Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 sie 2005, 17:00
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 17:32
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 sie 2005, 17:43
Ja również pamiętam to spotkanie, w pamięci także zapadło mi to, iż wówczas trenerem Portugalczyków był Jose Mourinho, a w składzie mieli takich graczy jak Deco, Ricardo Carvalho czy McCarthy. Trochę nie trafiłaś z porównaniem.futbolowa pisze:Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 17:57
Ale jednak byliśmy ogromnym faworytem. Na Porto i Mourinho zrobił się szał dopiero później.Anka pisze:Ja również pamiętam to spotkanie, w pamięci także zapadło mi to, iż wówczas trenerem Portugalczyków był Jose Mourinho, a w składzie mieli takich graczy jak Deco, Ricardo Carvalho czy McCarthy. Trochę nie trafiłaś z porównaniem. Wink
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 25 sie 2005, 17:58
Przepraszam bo tu był mały błądAnka pisze:A czy ja mówię/piszę, że się nie cieszę? Ja się bardzo cieszę, że Owen nie zasilił Manchesteru! Ale wiesz... miałam taką nadzieję, ze go zgarnie Tottenham. Cóż, wybrał słaby klub.Michal_United pisze: 3 pierwsze punkty mnie nie zdziwiły ale 4 zaskoczył. Ciesz sie ze nieprzeszedł do MU ale za to Newcastle sie bardzo wzmocniło i moze byc grozne.
Pozdrawiam.
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 20:48
Prognozuje Wam 3 miejsce i pozostaje walka w UEFAJak oceniacie nasze szanse w Lidze Mistrzów?
Nie ma drużyny, która jest ponad wszystkimiSzczerze powiedziawszy, mamy jedną z łatwiejszych grup i powinniśmy być ponad wszystkimi
Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.
Jak dla mnie w tym meczu nie będzie faworyta.Ciekawe będą pojedynki z Villarealem, który - jak dla mnie - powinien zająć drugie miejsce [lubię ich].
Brawo udało Ci się nabić postaPrzepraszam bo tu był mały błąd zamiast "Ciesz" powinno byc "Ciesze"
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 25 sie 2005, 21:19
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 22:13
Dla mnie jest to ManUKamilo pisze:Nie ma drużyny, która jest ponad wszystkimi
Trochę?Kamilo pisze:To była przegrana troche na własne życzenie.
Nie wszyscyKamilo pisze:Potem wszyscy zwalali wine na sędziego za to, że nie uznał gola.
Teraz to Ty prowokujesz... Ale ciiii... Kibicom ManU wybaczam wszystkoDeViL DaM pisze:Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ruiz » 25 sie 2005, 22:21
Racja. Typowi frajerzy do ogrania.Anka pisze:Grupa D... grupa z jednej strony łatwa, bo nie ma w niej jakiegoś potwornie trudnego rywala,
Kucharz najwidoczniej się spisał.Anka pisze:Z Villarreal powinien być najostrzejszy bój, bo przecież Hiszpanie wyeliminowali właśnie angielską drużynę - Everton. Poza tym ten klub ma pewien przepis na pokonywanie klubów z Premiership.
McCarthy dalej gra w FCP.Anka pisze:Ja również pamiętam to spotkanie, w pamięci także zapadło mi to, iż wówczas trenerem Portugalczyków był Jose Mourinho, a w składzie mieli takich graczy jak Deco, Ricardo Carvalho czy McCarthy. Trochę nie trafiłaś z porównaniem.futbolowa pisze:Ja pamiętam mecz z FC Porto, w którym też byliśmy murowanym faworytem, a skończyło się tak jak się skończyło.
Pozdrawiam.
Ruiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 22:39
No to mi się podobaDla mnie jest to ManUAle wiem o co Ci chodzi... Rozumiem, troszkę przesadziłam
Napisałem troche bo niechciałem się Wam narazićZwłaszcza końcówkę meczu wtedy zawalili totalnie. Do dziś mam wrażenie, że po prostu zlekceważyli przeciwnika.
To dobrzeNie wszyscy
To tylko Twoja wyobraźnia.....Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.
No właśnie, ale niektórzy to podają do wiadomości publicznie i na dodatek nie pozwalają się sprzeciwić.Najlepszy na świecie... Owszem jest - ale dla mnie, dla Ciebie i dla wielu innych, co jednak nie znaczy, że dla wszystkich.
Są takie wypowiedzi na które poprostu nie sposób nie odpowiedzieć. Krew mnie zalewa kiedy słysza te przechwałki typu "Manchester ma wszystko naj...."I teraz prośba do wszystkich - szanujmy siebie nawzajem. Wszelkie głupie dyskusje nie powinny mieć tu miejsca, bo każdy myśli, że ma racje i wychodzą z tego takie głupie pogadanki...
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 22:56
A więc miałeś złe zamiary? Napisać więcej niż 'trochę'? Oficjalnie jesteś skazany na biczowanieKamilo pisze:Napisałem troche bo niechciałem się Wam narazić
Otóż to. Ale o tym, że przegrali na własne życzenie już było mówioneKamilo pisze:o dobrze Very Happy Gdyby grali konsekwentnie to pewnie by awansowali Wink
I mnie to dziwi, bo zawsze myślałam, że ślepy fanatyzm dotyka tylko kibiców włoskichKamilo pisze:No właśnie, ale niektórzy to podają do wiadomości publicznie i na dodatek nie pozwalają się sprzeciwić.
Po prostu trzeba to olać, bo to głupie bezsensowne gadanie. Można tak sądzić osobiście [jak jaKamilo pisze:Są takie wypowiedzi na które poprostu nie sposób nie odpowiedzieć. Krew mnie zalewa kiedy słysza te przechwałki typu "Manchester ma wszystko naj...." Twisted Evil
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 sie 2005, 10:25
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sie 2005, 10:36
Ależ zdaję sobie z tego sprawę. Zauważ jednak, iż McCarthy grał inaczej, kiedy w zespole grali Deco czy Carvalho. Teraz to nie ten sam napastnik. Widać, że brakuje mu dograń. Poza tym - kiedyś Benni mówił o wielkiej miłości do klubu, w chwili obecnej chce odejść...Ruiz pisze:McCarthy dalej gra w FCP.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 11:00
sorry, ale Ty jestes troche niedorozwiniety!! To byla z mojej strony tylko prowokacja, taka jakiej Ty uzywasz!Kamilo pisze:Cytat:
Manchester united jest najlepszy na swiecie i sie tym napawajcie drodzy prowokatorzy.
To tylko Twoja wyobraźnia.....
Tu sie zgodze mnie to tez irytuje, ale udaje mi sie powstrzymac przed odpowiedzia, ale takze musisz mi przyznac ze nie tylko kibice ManU pisza takie brednie, pojdz se na forum jakiejkolwiek dtuzyny wloskiej, tam sa dopiero jajaKamilo pisze:Są takie wypowiedzi na które poprostu nie sposób nie odpowiedzieć. Krew mnie zalewa kiedy słysza te przechwałki typu "Manchester ma wszystko naj...."
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 11:28
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio