Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 gru 2006, 22:29
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 gru 2006, 22:34
olson pisze:Basina na jakiej podstawie wnioskujesz, ze Bayern nie nalezy juz do scislej europejskiej czolowki a w gronie zespolow, ktore wygrwaly swoja grupe, jest najslabszy Łypiący
... jest kompletna bzdura.Basina pisze:Co by nie mówić to od kilku sezonów bawarczycy nie są już ścisłą czołówką europejską.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 gru 2006, 23:06
Mnie wcale ona nie rozsmieszylaguru pisze:Widze, ze nie tylko mnie rozsmieszyla ta wypowiedz
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 gru 2006, 8:16
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 08 gru 2006, 12:13
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 08 gru 2006, 12:30
Basina
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2006, 13:17
Chelsea grywa regularnie, ale dopiero od 3 lat - gdzie była jak Bayern wygrywał LM ?Basina pisze:Jako czołówkę mam na myśli zespoły, które regularnie grają załóżmy w ćwierćfinale i wyżej
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 08 gru 2006, 13:23
fieldy pisze:Chelsea grywa regularnie, ale dopiero od 3 lat - gdzie była jak Bayern wygrywał LM ?
Basina pisze:Ja pojmuję ją jako regularny udział w ćwierćfinałach LM i aktualną dyspozycję...
Basina
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2006, 13:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 08 gru 2006, 13:36
Ja też tak uważam tylko, że wyniki sportowe są wykładnikiem, a nikt nie sprawdza (stety czy niestety) jakiego pochodzenia jest siano pompowane w Chelsea. Niestety, od czasu kiedy Abramowicz zainwestował wiele klubów nie ma szans zatrzymać swoich gwiazd, które potem marnują się na ławce i jest to działanie na niekorzyść futbolu ogólnie. Ale Bayern traci wg mnie na słabnącym zainteresowaniu BL. Nie zmienia to faktu, że bawarczycy to nadal więcej niż solidna firma...fieldy pisze:Po prostu wydaje mi sie niesprawiedliwe wyżej cenić Chelsea, która dominuje dzieki pieniądzom wiadomego pochodzenia [lub tez niewiadomego] ni bayern, który od chyba zawsze liczy się w Europie.
fieldy pisze:Rozumiem jednak, że chodzi ci o ostatnie lata i kończe swoje wywody
Basina
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 gru 2006, 15:37
Czytałem o hymnie już dawno. To coś związanego (zaczerpnięto chyba) z Heandlem (taki kompozytor, najsłynniejszy jego utwór to "Mesjasz", dla niewatjemniczonych Alleuja!, Alleluja!..." Jest śpiewany tylko w trzech językach tj. angielksim, francuskim i niemieckim.fieldy pisze:Chelsea grywa regularnie, ale dopiero od 3 lat - gdzie była jak Bayern wygrywał LM ?Basina pisze:Jako czołówkę mam na myśli zespoły, które regularnie grają załóżmy w ćwierćfinale i wyżej
Ale co innego chciałem pisać
Hymn LM znacie ? Pewnie tak
mam tekst - jakby ktoś chciał [nie zdawałem sobie nigdy sprawy, że w tylu jezykach spiewany]
UEFA CHAMPIONS LEAGUE - Main Theme
Ceux sont les meilleurs equipes,
Sie sind die allerbesten Mannschaften
The main event
Die Meister, Die Besten, Les Grandes Equipes, The Champions
Une grande reunion
Eine grosse sportliche Veranstaltung
The main event
Ils sont les meilleurs
Sie sind die besten
These are the champions
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 gru 2006, 15:44
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 09 gru 2006, 12:11
Gdybym miał jakiś uraz do Bayernu to w innych słowach bym się wypowiadał. Zapytam tak jesteś zadowolony z tego co Twój klub osiąga w ostatnich latach w Europie?olson pisze:Przyznaj po prostu, ze masz jakis uraz do Bayernu
Basina
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 09 gru 2006, 13:25
Jestem usatysfakcjonowany. Bo wiem, ze obecnie tak samo jak w poprzednich 2-3 latach nie jestemy w stanie konkurowac z Barcelona, Chelsea czy chocby Milanem. Po prostu. Tam na stol ida inne pieniadze i dopoki w Monachium tak nie bedzie sie dzialo, dopoty na Allianz nie bedzie zespolu siejacego postrach w europejskiej pilce. Wszystko to sprawa pieniedzy m.in. slawnych juz praw telewizyjnychBasina pisze:Zapytam tak jesteś zadowolony z tego co Twój klub osiąga w ostatnich latach w Europie?
Ale jak na razie nie odpowiedziales na moje pytanie. Napisales, ze Bayern jest naslabszym zespolem sposrod tych, ktore wygraly swoja grupe. Chcialem, zebys podal jakies argumenty, ale chyba sie nie doczekamBasina pisze:Kulturalnie próbuje tłumaczyć swoje zdanie i tyle.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 gru 2006, 13:41
Niestety prawdaolson pisze:Wszystko to sprawa pieniedzy m.in. slawnych juz praw telewizyjnych Rolling Eyes.
spyrczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio