Ty to Mirek jesteś as
Ja się już gubię, kiedy ty ironizujesz a kiedy nie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 kwie 2013, 14:01
Ty to Mirek jesteś as
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 kwie 2013, 14:45
przecież jeszcze niedawno go wybielałes i pisałeś, ze on jest ciagle prowokowany, faulowany i kazdy pamięta tylko jego plucie na ramosa a innych sytuacji brak i to po prostu do costy taka łatka przylgnęłaPrzede wszystkim Costa jest znakomitym pilkarzem, ktory wiele daje Atletico. Ze ma troche najebane we lbie ? A co ja z tym zrobie ? Nie bede bawil sie w kibica Barcy i wybielal go na sile. Tak, Costa jest pierdolniety, przyznaje to, ma nierowno pod sufitem, ma balagan na strychu.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 14:54
Wybielalem ? No nie wiem. Napisalem, ze jest obecnie najczesciej faulowanym pilkarzem PD i czasami moze sie przez to wkurzyc.przecież jeszcze niedawno go wybielałes i pisałeś, ze on jest ciagle prowokowany, faulowany i kazdy pamięta tylko jego plucie na ramosa a innych sytuacji brak i to po prostu do costy taka łatka przylgnęła
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 kwie 2013, 14:57
Przeniosę to tutaj. Pełnie poparcie Doktorze w tej kwestii. Wspomniałem o tym w kontekście kolejnego tytułu Manchesteru.Dr.Football1 pisze:Pisalem wczoraj w "futbolu na luzie" - nie tak dawno majstra mogly zdobyc Blackburn, Stuttgart, Deportivo, Lazio, Valencia czy Wolfsburg - fajne czasy, ciekawe czasy. Nikt nawet nie odpisal, tylko mnie to boli ? Przeciez w koncu juz bedziemy rzygac tymi wszystkimi Bayernami, Menczesterami i Barcelonami.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 kwie 2013, 15:15
To i ja się przeniosę.emdżej pisze:Przeniosę to tutaj. Pełnie poparcie Doktorze w tej kwestii. Wspomniałem o tym w kontekście kolejnego tytułu Manchesteru.Dr.Football1 pisze:Pisalem wczoraj w "futbolu na luzie" - nie tak dawno majstra mogly zdobyc Blackburn, Stuttgart, Deportivo, Lazio, Valencia czy Wolfsburg - fajne czasy, ciekawe czasy. Nikt nawet nie odpisal, tylko mnie to boli ? Przeciez w koncu juz bedziemy rzygac tymi wszystkimi Bayernami, Menczesterami i Barcelonami.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 15:17
Ja tego postu nie widziałem, na pewno bym odpisał. Troszkę masz racji. Już od kilku lat narzekam, że w czołówce ciągle te same firmy, choć czasem ktoś odpadnie (Liverpool niedawno stały bywalec 1/2 LM), czasem ktoś dołączy (Bayern, który tyle lat odpadał w ćwerćfinałach, 18/8, teraz 3 półfinał w 4 lata).
Mi w ogóle tęskno do Pucharu Europy, w którym w finale grały PSV, Benfica, Steua, Marsylia, Crvena Zvezda czy HSV. Piękne, różnorodne piłkarsko czasy, starcie wielu kultur i większa radocha dla kibiców z całej Europy. Teraz? Nawet jakiś Rumun, Holender czy Portugalczyk musi sobie wybrać jakiś Manchester, Real czy Bayern do kibicowania coby mieć się czym emocjonować. Już nawet nie pamiętam kiedy jakiś rumuński czy holenderski (! taka potęga!) klub wyszedł w ogóle z grupy LM, a co dopiero półfinał czy finał. ostatnie lata to tylko Manchester, Bayern, Barca, Real i Chelsea. Biednie - raptem kilka klubów z trzech lig.
Myślę, że paradoksalnie ratunkiem mogą być... szejkowie Ich pieniądze potrafią wprwadzić na salony przeciętny historycznie zespół na salony (patrz: Malaga, City, PSG). Wtedy odczuwam jednak powiew świeżości, bo zobaczyć City z misiem Anglii czy Malagę w ćwerćfinale LM to coś nowego.
Moze sie tutaj wywiazac ciekawa dyskusja.Przeniosę to tutaj. Pełnie poparcie Doktorze w tej kwestii. Wspomniałem o tym w kontekście kolejnego tytułu Manchesteru.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 kwie 2013, 15:25
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2013, 15:31
Przepraszam, ale co Ty masz do 6 klubu w Anglii?!Ebi pisze:Kiedyś już myślałem jak uzdrowić LM i LE. Obciąż czołowym ligom po jednym miejscu, dać więcej tym bardziej "egzotycznym" i za kilka lat sytuacja wróciłaby do normalności - zamiast być katowanym ciągle PD, BL, SA, PS mielibyśmy więcej klubów ze wschodu itp, a piłkarze tak ochoczo nie zmienialiby np. mistrza Rosji czy Ukrainy na szósty klub w Anglii.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 kwie 2013, 15:38
6 klub w Anglii zeszłego sezonu to Chelsea Londyn, więc trafił idealniemetol pisze:Przepraszam, ale co Ty masz do 6 klubu w Anglii?!Ebi pisze:Kiedyś już myślałem jak uzdrowić LM i LE. Obciąż czołowym ligom po jednym miejscu, dać więcej tym bardziej "egzotycznym" i za kilka lat sytuacja wróciłaby do normalności - zamiast być katowanym ciągle PD, BL, SA, PS mielibyśmy więcej klubów ze wschodu itp, a piłkarze tak ochoczo nie zmienialiby np. mistrza Rosji czy Ukrainy na szósty klub w Anglii.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 kwie 2013, 15:45
To tylko tak metaforyczniemetol pisze:Przepraszam, ale co Ty masz do 6 klubu w Anglii?!Ebi pisze:Kiedyś już myślałem jak uzdrowić LM i LE. Obciąż czołowym ligom po jednym miejscu, dać więcej tym bardziej "egzotycznym" i za kilka lat sytuacja wróciłaby do normalności - zamiast być katowanym ciągle PD, BL, SA, PS mielibyśmy więcej klubów ze wschodu itp, a piłkarze tak ochoczo nie zmienialiby np. mistrza Rosji czy Ukrainy na szósty klub w Anglii.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 23 kwie 2013, 16:04
Dr.Football1 pisze:Pisalem wczoraj w "futbolu na luzie" - nie tak dawno majstra mogly zdobyc Blackburn, Stuttgart, Deportivo, Lazio, Valencia czy Wolfsburg - fajne czasy, ciekawe czasy. Nikt nawet nie odpisal, tylko mnie to boli ? Przeciez w koncu juz bedziemy rzygac tymi wszystkimi Bayernami, Menczesterami i Barcelonami.
masacra
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 kwie 2013, 16:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 17:40
Dr.Football1
Lisek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio