Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 18 gru 2005, 14:55
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 16:21
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawson » 25 gru 2005, 16:30
Pawson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 16:48
Ja bym go widzial w Werderze... tam obecnie broni Reinke (Wisse ma chyba kontuzje ??) Werder teraz dobrze sobie radzi w LM, w lidze nie gorzej...Pawson pisze:w Benfice albo Werderze to najbardziej dla mnie prawdopodobne...moze w gre wejdzie jakis slabszy klub z angli ...[/img]
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 27 gru 2005, 22:21
Czy ja wiem czy mniejszameecik_mks pisze:Ja bym go widzial w Werderze... tam obecnie broni Reinke (Wisse ma chyba kontuzje ??) Werder teraz dobrze sobie radzi w LM, w lidze nie gorzej...Pawson pisze:w Benfice albo Werderze to najbardziej dla mnie prawdopodobne...moze w gre wejdzie jakis slabszy klub z angli ...[/img]![]()
Benfica - na pewno mniejsza rywalizacja o miejsce w skladzie... co z jednej strony jest dobre dla niego a z drugiej nieale przynajmniej by mogl sie odgryzsc Benitezowi
(cieszylbym sie jakby byl karny i Jurek by zatanczyl i wylapal karnego
ale bym szydzil w LFC
pozdro
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 27 gru 2005, 22:30
Ja bym go widzial w Werderze... tam obecnie broni Reinke (Wisse ma chyba kontuzje ??) Werder teraz dobrze sobie radzi w LM, w lidze nie gorzej...
Wg Mnie szanse aby Dudek zagrał w Werderze są bliskie zeru.Uważam że Werder będzie lepszą opcją i tam też pokaże klase
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 11:58
Kaka_ACM pisze:Wg Mnie szanse aby Dudek zagrał w Werderze są bliskie zeru.
Reinke broni dosyć przyzwoicie, a i niedługo powróci Tim Wiese ( młody, utalentowany - bardzo perspektywiczny zawodnik ).
Wiec myśle iż Werder do końca sezonu pozostanie w bramce przy Reinke, a pózniej zapewne Jego miejsce zajmie Wiese. Wiec nie sadze iż Werder sypnie gotówką na jakiegokolwiek goalkeepera.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 31 gru 2005, 12:01
meecik_mks pisze:czasami wręcz fatalnie...
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 12:14
Smithu pisze:meecik_mks napisał:
czasami wręcz fatalnie...
Dudek tez. Ale wygral w pojedynke lige mistrzow i jest wielki.
Dudek w bl kaszana, juz wolalbym zeby poszedl do izraela, nie lubie ogolnie bundes ligi a sam Dudzio mi tam nie pasuje. Lepiej zeby wybral sie do hiszpani, wloch badz portugali.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 02 sty 2006, 14:31
Adrian Firek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 sty 2006, 14:42
no a czego się spodziewać... że pojedzie za zasługi... chociaż słyszałem, że jeśli by Janas nie powołał Dudka na mundial... to Bąk jako kapitan ma z nim porozmawiać, że Jurek jednak powinien jechać na mundial... ale zobaczymy niech Jurek znajdzie klub i nie będzie gadania, że pojedzie za zasługi...Adrian Firek pisze:Jedno jest pewne jak Jurek nie znajdzie klubu to być może nie pojedzie na MŚ2006 Takie jest moje zdanie
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 02 sty 2006, 14:45
Adrian Firek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 02 sty 2006, 17:39
tylko ze teraz mamy juz 3 naprawdę świetnych bramkarzy:Adrian Firek pisze:Jeszcze możemy się zdziwić kto wie czy dudek bez klubu nie pojedzie na mundial!! Za to że ma ogranie w duzych imprezach
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2006, 19:33
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sty 2006, 19:51
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio