był najlpeszym lewym obronca Premiership i co na to powiesz ?
Widocznie sobie zasłużył.Rossi pisze:Został wybrany najlepszym obronca PSG w histori klubu co na to powiesz??
Przypomne o Pucharze Konfederacji. Wtedy grał na środku obrony (tzn. tylko tam był), bo na lewą się nie załapał. Tam grał SorinRossi pisze: Gra w podstawowym sklądze silnej reprezentacji Argentyny co na to powiesz??
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 12:17
Lizarazu jak na swoje lata radzi sobie znakomicieRossi pisze:Ja zrozumiałem jezli zagrał w tamtym sezonie około 60 meczu został wybrany do tego najlepszym lewym obronca Premiership to nieżle musiał wymitaćNie co to mlodzik Lizarazu czy jak mu tam
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 sie 2005, 12:19
Mefiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio