Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 124

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 wrz 2007, 15:09

czeher pisze:
Yukasz pisze:A u was jak z tym było
a u mnie nie bylo :smile2:
U mnie nie było, tzn. nie było w takiej formie, jak pewnie w większości szkół. Zamiast mycia kibli szczoteczką czy picia/jedzenia dziwnych rzeczy, organizowali nam tzw. "pojedynki", które polegały na rywalizacji wszystkich klas pierwszych w rożnych konkurencjach (np. taniec) - pamiętam, że jedna osoba na klasę musiała wystąpić w stroju kota i pić mleko z miseczki na tempo :D Uważam, że takie coś było zdecydowanie ciekawsze i zabawniejsze od prymitywnego "kocenia", mającego głównie na celu "zgnojenie" małolata.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 wrz 2007, 15:30

Michał M pisze:organizowali nam
Nam też :P Prócz takiego odgórnego było i takie nieformalne organizowane przez 4 klasę ale to tak dla zabawy i żadnego jedzenia czy czegoś innego nie było a tak jak pisałem 'kazali' robić laurki które i tak olewali czy np wyciąganie z butów sznurówek ale więcej było w tym zabawy i nikt nie miał o nic większych pretensji :wink: A takie odgórne też było i jedna rok starsza klasa organizowała różne konkursy a I rok brał w nich udział. Było tam jakieś tańczenie z wychowawczynią przy romantycznej muzyce czy wybory strong manów :P Ja jako że jestem młodszym bratem mojej starszej siostry (przeciwnej płci :lol: ) i znałem kilka osób z jej klasy która akurat organizowała tą zabawę miałem zostać specjalnie potraktowany :? Wtedy o dziwo zachorowałem :lol: a strong menem został mój kolega którego też znali, miał kilkanaście czy więcej kilo niedowagi :lol:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 wrz 2007, 16:42

fieldy pisze:Franz - ze specjalną dedykacją dla ciebie. Technoszajs "Hardcore Negotiators"

Nie podobuje mnie sie to, techno szajs fuu... :lol:
Yukasz pisze:mundurki
Własnie mundurki u was też po miescie latają bandy dzieciaków jakoś dziwnie ubranych? Ja o tych mundurkach zapomiałem i jak zobaczyłem dziś te zgraje to miałem niezłe zdziwko.

Ogólnie to ta dzisiejsza młodzież dziwna jakaś moze to przez pogram zero tolerancji czy cus, a wiec tak stoje dziś na przystanku i pale Kamele(ruskie za 3zł paczka) jak to u franzów zwykle bywa :wink: i podchodzi do mnie małolata z gimnazju jakies 15 lat i zaczyna sie gadka:

małolata: Dasz jednego papierosa?
franz: A co mi za to dasz?
małolata(po chwili namysłu): Dupy

franz --> :lol2: :rotfl2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2007, 16:48

franz pisze:małolata: Dasz jednego papierosa?
franz: A co mi za to dasz?
małolata(po chwili namysłu): Dupy
czytałem to na bashu w któryś dzień :]

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 wrz 2007, 16:56

fieldy pisze:tałem to na bashu w któryś dzień
A ja to miałem na żywo. Miała szczescie ze ja nie Chłopaczek bo straciła by cnote(o ile jest co tracic) Ogólnie to jak patrze na dzieciaki to jestem w szoku. Np jade w autobusie (na jego końcu) z moją dziewczyną i całujemy sie a z przodu autobusu przybiegaja małe kajtki i zaczynają skandować głosniej niz doping na Legii: "Ruchajcie się! Ruchajcie się!" wystarczy popatrzec na takiego herdka co uprawia seks przez kamerki :lol: Ogólnie to czasem mysle czy jak w tym wieku tez taki byłem i wychodzi mi ze nie, ciekwe dlaczego dzieciaki teraz są takie a nie inne(ruchanie, seks przez kamerki, bardzo duza przemoc w szkole).

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 wrz 2007, 17:01

Nic by nie stracila bo nie lubie dziewczyn ktore pala fajki.Mam zasady :lol:

Wracajac do meritum.
U nas daja dupy za dolozenie 5 zl do winiacza.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 wrz 2007, 17:03

Ja pamiętam jak nasz rocznik krytykował mój charyzmatyczny pan od przedmiotu zwanego "Sztuka". Szczegolnie dostało się mojej dzielnicy, że niby najgorsza. A jak czasami mam okazje spotkac się z nowym narybkiem na ulicach, przystankach czy środkach komunikacji to stwierdzam, że nasze pokolenie i ja jestem niesamowicie wychowany i grzeczny. Ale dziwić się jak dzieci naoglądaja się Symetrii czy innych filmów...

A co do mundurków to jestem za. Szczególnie za ziemniaczkami. Myślę, że w mundurkach bardzo smacznie prezntowac będą się uczennice (płci przeciwnej jakby ktoś jeszcze Babela nie słyszał).

p.s
Chlopaczek pisze:U nas daja dupy za dolozenie 5 zl do winiacza.
Jakby komuś był to potrzebne w jakimkolwiek celu (:D), Chlopaczek mieszka gdzies koło Opola.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 wrz 2007, 17:06

franz pisze:
fieldy pisze:tałem to na bashu w któryś dzień
A ja to miałem na żywo. Miała szczescie ze ja nie Chłopaczek bo straciła by cnote(o ile jest co tracic)
No juz dobrze... dobrze...

Przeciez wiadomo, ze jakbys powiedzial ok, to byloby cos w stylu 'aleeeeee ja zartowalam...'
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2007, 17:23 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 wrz 2007, 17:07

Chlopaczek pisze:Mam zasady

To tak samo jak pan premier Kaczynski tylko mu chyba nie przeszkadza jak kobieta pali :lol:
Chlopaczek pisze:U nas daja dupy za dolozenie 5 zl do winiacza.
U mnie tez(choc moze nie do konca) to ostatnio niestety norma, tylko ze ja darze pogardą zarówno te dziewczyny jak i facetów którzy korzystaja z ich "usług", choc nie tymi co korzystaja zdecydowanie bardziej pogardzam.
Lakier pisze:Przeciez wiadomo, ze jak bys powiedzial ok
Nie powiedział bym ok po pierwsze primo: ja Romantyk jestem(tak juz mam) po drugie primo: Zajety jestem (mam dziewczyne zeby ktos sobie nie pomyslał ze no :lol: ) po 3: szanuje sie

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 wrz 2007, 17:13

Jakby to komus bylo potrzebne to dokladnie mieszkam w Głubczycach.

Niestety nie moge powiedziec jakiej jakosci i ktorej swiezosci sa dziewczyny dajace u mnie ciala za 5 zl poniewaz nie ja bylem bohaterem tej propozycji tylko znajomy.

Wpadajcie (fatalne slowo w kontekscie omawianej sprawy) na wlasne ryzyko.

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 04 wrz 2007, 17:18

Teraz podzielcie to co napisał franz o tej dziewczynce przez 2. Póżniej to spierwiastkujcie, obliczcie 33% prawdy z tej wypowiedzi i odejmijcie jeszcze 5 dla wiarygodności. Co wam wyszło? A no to, ze to franz pytał o tego papierosa i ... .

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 wrz 2007, 17:21

franz pisze:przybiegaja małe kajtki i zaczynają skandować głosniej niz doping na Legii: "Ruchajcie się! Ruchajcie się!"
Ojej może chcieli się dobrze przygotować do lekcji "Życie w rodzinie' czy uj wie jak to się tam zwie i chcieli to sprawdzić na przykładzie rozmnażania franzów :hardkor:
Lakier pisze:...
A ty grasz w BPU czy też zrezygnowałeś bo jak większość nie odbierasz privów :?:
Babel pisze:nasze pokolenie i ja jestem niesamowicie wychowany i grzeczny
Przecież z każdym pokoleniem jest gorzej :warrior: Filmy, internet itprobią swoje :roll: Niedługo matki w podstawówce będą normą :wink:
Chlopaczek pisze:Wpadajcie (fatalne slowo w kontekscie omawianej sprawy) na wlasne ryzyko.
Chyba na Twoje ryzyko :lol:
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2007, 17:22 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 wrz 2007, 17:21

A Ty pomnóż swoje ostrzeżenia przez 2 i co nam wyjdzie?? :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 wrz 2007, 17:23

Bruno Banani pisze: A no to, ze to franz pytał o tego papierosa

Franz nigdy nie pyta o papierosa zawsze ma swoje (ruskie) :smoke:

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 04 wrz 2007, 17:23

Nie mam podstaw, żeby je mnożyć. Także przykro mi, ale nie wykonam tego skomplikowanego działania matematycznego.

edit.
franz mieszkasz gdzieś przy wsch. granicy? pytam z czystej ciekawości.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2007, 17:26 przez Bruno Banani, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”