Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 sie 2005, 23:13
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2005, 23:20
Ja uważam, że taki klub jak Barcelona zasługuje na lepszego trenera niż Rijkaard ale z drugiej strony póki co przynajmniej częściowa bronią go wyniki więc nie ma mowy o zmianie szkoleniowca.Emerald pisze:no ja tam wogole uwazam ze Rijkard to jest trener raczej sredniej klasy.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 sie 2005, 23:22
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 sie 2005, 23:31
slodzisz!Emerald pisze:no z zawdim to mnie sie nie wypada spierac ale zaryzykuje:)
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 29 sie 2005, 23:33
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 sie 2005, 23:37
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 29 sie 2005, 23:42
Jest jeszcze Figueroa - (chyba tak sie pisze) ktory pokazal juz ze mozna mu zaufac na puchaze konfederacji a w razie czego jest Tevezzawdi pisze:saviola ma w sumie, ale akurat w jego przypadku nie o to chodzi. dla mnie jest cienki. za van gaala, az taki swietny tez nie byl, gra w reprie argenty, bo akurat tam jest bieda jezeli chodzi o napastnikow. jest crespo, jest saviola i kto? mial zdecydowanie za wysoki kontrakt jak na rezerwowego. za rezerwowego nikt wielkich pieniedzy i tak by nie dal. z reszta jest tylko wypozyczony, jak bedzie dobrze gral w sevilli i w reprezentacji, to nic nie stoi na przeszkodzie w sprzedazy. kontraktu bedzie mial juz ostatni rok, ale i tak nikt by z nim nie przedluzyl jakby zostal w barcy. nie zgodzilby sie na obnizke. tak jest lepiej, barca nie placi kontraktu, moze sie pokazac, mozna go bedzie sprzedac.
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 sie 2005, 23:42
chyba meczu nie ogladales = lollyK@rolas_RSP pisze:Co do meczu Alaves vs Barcelona 0:0 .... nie popisali sie za specialniecoś chyba są bez formy ......
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 sie 2005, 23:45
zawdi pisze:bo akurat tam jest bieda jezeli chodzi o napastnikow. jest crespo, jest saviola i kto?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 sie 2005, 23:52
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sie 2005, 0:01
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 sie 2005, 0:03
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 sie 2005, 0:03
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 30 sie 2005, 10:02
Mi się zdaje że jeśli Ryjek (czyt.Rijkaard) zareestruje go do Barcy B to Argeńtyńczyk nie musi mieć paszportu UE. Wtedy gdy będą gorsze dni (odpukać) trener może brać gracze z Barcy B i C. A co do sprawy Argentyńczyków to był bym za Tevezem jest młodziutki dobrze ograny i gra techniczną piłkę. Oszalałem na jego punkcie po Igrzyskach w Atenach to on ich poprowadził do złota. I nie rozumiem czemu trener i z deka walnięty Laporta wolą Maxiego niż Saviolę..... Saviola jest chyba o 2 czy 3 lata młodszy ale ma obycie z Europejską piłką. Jak by wrócił Bibito to Maxi do wypożyczenia. i BASTA !! A i tak najlepszy był by Tevez z Corinthians'ów.Tobik33 pisze: LEO MESSI szkoda że nie ma paszportu
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 sie 2005, 11:39
Jesli chodzi o sprawe savioli to sie zgadzam, chociaz juz wszyscy mowili o tym jego kontrakcie, wiec chyba rzeczywiscie musialby sie zgodzic go obnizyc.Dombroś pisze:Tevezem jest młodziutki dobrze ograny i gra techniczną piłkę. Oszalałem na jego punkcie po Igrzyskach w Atenach to on ich poprowadził do złota. I nie rozumiem czemu trener i z deka walnięty Laporta wolą Maxiego niż Saviolę..... Saviola jest chyba o 2 czy 3 lata młodszy ale ma obycie z Europejską piłką. Jak by wrócił Bibito to Maxi do wypożyczenia. i BASTA !! A i tak najlepszy był by Tevez z Corinthians'ów
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio