Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 16:03
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:07
Ty naprawdę masz problemy z czytaniem ze zrozumienem, w którym momencie ja się powołałem na badania Giertycha?Powolujac sie na badania Giertycha strzelasz sobie miedzy oczy.Chory psychicznie facet ktory cos pisało dinozaurach i smokach.
Coraz lepsze autorytety, brakuje jeszcze Gorskiego z niezaleznej do kompletu
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:09
Konkretnie? Chyba zartujesz. Spojrz na to:Kamil232 pisze:A wtedy wskazywał konkretne źródła? Teraz wskazuje konkretnie czyż nie?
Masz ochote szukac zrodla? Obalac? Nie klopocz sie.Matt Flening z Departamentu Psychologii Behawioralnej Boston University w swojej pracy udowadnia, że 76% kibiców Manchesteru United przejawia zaburzenia osobowości, które skutkują agresywnym, atawistycznym zachowaniem. Oficjalna strona angielskiego klubu nie skomentowała wyników tych badań.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 maja 2011, 16:10
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 maja 2011, 16:13
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:14
Napisz wreszcie wprost, wymyślił sobie te wszystkie badania tak?Masz ochote szukac zrodla? Obalac? Nie klopocz sie.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:19
Tego nie wiem chociaz biorac jego renome nalezy sie bardzo mocno nad tym zastanowic. Dlatego nie powinienes podawac niczego co chocby lezalo kolo Giertycha. Fakt faktem ze Ty sam nie wiesz czy nie wymyslil poniewaz nie dotarles ani do autora ani do samej pracy. Nie zapoznales sie z nia. Wierzysz na slowo Giertychowi (sic!)Kamil232 pisze:Napisz wreszcie wprost, wymyślił sobie te wszystkie badania tak?Masz ochote szukac zrodla? Obalac? Nie klopocz sie.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 maja 2011, 16:26
Domyślam się, że ten wpis to kolejna inteligencja prowokacja, ale ja głupi człowiek nie mogę zostawić takich bredni bez odpowiedniego komentarza, mimo wszystko. Wiesz drogi Bablu kto się rozmnaża na świecie w najszybszym tempie ? Otóż spieszę z odpowiedzią - muzułmanie, gdzie jak doskonale sobie zdajesz sprawę, homoseksualizm jest surowo karany. Cywilizacja europejska ma w tym momencie ujemny przyrost, nie wliczając oczywiście muzułmanów w Niemczech i Francji. Zapomniałem również o Chińczykach, ale tam jest trzeci świat jeśli chodzi peryferyjne regiony.Babel pisze:W 2050 roku ma byc nas 9,2 miliarda na świecie. Słabe to lobby pedalskie
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 16:27
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:32
Nie wydaje mi się, że ktoś powołując się na konkretne badnia tj. wskazujac jego autora tytuł badań, tak że wielu którzy np. mają dostęp do tych publikacji mógłby konkretnie sprawdzić co jest w nich napisane miałby ściemniać, bo narażałby się na kompletną śmieszność. Jakby np. pisał, że w wielu badniach wychodzi tak czy tak, nie podając konkretnych nazwisk i tytułów badań to ok, ale wskazujać na konkretne nazwiska autorów ściemnianie by było kompletnym bezsensem.Wierzysz na slowo Giertychowi (sic!)
Wysmiewasz wszystkich a przywolujesz teksty faceta ktory twierdzi ze zyły smoki.Doprawdy zdumiewajace
Doprawdy zdumiewające jest to jak nie potrafisz znaleść rożnicy pomiędzy badaniami Giertycha, a badaniami z artykułu Giertycha. Dojdzie to w końcu do Ciebie, że on nie wykonywał tych badań tylko powołuje się na badania konkretnych autorów?Ty widze nawet nie wiesz do kogo stronek dajesz linki
Wskazują na to badania Philipa Johnsona ukazujące, że 80% pedofilów to homoseksualiści (wśród księży aż 90%) (Rzeczpospolita 14.IV.10)
W obronie kardynała Bertone wystąpił Brian W. Clowes z udokumentowanym solidnie artykułem („Homosexuality and the Church crisis” - Homoseksualizm a kryzys w Kościele, The Wanderer 20.V.10). Wykazał on, że wbrew temu, co twierdzą (nie podając źródeł) środowiska gejowskie, poważne badania naukowe dokumentują wyraźny związek molestowania nieletnich ze skłonnością homoseksualną.
O ile wśród całej populacji skłonności homoseksualne ma 2-3%, wśród pedofili ma ją 25-40% (Blanchard R. i in. Archives of Sexual Behavior, 1999, 28(2), 111-127 oraz 2000, 29 (5), 463-478). Wśród badanych 48 homoseksualistów 39 preferowało najmłodsze klasy wieku partnerów (Zebulon A. i in., Archives of Sexual Behavior, 2000, 29(1), 67-73).
Proporcja heteroseksualistów molestujących dzieci jest o wiele mniejsza niż proporcja homoseksualistów (Freund K. i in. Journal of Sex research, 1989 26(1),
Widzisz ku*** rożnice czy dalej nie? <sciana>Wśród 229 skazanych za molestowanie chłopców 86% określiło siebie jako homoseksualistów (Erickson W.D. i in. Archives of Sexual Behavior 1988, 17(1), 77-86). Z badań wśród nauczycieli USA wynika, że homoseksualiści 90-100 krotnie częściej molestują dzieci niż heteroseksualiści (Dressler J. „Gay teachers”, Rutgers/Camden Law Journal, 1978, 9(3), 399-445).
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:40
Powiedz mi jak facet ktory utrzymuje ze ludzie zyli z dinozaurami bo "przecież Polacy zapamiętali smoka wawelskiego" moze sie narazic na jeszcze wieksza smiesznosc?Kamil232 pisze:Nie wydaje mi się, że ktoś powołując się na konkretne badnia tj. wskazujac jego autora tytuł badań, tak że wielu którzy np. mają dostęp do tych publikacji mógłby konkretnie sprawdzić co jest w nich napisane miałby ściemniać, bo narażałby się na kompletną śmieszność. Jakby np. pisał, że w wielu badniach wychodzi tak czy tak, nie podając konkretnych nazwisk i tytułów badań to ok, ale wskazujać na konkretne nazwiska autorów ściemnianie by było kompletnym bezsensem.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 16:47
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 16:49
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 16:53
Kamil232 pisze:Ja nie muszę tego sprawdzać
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 maja 2011, 16:54
Ta, tyle ze wymiernym wskaznikiem nie jest tutaj liczba ludnosci, ale dzietnosc, ktora rokrocznie maleje i w 2050 wspolczynnik ten zmaleje o prawie 1/3.Babel pisze:W 2050 roku ma byc nas 9,2 miliarda na świecie. Słabe to lobby pedalskie
arek_ahig
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio