Gyan wypożyczony do Al-Ain.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 10 wrz 2011, 14:56
Albo pokłócił się z klubem albo Araby za samo wypożyczenie rzucili im jakieś ponad 10 mln euro. Innej możliwości tu nie widzę
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 01 lis 2011, 19:06
Effi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2011, 17:31
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 08 gru 2011, 17:43
Podoba mi się ta plotka z Ayewememdżej pisze:Jakiś dzień spekulacji francusko-angielskich dzisiaj? Już się dziś natknąłem na plotki o Gourcuffie w Arsenalu, A.Ayew w Chelsea i Loicu Remym w Liverpoolu,
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 gru 2011, 20:30
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PawełS » 08 gru 2011, 21:31
PawełS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 gru 2011, 22:03
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 09 gru 2011, 21:20
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 gru 2011, 21:27
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 gru 2011, 21:33
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 gru 2011, 21:51
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 gru 2011, 21:54
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 gru 2011, 23:03
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 gru 2011, 16:20
Oj jak ja o tym marze...Po pięciu latach od opuszczenia Arsenalu do klubu może powrócić Thierry Henry. 34-letni napastnik od kilku dni trenuje już z zespołem prowadzonym przez Arsene Wengera. Piłkarz drużynę Kanonierów oficjalnie miałby wzmocnić w przyszłym miesiącu.
Wiadomość o tym, że Henry trenuje z Arsenalem utrzymywana jest w ścisłej tajemnicy. Początkowo Francuz przygotowywał się z zespołem z północnego Londynu do rozpoczynającego się w marcu sezonu MLS, ale wobec dobrej formy Wenger postanowił złożyć mu ofertę. W styczniu Marouane Chamakh i Gervinho mają wyjechać na Puchar Narodów Afryki, Henry wydaje się być więc idealnym kandydatem do uzupełnienia luki w składzie. Zdaniem "The Times" Wenger w sprawie bramkostrzelnego napastnika rozmawiał już z władzami Red Bulls.
Henry z Arsenalem miałby podpisać miesięczny kontrakt. Byłby zabezpieczeniem dla podstawowego napastnika Arsenalu Robina van Persie. - Na tę chwilę Henry tylko z nami trenuje. Nie mogę powiedzieć, czy jest szansa, aby do nas przeszedł, bo nie było konkretnej rozmowy w tej sprawie - powiedział Wenger.
Jeśli 34-letni piłkarz podpisze umowę z Kanonierami, wystąpił w czterech spotkaniach ligowych, w tym w ważnym meczu z Manchesterem United na Emirates.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio