^^ KAPITANEYROS ^^ !!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 28 sie 2005, 11:33

MarcinGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 12:45
i co jeszcze? jezeli Ashleya jestem wstanie zaakceptowac, ze jest lepszy bo to naprawde super zawodnik, ale Maldini?Ibrahimović18 pisze:Zgadzam sie z Fieldy'm Od Heinza lepszy jest np. A.Cole i oczywiscie takze Zambrotta, Evra, Maldini
bueheheh, nie podniecam sie tymIbrahimović18 pisze:Heinze strzelil dwie bramki i juz sie podniecasz
DeViL DaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2005, 13:59
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 sie 2005, 14:49
John Travolta pisze:Sentymenty moze i sa złe.Roy sobie zasłuzył na takie zarobki, gra u nas od 13 lat i zawsze ciagnie druzyne.Ma na druzyne duzy wpływ.Bardziej mu sie nalezy niz dla Rio.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 28 sie 2005, 15:03
Tak, tak, a potem się obudziłeś... z reką w nocnikuDeViL DaM pisze:Heizne jest najlepszym lewym obronca w premiersip i na swiecie
Wow, jak to obliczyłeśDeViL DaM pisze:leeee tam.. nie znasz sie nasz Gabrielek jest ciut odrobinke lepszy ale prawda za to jest ze A.C. jest dobry
No to po co zaczynacie te prowokacjeMarcinGol pisze:my wiemy swoje wy wiecie swoje... mozna tak do osranej smierci...
A mówią, że ja prowokuje...DeViL DaM pisze:czekamy na kontraatak opozycji
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 15:12
polemizowal bym na ten temat moj drogi, a Lahm jest poprostu rewelacyjnyKamilo pisze:Lepszy w Premiership jest chodziażby Cole, a jeśli brać pod uwagę cały świat to...hmm Lahm
Kamilo pisze:Tak, tak, a potem się obudziłeś... z reką w nocniku
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 28 sie 2005, 15:22
Ciesze się, że tak twierdziszDeViL DaM pisze:Lahm jest poprostu rewelacyjnyoo tak, on to jest super!
![]()
Nie miało być śmiesznie. Poprostu to było najlepszym podsumowaniem Twojej wypowiedzi.DeViL DaM pisze: smieszne... co to wnioslo do dyskusji?
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 15:39
mhm..... koniecKamilo pisze:To na tyle mam nadzieje, że ta dyskusja się wreszcie zakończy
to bylo beznadziejne podsumowanie mojej wypowiedziKamilo pisze:Nie miało być śmiesznie. Poprostu to było najlepszym podsumowaniem Twojej wypowiedzi.
DeViL DaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2005, 16:11
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 sie 2005, 16:28
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 sie 2005, 17:16
Tak dla twojej wiadomości podam, ze Maldini został nominowany do nagrody UEFA podczas gali Ligi Mistrzów w Monaco, no a Gabriel Heinze nie wiedzieć czemu nieDeViL DaM pisze:jezeli Ashleya jestem wstanie zaakceptowac, ze jest lepszy bo to naprawde super zawodnik, ale Maldini?trzeba mu przyznac ze to fenomen, zeby tak dlugo grac w gale,ale obecnie Heinze jest lepszy
![]()
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 28 sie 2005, 17:29
K@rolas_RSP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 17:33
patrz, a myślałem że grają z NewcastleK@rolas_RSP pisze:Atakuje Tottenham
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 sie 2005, 17:51
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 28 sie 2005, 18:30
K@rolas_RSP
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited