Ale jeszcze na koniec:
Chcesz adres?cloner pisze:ktory kolega powiedzial, ze Franek strzelil hat-tricka:?:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2005, 0:14
Chcesz adres?cloner pisze:ktory kolega powiedzial, ze Franek strzelil hat-tricka:?:
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 0:16
tak, chce adrespiwus pisze:Zostawię Cię samego, bo nigdy nie myślałem, że musze udowadniać wyższość Żurawia w reprezentacji nad Rasiakiem...
Ale jeszcze na koniec:Chcesz adres?cloner pisze:ktory kolega powiedzial, ze Franek strzelil hat-tricka:?:
ja moge napisac, ze Franek strzelil tylko z karnego (Zurawski ma z tym problemy), gdyz 1. gol to przypadek, pilka po strzale Sobolewskiego odbila sie od jego nog
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2005, 0:22
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2005, 0:22
Primo - Owszem napisałem, że Rasiak jest drewniany bo techniki nie on po prostu nie posiada za grosz a to, że strzela bramki w klubie to bardzo dobrze. Drewniany nie zawsze oznacza bardzo słaby. Ale najważniejsze jest to, że ja napisałem o Rasiaku, że jest drewniany w temacie ... o Rasiaku a Ty wyskoczyłeś z Barcą nagle.cloner pisze:tak to wytlumacze :
skoro napisales, ze Rasiak jest drewniany (lub podobnie napisales), to ja odpowiedzialem, ze w Twoim ukochanym klubie Barcelonie - rowniez jest kilku drewnianych pilkarzy
a Ty sie rzucasz, ze pisze bezsensownie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 0:27
hmm, ciekawa wypowiedzNiggaz pisze:Primo - Owszem napisałem, że Rasiak jest drewniany bo techniki nie on po prostu nie posiada za grosz a to, że strzela bramki w klubie to bardzo dobrze. Drewniany nie zawsze oznacza bardzo słaby. Ale najważniejsze jest to, że ja napisałem o Rasiaku, że jest drewniany w temacie ... o Rasiaku a Ty wyskoczyłeś z Barcą nagle.
Secundo - Wybrałeś z mojej wypowiedzi akurat ten fragment i posądzasz mnie o bezsensowne pisanie a w moim poście było coś więcej niż tylko ta drewniana kwestia i były tam też różne argumenty na temat aktualnej (wtedy) dyskusji.
Tercjo - Ty zarzuciłeś mi to pierwsz chyba ale już mniejsza o to bo widzę, że argumenty się nie pojawią z Twojej strony a już na pewno nie związane z tematem 'R jak Rasiak' więc wypada mi tylko liczyć na korzystniejszy obrót wydarzeń w ewentualnych innych dyskusjach.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2005, 0:41
1. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak nie powinien grać w kadrze?cloner pisze:argumenty sie nie pojawia ?? a na jaki temat mam Ci rzucic argumenty
To żeś mi dosrał mówiąc dosadniecloner pisze:wypada liczyc ?? tylko najpierw musisz sie nauczyc liczyc
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:14
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 11:22
W tym zdaniu slowo klucz to "CHYBA". rozumiem, ze mozna kibicowac klubowi, uwielbiac zawodnikow itd. ale trzeba miec chociaz troche obiektywizmu!!! juz to raz napisalem, ale potorze jeszcze raz - wytlumacz mi JAKIM SPOSOBEM TA PILKA WPADLABY, SKORO RASIAK TRĄCIŁ JA GLOWA Z WYSOKOSCI KLATKI PIERSIOWEJ, STOJAC 5-6 METROW OD BRAMKI?!Mazi pisze:napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:31
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 11:48
Radze nie jesc obiadu w czasie meczu, bo schabowy przyslania Ci caly swiat. obejrzyj powtorke i zobaczysz, ze sie ruszyl (ale niespodzianka, prawda?!). no tak, ale zaraz wyjedziesz, ze wiatr zawial albo chcial sie schylic po 5 zetow bo akurat znalazl, wiec nie ma sensu polemizowac.Mazi pisze:taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:)
No widzisz ale Rasiak jest takim slabiakiem, ze nawet sie nie zdarzyl odsunac. no popatrz, zastrzelmy go, taka ladna akcje Franka zepsul...Mazi pisze:a wpadła by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol
glupia bo glupia ale jest...Mazi pisze:na kazde pytanie jest odpowiedź
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:50
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 sie 2005, 14:50
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 15:42
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 17:33
1 - nie powinien, poniewaz uwazam, ze w Polska kadra powinna grac z dwoma defensywnymi pomocnikami (Szymkowiak jest ofensywny)Niggaz pisze:1. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak nie powinien grać w kadrze?
2. Dlaczego uważasz, że Szymkowiak gra jak Kosowski?
3. Dlaczego uważasz, że w kadrze zamiast Szymkowiaka powinien grać Kałużny albo Radomski?
jesli ja mam problemy z czytaniem, to Ty masz problemy (ale duzo wieksze) ze wzrokiemMazi pisze:cloner ty chyba czytac nieumiesz:) napisalem ze jakby Rasinho zostawił dosrodkowanie Franka piłka i tak by wleciała do bramki chyba:) a przypadkiem to jest Rasiak.. było widocznie widac(jelsi wiesz co to znaczy) ze Franek wykonał STANOWCZY ruch noga w strone bramki gdzie poleciała piłka po jej dotknięciu...
nie wiem ile masz lat, do profilu nie chce mi sie zajrzecMazi pisze:taa:> jakby piłka leciała dwa centymetry w lewo czy prawo to by sie nieruszył do niej:) a wpadłaa by takim sposobem ze by puscili jakby rasiak sie odsunal bo by sie niespodziewali ze pusci i gol:P na kazde pytanie jest odpowiedź
ano bramka bardzo ladnaPisakk pisze:Co by tu nie mówić bramka, którą strzelił była całkiem ładna, ale Rasiak jest zbyt mało ruchliwy i strasznie wolny. Co nam po nim przyjdzie w meczu z Anglikami? No chyba, że Rasiak zakwitnie na nowo...
Ty juz dawno spróchnialesMazi pisze:on może juz tylko spruchnieć
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 sie 2005, 17:46
Ostatni mecz Polski z Azerbejdżanem oglądałeś?(przyp.0-3 od strony gospodarza).Trzy akcje wypracował Szymkowiak.Myslisz ze którys z dwojki DM Kałuzny, Radomski byłby w stanie tak podac.To chyba nie jestes w pełni rozumu.Gdybysmy grali proponowanym prze ciebie ustawieniem byłoby 0-0(góra 0-1 po męczarniach gol w 89 minucie, samobójczy).Wariant z Szymkiem sie sprawdził wiec po co na siłe udoskonalac cos jest dobre.Szczeście w nieszczęsciu ze nie ty wystawiasz skład bo juz po pierwszych 3 meczach juz mielibyśmy awans z głowy.cloner pisze:1 - nie powinien, poniewaz uwazam, ze w Polska kadra powinna grac z dwoma defensywnymi pomocnikami (Szymkowiak jest ofensywny)
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio