z tego co ja wiem to trenuje od kilku tygodni, a nie dni.Magnum pisze:34-letni napastnik od kilku dni trenuje już z zespołem prowadzonym przez Arsene Wengera.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 gru 2011, 16:25
z tego co ja wiem to trenuje od kilku tygodni, a nie dni.Magnum pisze:34-letni napastnik od kilku dni trenuje już z zespołem prowadzonym przez Arsene Wengera.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 gru 2011, 16:28
No wlasnie, to tez jest niescislosc, ale w oryginalnym artykule w The Times pisza o tygodniach, nie wiem skad Eurosport wzial dni.z tego co ja wiem to trenuje od kilku tygodni, a nie dni.
Ja tez, najlepiej juz 1 stycznia zeby z Leeds zagraluwierzę jak zobaczę, póki co nie wierzę, bo nie chce się rozczarować. Oczywiście takie wypożyczenie byłoby znakomite, pewnie bym mecze ze łzami w oczach oglądał
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2011, 18:49
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 gru 2011, 19:02
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 gru 2011, 19:17
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 gru 2011, 3:06
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 31 gru 2011, 3:18
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 sty 2012, 10:35
Z drugiej strony można jednak wytknąć niewypał z Youngiem i bardzo niepewnego bramkarza. Brakuje też na pewno O'Shea, ale to wynika z kontuzji w linii defensywnej, więc mimo wszystko nie uważam tego transferu za błąd. Na pewno z kupnem piłkarzy trafił Manchester City, bo zarówno Gael Clichy, Samir Nasri jak i Sergio Aguero okazali się prawdziwymi wzmocnieniami. A taki Aguero nie kosztował ich więcej niż...Andy Carroll. Jak ktoś wspomniał Tottenham naprawdę trafił w dziesiątkę wypożyczając Adebayora i kupując Scotta Parkera. Liverpool to wiadomo, wszystko zostało powiedziane. Ze wszystkich transferów najlepsze były ten najtańszy (Jose Enrique) i darmowy (Craig Bellamy). Aston Villa na pewno jak na swoje możliwości też wzmocniła skład bo Given, Jenas i Hutton to podstawowi gracze i tylko N'Zogbia zawodzi. Jeszcze wyróżniłbym za transfery Sunderland: obrona bardzo wzmocniona Brownem i O'Shea a i Bendtner nie gra najgorzej. Do tego jeszcze Sebastian Larsson, który zaliczył trzy asysty i strzelił pięć goli. Całkiem przyzwoicie. Ferdinand, Wright-Phillips, Joey Barton i Armand Traore też wydają się dobrymi posunięciami dla QPR. O Newcastle już było pisane - czapki z głów.red85 pisze:A transfer Jonesa to co ?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 sty 2012, 10:48
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 sty 2012, 10:56
Young to niewypał ? Zaliczył 13 spotkań (1o od pierwszych minut), gdzie strzelił 2 bramki i zaliczył 6 asyst. Całkiem niezły wynik jak na niewypał transferowy, który w ostatnim czasy zmaga się z kontuzjami.Z drugiej strony można jednak wytknąć niewypał z Youngiem i bardzo niepewnego bramkarza.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 04 sty 2012, 12:07
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 sty 2012, 12:25
Czy komiczne? Young zagrał dobre mecze z Arsenalem gdzie miał Jenkinsona czy Tottenham bez środka pola. od października czy listopada nie zagrał ani jednego dobrego meczu, brak asyst, goli, dośrodkowań, ba nie umie przedryblować żadnego rywala i kosmiczne jest to że tłumaczysz to kontuzjami bo gry miał dość i bez kontuzji a kosztował sporo.Nie wypałem nie jest ale na pewno nie jest wśród najlepszych transferów PL w tym roku.Komiczne wydaje się nazywanie Young niewypałem, a następnie chwalenie City za transfer Nasriego.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 sty 2012, 12:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 sty 2012, 12:46
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sty 2012, 13:00
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio