to pijany odnosilo sie do Akarina a nie twojej osobyfieldy pisze:zgadza się - piłem i byłem pijany
mnie tam relacja z czuba nie bawiifieldy pisze:to taka relacja z czuba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 15:12
to pijany odnosilo sie do Akarina a nie twojej osobyfieldy pisze:zgadza się - piłem i byłem pijany
mnie tam relacja z czuba nie bawiifieldy pisze:to taka relacja z czuba
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 sie 2007, 16:34
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2007, 13:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 18:33
Nie moge wyluzować bo w mym domu rodzinnym(tam gdzie duży stół i pachnący na nim chlebCris7 pisze:Powiedział kilka kurw w nerwach i przedrzeźniał babkę z zajebistym śmiechem. Naprawdę poruszające. CIEMNA STRONA TOMASZA LISA! wyluzuj franz. Rozumiem, że tylko panowie podpisani pod listem jak Semka i Karnowski nigdy w życiu nie powiedzieli brzydkiego słowa na k...
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2007, 18:55
No to straszne. Jak Lis mógł się dopuścić takiej rzeczy, przecież to doprawdy niedopuszczalna sprawafranz pisze:byłem oburzony postępkiem pana Lisa
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 19:15
Duch pisze:No to straszne. Jak Lis mógł się dopuścić takiej rzeczy, przecież to doprawdy niedopuszczalna sprawa Fajnie, że pod listem podpisał się Karnowski, który wczoraj wieczorem w studio TVN naśmiewał się z Latkowskiego
Swoją drogą skoro uczono Cię nie wyśmiewać się z innych to coś musiało Ci jednak umknąć, bo fanów "technoszajsu" specjalnie nie oszczędzasz w wiadomym temacie. Może kaliber nie ten sam, ale mimo wszystko
Czy z słuchaniem technoszasu ludzie się rodzą Duchu? I czy to jest cecha naturalna kompletnie nie zalezna, a może jednak świadomy wybór?franz pisze:nie mozna nikogo przedrzezniać (wysmiewać się) z powodu jego cech naturalnych, które są kompletnie od niego nie zalezne
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2007, 19:39
Spoko. Jeśli dla Ciebie to niedopuszczalna sprawa to OK. Mimo wszystko dla mnie to nic wielkiego. Atmosfera w studiu była luźna, co można było usłyszeć po słowach innych tam zabranych i traktuje to zachowanie Lisa jako forma dowcipu. Mimo wszystko wolę patrzeć na niego przez pryzmat jego dziennikarskich umiejętności niż takich wydarzeń.franz pisze:Nie mówie, że straszne ale jak dla mnie to jest nie niedopuszczalna sprawa.
No może było to zbyt grube uogólnienie, ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi. Przez Twoje nieodpowiedzialnefranz pisze:Czy z słuchaniem technoszasu ludzie się rodzą Duchu?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 wrz 2007, 19:49
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 19:51
Tylko ciekawe czy tej pani, którą przedrzezniał i wysmiewał publicznie też ten "dowcip" się spodobał, tym bardziej, ze była to pani a nie pan, bo po facetach takie zagrywki spływja jak po kaczce(bez obrazy dla pana prezydenta i premieraDuch pisze:traktuje to zachowanie Lisa jako forma dowcipu. Mimo wszystko wolę patrzeć na niego przez pryzmat jego dziennikarskich umiejętności niż takich wydarzeń.
Kaliber bardzo nie ten ale jeśli ktoś poczuł się urażony (wątpie w to) to serdecznie przepraszam, jednak zdania na temat "technoszajsu' nie zmienie tak juz mamDuch pisze:No może było to zbyt grube uogólnienie, ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi. Przez Twoje nieodpowiedzialne zachowanie niektóre osoby też mogły się poczuć urażone. Tak jak pisałem kaliber zupełnie nie ten, ale przesłanie było jasne.
Berele Lewartow pisze:A co do Tomka, to moze Hania juz nie daje
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 wrz 2007, 20:16
Czy potrafisz pomyśleć Żakowski żeby nie pomyśleć Geremek? Albo czy przy słowie Wołek choć raz od razu nie ciśnie Ci się na usta Michnik? Merytoryczna dyskusja z Tobą byłaby wówczas łatwiejsza.Berele Lewartow pisze:Dla Zakowskiego, Wołka, Lisa, wszystko jest smieszne jesli:
- nie jest to nowa okładka tygodnika WPROST
- zart nie dotyczy Bronisława Geremka
- zart nie dotyczy Adama Michnika
- zart nie dotyczy Jacka Kuronia
- zart nie jest koszerny
Tak to boki zrywac.
A co do Tomka, to moze Hania juz nie daje
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2007, 20:31
franz pisze:Tylko ciekawe czy tej pani, którą przedrzezniał i wysmiewał publicznie też ten "dowcip" się spodobał
Zapewne nie tylko Tyfranz pisze:znam dużo lepsze dowcipy niż ten
Nie piłem do Twoich gustów muzycznychfranz pisze:jednak zdania na temat "technoszajsu' nie zmienie tak juz mam
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2007, 21:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2007, 21:36
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2007, 21:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 wrz 2007, 22:04
iceald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin