AC Milan (zbiorczy) - Strona 123

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 14:33

W takim klubie jak Milan presja to nic nowego, jestem pewien że Gila sobie poradzi, mimi ze nie strzelił nic z Białorusią rozegrał dobry mecz, potrzeba mu tylko bramki a będzie super, to tak jak Zurawski w Celticu strzelił i w meczach kadry rozegrał dwa b.dobre mecz...A co do ustawienia to napewno zagramy 2 napastnikami

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 14:38

mariuszmilan pisze:ja tez watpie by zagrali choinka...Silvio moglby sie lekko zdenerwowac

Zaza mówiłeś coś o "insektach"-kibicach Juve ? :roll: (niestety "nie zdążyłem wrócić ze szkoły" i nic nie napisałem w tamtym temacie, a do powiedzenie trochę miałem)

Milan ze Sieną powienien wygrać...niestety :( Otrząsneli już się zapewne po porażce(bo tak trezba nazwać ten remis) z Ascoli i zagrają na wyższych obrotach. Typuje 1:0 po bramce Didy w 93 min :lol: :lol: :lol:

P.S. Zaza wiesz co różni Mistrza Włoch od Wice-Mistrza Włoch? Mistrzostwo :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 14:59

bagg pisze:Milan ze Sieną powienien wygrać...niestety
Z Ascoli też :).
bagg pisze:Zaza mówiłeś coś o "insektach"-kibicach Juve ?
Bardziej trafne byłoby stwierdzenia "próbował mówić", ale sie zamieszał niestety. Sztuką jest zrozumienie jego postów w 100% :?.
bagg pisze:P.S. Zaza wiesz co różni Mistrza Włoch od Wice-Mistrza Włoch? Mistrzostwo
A wiesz co różni wiadro buraków od marnych napinaczy? Wiadro.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:06

Ale z tymi kibicami to powinniscie mu przyznac racje wkońcu...szkoda gadać ...PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW ...A co do mistrzostwa to przegralismy na własne zyczenie i martwcie się sami zebyscie nie polegli z Empoli...

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:08

zwycięstwo możecie kupić ,ale kibiców nie ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:13

shevcento pisze:A co do mistrzostwa to przegralismy na własne zyczenie

nie powiedziałbym. Przegraliście bo byliście gorsi. :?

2 posty pod rząd pana Shevcento.......

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 15:15

shevcento pisze:zwycięstwo możecie kupić ,ale kibiców nie ...
No jak to? :? Jak sprzedamy leki z naszej apteki to będziemy mieli na darmowe czapeczki-daszki dla kibiców i napewno będą przychodzić!
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2005, 15:20 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:17

jak nikt nie pisze to pisze dwa posty:] ale prawda jest taka że traciliśmy pkt. z teorotycznie słabszymi rywalami a potem ta porażka z wami na San Siro i koniec marzeń o mistrzostwie...ale mam nadzieje że teraz odbierzemy to co się nam nalezy 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:21

jak nikt nie pisze to pisze dwa posty:] ale prawda jest taka że traciliśmy pkt. z teorotycznie słabszymi rywalami a potem ta porażka z wami na San Siro i koniec marzeń o mistrzostwie...ale mam nadzieje że teraz odbierzemy to co się nam nalezy Cool

znowu chcecie "TYLKO" Wice-Mistrzostwo? :lol:

Czyli z Twojego postu wnoiskuje, że przegraliście nie na własne życzenie tylko dlatego, że nie potrafiliście wygrać ze "słabszyym" od Was rywalem i przegraliście z Juve na San Siro. Wy nie przegraliście scudetto na własne życzenie. Wy nie potrafiliście go wygrać

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 09 wrz 2005, 15:23

każdy niech zinterpretuje to jak chce, jedno jest pewny w tym sezonie Mistrzem będzie MILAN !! :) :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 15:27

shevcento pisze:każdy niech zinterpretuje to jak chce, jedno jest pewny w tym sezonie Mistrzem będzie MILAN !! Smile Smile
raczej "jednego jesteś pewien" bo dla mnie nie jest pewne, że Mistrzem będzie Milan. :?

P.S. Zaza - w każdej grupi użytkowników jest dużo "insektów" nie tylko w przypadku Juve.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 15:29

Raczej potrafilismy przegrac (jak final LM) niz nie potrafilismy wygrac.Niby to samo ale jednak czuc roznice.
Oczywiscie przychylam sie do opinii Milanistow ze to bardziej Milan przegral mistrza niz Stara Dama go wygrala.Nie ma sensu znowu zaczynac dyskusji co bylo przyczyna takiego a nie innego zakonczenia poprzedniego sezonu bo nie smiem nawet marzyc ze przekonam "turynczykow" do swojego zdania.
Bylo minelo gramy dalej.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 15:32

Bylo minelo gramy dalej.
Milanistom gratulejemy Chlopaczka. Jedyny (no moze jeszcze Bogi ;)), który niby broni swoich racji, a się nie napina. Dla niektórych to zdecydowanie za wiele.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 wrz 2005, 15:33

zgadzam sie chłopaczek. :D .A już jutro mecz z sieną jaki wynik typujecie???ja 2-0

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 15:44

Snipp_ pisze: Milanistom gratulejemy Chlopaczka.
Dalem to do przeczytania mojej mamie.Tobie dziekuje za mile slowa a ze mnie jest dumna :mrgreen:

Snipp_ pisze: Jedyny (no moze jeszcze Bogi ;)), który niby broni swoich racji, a się nie napina. Dla niektórych to zdecydowanie za wiele.
Co to znaczy niby?Nie niby tylko zdecydowanie broni! Do ostatniej kropli mojej Czerwono-Czarnej krwi.Co do napinki to poprowokowac sobie czasami lubie ale pare miesiecy temu bylem zdecydowanie bardziej skory do klotni.Sam nie wiem co sie ze mna stalo... Przeciez zdobylem tytul najbardziej agresywnego uzytkownika forum A.D. 2004... Piekne czasy piekne chwile.

Gila.Jesli nie strzelimy przynajmniej 3 bramek to bede bardzo zawiedziony.Nasz obrona nie blyszczy wiec mozliwe ze cos stracimy.Stawiam na 4:1.Niech strzela kto chce jednak najbardziej ucieszy mnie bramka Gilardino.Tak na przelamanie.

Forza Milan.

Pozdrawiam wyznawcow jedynej prawdziwej wiary (czytaj Milanu) i tych ktorzy jeszcze bladza po omacko w koszulkach innych klubow.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”