Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 kwie 2010, 19:51
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 20:10
nie dostal, bo go chyba niestety czysto nie trafil. chyba lydka w ramie, ale celowal dobrze, dobry pomysl, dobra decyzja, tylko wykonanie moglo byc lepsza, ale trudny technicznie cios, z polobrotu. mimo wszystko brawa za dobre checiEtus2 pisze:edit : młody karate kid nie dostał nawet żółtej ? przecież za taki "wyskok" to czerwono mu powinno byćco to za sędzia kur...
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 04 kwie 2010, 20:21
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 20:27
maria wszedl, bo musi sie ogrywac caly czas. to nieoszlifowany diament, wielka nadzieja realu na przyszlosc, nastepca zidane'aMeToYou pisze:Na boisko wchodzi Guti. POd nieobecność Alonso powinien wnieść nieco kreatywności w rozgrywaniu.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 kwie 2010, 20:36
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 20:45
spokojnie. maria ma jeszcze czas. jeszcze bedzie najlepszy, jego czas nadejdzie. zlote dzieckoEtus2 pisze:na szczescie Guti zamyka pyski takim jak ty
edit : szkoda ze poprzeczka bo bys zamilkł na dłużej.
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 04 kwie 2010, 20:57
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2010, 21:02
Dlatego, że pomimo wieku, w kolejnym już sezonie gra lepiej od Granero i VdV razem wziętych?cru pisze:No z Gutiego to nawet ja bedac kibicem Realu mam beke, wiec to akurat ok![]()
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 kwie 2010, 21:16
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 21:21
mnie smiesza, nie tyle teksty, co ogolnie maria. poza tym, nie karm trollaRealFan pisze:pasza - te twoje teksty o Gutim mają być śmieszne czy coś w tym stylu?
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2010, 21:26
Jak dla mnie Gago, Guti i Marcelo, ewentualnie zamiast Brazylijczyka Van der Vaart.Pelart pisze:Kto obok niego?
Marcelo vs Messi... nie strasz proszę.Pelart pisze:Ciekaw jestem również pozycji lewego obrońcy, Marcelo czy Arbeloa?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 kwie 2010, 21:34
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 kwie 2010, 22:10
Nie, bo jako joker na ostatnie 25-30min meczu on zawsze mi pasowal. Smieszy mnie robienie z niego po pojedynczych udanych zagraniach genialnego rozgrywajacego, mózgu i motoru napedowego Realu, ktorym nigdy nie byl i raczej nie bedzie. Zbyt wiele juz bylo sytuacji, ze Guti zagral pare super pilek w danym meczu, a w nastepnej kolejce, w meczu w ktorym wiele ludzi na niego liczylo, gral totalne NIC. Zawsze kiedy byl mecz i nadzieje pokladalismy wlasnie w Gutim, byl z tego spory zawod. Nie toleruje w nim jednej cechy, niestabilnosci formy - gdyby caly czas gral na takim poziomie, jak czasem potrafi przez te 30min meczu, nie byloby takiego problemu.RealFan pisze:Dlatego, że pomimo wieku, w kolejnym już sezonie gra lepiej od Granero i VdV razem wziętych?cru pisze:No z Gutiego to nawet ja bedac kibicem Realu mam beke, wiec to akurat ok![]()
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2010, 22:19
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 05 kwie 2010, 8:42
Dużo czasu to w tym przypadku raczej czynnik negatywy. W sumie stawienie Gutka na pozycji VdV i przesunięcie Marcelka do pomocy może być interesujące. Mam jednak wrażenie, że któryś Diarra zagra.RealFan pisze:
Generalnie na rozmowy o Gran Derbi mamy osobny temat i dość sporo czasu.
Pelart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio