Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 lis 2010, 18:01
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lis 2010, 18:24
No tak w Barcelonie to wszyscy będą tylko grzać ławę. O kim by nie mówiono to są lepsze warianty. Taka Barcelona jeśli chodzi o rozgrywanie ma aż Xaviego i Inieste + Thiago. Arsenal to już inna sprawa, bo tam jest posłucha.emdżej pisze:Też tak mi się wydaje. Barca ma kim grać w środku pola i obawiam się po prostu, że Afellay marnowałby swój niewątpliwy talent na ławce rezerwowych. Już prędzej bym go widział właśnie w Arsenalu.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2010, 18:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2010, 18:36
Mentor pisze:Jak wyliczyłeś jego wartość BieniasJa rozumiem, że kończy mu się kontrakt a nie jest (jeszcze?) gwiazdą pierwszej wielkości w europejskiej piłce, ale 2 mln to chyba jednak trochę mało. Myślę, że ktoś mógłby zapłacić za niego coś około 5 mln tej zimy.
Znaczy się 'jak cos' to go opchniemy po sezonie za tyle samoBienias pisze:Przyda nam sie a jak cos duzo nie stracimyTakie półroczne wypożyczenie?
Jak dla mnie gra gitara. Oczywiscie ze wole kogos do napadu ale to sa tylko marzenia scietej glowy. Pep daje szanse wychowankom, ale w lato.......Kupienie kogoś do pomocy w takim momencie oznaczać może, że odpuszczamy Cesca w lecie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lis 2010, 19:01
mnie taka opcja odpowiadaMentor pisze: Kupienie kogoś do pomocy w takim momencie oznaczać może, że odpuszczamy Cesca w lecie. Jeszcze do niedawna powiedziałbym, że to mało realna opcja, ale z Sandro za sterami może się okazać, że jest kryzys i tyle. Obym się mylił.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2010, 19:12
???Bienias pisze:Cena 2 banki dla klubu ktory go przekona do siebie. Jesli gosciu chce u nas grac i postawi sie PSV (dostanie pewnie wyzszy kontrakt) to wlasnie 2 banki dostana albo figeZakladam ze Afellay jest zdeterminowany i chce grac wylacznie u nas.
Fabregasowi za to już pewnie nie koniecznieMagnum pisze:mnie taka opcja odpowiada
http://twitter.com/psv_tweetsemdżej pisze:Ale czytałem, że PSV zdementowało pogłoski mówiące o tym, że Barca kontaktowała się z nimi w jego sprawie. Agent piłkarza odmawia komentarzy.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 lis 2010, 20:55
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lis 2010, 21:30
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2010, 22:15
MentorI tak nikt nie przyjdzie bo czekamy na Cesca.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lis 2010, 22:33
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 lis 2010, 22:50
To ja może przytoczę wypowiedź Cocu o Afellayu (choć szczerze mówiąc nie powiedział niczego, czego sam bym nie wiedział):Jarzinho pisze:Mówiło się, że Pep konsultował się z Cocu w sprawie Affelaya
- Tak, myślę, że Afellay pasowałby do stylu gry Barcelony. Technicznie jest bardzo dobry i gra obydwoma nogami. Może grać na różnych pozycjach. W reprezentacji Holandii czasem gra na lewym skrzydle, ale czasem także na prawym. Jest bardzo wszechstronny, bardzo ofensywnie nastawiony. Nie sądzę, by mógł grać na pozycji Busquetsa, ale myślę, że pasowałby na inne pozycje - powiedział Cocu gazecie Sport.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 lis 2010, 23:35
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lis 2010, 23:44
Transfer latem Cesca? Też nie byłby wykluczony bo Arsene też jest(był) nim zainteresowany więc doszłoby do wymiany
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 lis 2010, 0:13
Magnum pisze:Transfer latem Cesca? Też nie byłby wykluczony bo Arsene też jest(był) nim zainteresowany więc doszłoby do wymiany
w takie coś nie wierze. Sorry
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lis 2010, 0:25
Czyli przestaliśmy czekać na Cesca albo w lecie będziemy kogoś opychaćBienias pisze:MentorI tak nikt nie przyjdzie bo czekamy na Cesca.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio