Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 129

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2005, 14:27

Trudno przewidzieć jak długo Adriano pozostanie w Interze. Sprawia wrażenie wiernego klubowi, ale z drugiej strony nie sądze, aby zdecydował się na pozostanie w klubie z którym raczej świata nie zawojuje. Inter nie jest złym klubem, ale póki co na sukcesy w LM czy Serie A muszą jeszcze poczekać (jak długo :roll: ) a Adriano jest jednym z najlepszych napastników świata. Teraz kiedy jest jeszcze młody powinien przejść do jakiegoś klubu który umożliwi mu maksymalne możliwości rozwoju i sukcesy. Chelsea niewątpliwie takim klubem jest chociaż są tam już Drogba i Crespo którzy powinni grać. Do Realu też nie przejdzie bo tam nie ma miejsca już raczej. Do Barcy też nie bo za drogi. Nie sądze, aby opuścił Milan na rzecz innej włoskiej drużyny. Sam jestem ciekaw jak dalej potoczy się jego kariera. Przynajmniej dwa najbliższe sezony spędzi pewnie jeszcze w Mediolanie a potem to zobaczymy.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 paź 2005, 16:21

predzej wolalbym zeby z Adim zrobili tak jak z Iaquinta :roll: ,choc to bylo chamskie, niz zeby Romek kupil kolejna gwiazde, ktora zacznie grac typowy silowy angielski football Adriano nadaje sie do Serie A czy Primera Division a nie do Anglii czy Niemiec.A poza tym ja wierze w wiernosc Adriano i w Scudetto ktore pomoze nam wywalczyc w tym sezonie 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 paź 2005, 18:20

fieldy pisze:Czytałem wypowiedź Adriano, który przyznał, że jego agent rozmawiał z ludźmi Romana A.

Pewnie kolejna plota gazet typu "La Gazetto" lub coś w tym stylu.

Jak nam wszystkim wiadomo Adriano powiedział przed sezonem "jeśli w przyszłym sezonie niczego nie wygramy to ja odchodze". Póki co to początek sezonu więc nie ma co prorokować czy Adriano odejdzie czy nie. Grande Inter ma skupić sie na rozgrywkach Serie A (Moratti myśli o LM) , z kolei Milan i Juventus na Champions League. A dobra forma Juve w lidze świadczy o klasie drużyny z Alpi ... ale jak podkreślam to dopiero początek , a prawdziwy zesół poznamy po tym jak radzi sobie w kryzysie.
Adriano myśli o MŚ :?: najpierw Inter później najważniejsza impreza piłkarska.

Niggaz pisze:Chelsea niewątpliwie takim klubem jest chociaż są tam już Drogba i Crespo którzy powinni grać

Moim zdaniem Adriano nie miałby większych problemów z posadzeniem na ławe obu tych piłkarzy.
Ale Impeglatore wie gdzie jego miejsce :twisted: :!:

FORZA ADI

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1499
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 paź 2005, 17:50

I znowu zaczynaja sie jakies komplikacje w druzynie tym razem za sprawa Toldo no cóz poradzic tak świetny bramkarz musi miec nieograniczona ambicje uwazam jednak ze mancio powinien dac mu szanse wykazania sie bo do tej pory zawsze bronił Cesar

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 paź 2005, 17:57

Według włoskich dziennikarzy, Inter oraz Palermo przygotowują wymianę swoich bramkarzy. Na Sycylię miałby trafić Francesco Toldo, natomiast do Mediolanu przeniósłby się Matteo Guardalben.

Jak wszyscy wiemy, Roberto Mancini stawia na Julio Cesara, a drugim bramkarzem jest niezadowolony z tego faktu Francesco Toldo.

Prezydent Palermo - Mauro Zamparini powiedział wczoraj, że chętnie zatrudni Toldo, jeśli ten zgodzi się na mniejsze wynagrodzenie. Gdyby Francesco przystał na warunki Zamparini'ego, to Palermo bez żadnych problemów odda Nerazzurrim Matteo Guardalbena, który w przeciwieństwie do Toldo bardzo chętnie będzie numerem 2 w Mediolanie ...

źródło Goal.com

Sam nie wiem czy to dobry pomysł ... jeśli Toldo chce odejść to można by go sprzedać i na drugiego bramkarza awansować Cariniego (jeśli oczywiście można go ściągnąć z wypożyczenia). Choć z drugiej mańki Guardalben to dobry bramkarz na ławke. Tylko co później zrobić z Fabianem :?:

Mówi się także o odejściu "Hammera"(C.Zanetti przyp. red.) do Juventusu. Tutaj nie mam żadnych wątpliwości nie można wzmacniać rywala :!: lepiej już niech wyjedzie za granice.

FORZA GRANDE INTER

Ciągle nie mogący dojść do siebie po ostatniej porażce SERO :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 paź 2005, 18:59

serek408 pisze:Mówi się także o odejściu "Hammera"(C.Zanetti przyp. red.) do Juventusu. Tutaj nie mam żadnych wątpliwości nie można wzmacniać rywala Exclamation lepiej już niech wyjedzie za granice.

Inter ma gowno do gadania. Zanettiemu konczy sie kontrakt po sezonie i bedzie grac tam gdzie mu sie podoba. Na jego miejscu wybralbym Viole, ona potrzebuje takiego zawodnika, a Cristian mialby tam zapewnione miejsce w pierwszym skladzie.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 paź 2005, 19:07

serek408 pisze:jeśli Toldo chce odejść to można by go sprzedać
serek on nie powiedział ze chce odejsc tylko ze tak czuje bo poprostu ma ambicje i umiejetnosci to jest normalne dla teakiego bramkarza jakim jest Francesco moim zdaniem on teraz powinien bronic naszej bramki i moze Lippi by go powołał na MŚ i tam zagrał by najlepsze w swoim wykonianiu mistrzostwa :roll: ale to tylko takie moje przypuszczenia bo faktycznie teraz peruzzi broni jak Buffon wróci to bedzie juz bramka obsadzona zwłaszcza ze Abbiati tez ostatnio pokazuje sie z b.dobrej strony ale Toldo to Toldo taki gracz zasługuje na 2 szanse :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 paź 2005, 19:09

coco pisze:i tam zagrał by najlepsze w swoim wykonianiu mistrzostwa Rolling Eyes

Gydby tak sie stalo, to by nie puscil zadnego gola. Bo wg mnie lepiej niz na Euro 2000 zagrac nie mogl! Genialnie sie wtedy spisywal.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 paź 2005, 19:10

W przypadku odejścia Cristiano trzeba bedzie zakupic kogoś nowego na jego miejsce.Wiadomo ze Zanetti jest zmiennikiem Cambiasso, więc nie jest on kluczowym zawodnikiem Interu.Do Juve chyba sie nie wybiera, tylko zamieniłby ławke rezerwowych w Mediolanie na ławke w Turynie bo Vieiry i Emersona to on nie wygryzie z pierwszej jedenastki.Logicznym wyjsciem dla niego jest gra w klubie w którym miałby miejsce w wyjsciowej jedenastce.
Inter jednak ma troche do gadania bo zawsze moze go sprzedac w styczniu.Mysle ze Cristiano reguluarnie grając ma szanse wrócic do reprezentacji

FORZA INTER

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 paź 2005, 17:12

Lakier pisze:Gydby tak sie stalo, to by nie puscil zadnego gola.
słuchaj to nie jest wina tylko bramkarza ze puszcza gole to jest wina kazdego a błedy sie zdarzaja :wink:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 17:16

Cristiano nie do końca sie nadawał do Interu... jak przyszedł Pizarro tym bardziej sie dla niego pogorszyło w Mediolanie :/ a do Juve to niech idzie pograć na rezerwie bo do pierwszego to mu zadaleko... już powinien lepiej iść do Romy albo Lazio - tam by przynajmniej bardziej potrenował nad formą :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 paź 2005, 20:52

Taka wypowiedz mnie drażni, oj jak ona mnie drażni :x :x :x Nawwet sobie nie wyobrazacie ... Czytam sobie gdzies wypowiedzi po meczu z Juve a tam Solari oszolom pisze ze ta porażka dała duzo druzynie ... tylko ciekawe czego .. wstydu ?? hanby ?? ja nie rozumiem takeigo gościa ... i jak tu nie przegrywac ??

POZDRO

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 paź 2005, 21:14

RoRo pisze:Taka wypowiedz mnie drażni, oj jak ona mnie drażni Nawwet sobie nie wyobrazacie ... Czytam sobie gdzies wypowiedzi po meczu z Juve a tam Solari oszolom pisze ze ta porażka dała duzo druzynie ... tylko ciekawe czego .. wstydu ?? hanby ?? ja nie rozumiem takeigo gościa ... i jak tu nie przegrywac ??
rozumiem twoje podejscie do sprawy ... ale Solaremu chodzio chyba o to ze wyciagneli pewne wnioski moze faktycznie dała im duzo ta porazka bo beda wiedzieli jakich błedów nie popełniac przeciwko juve :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 21:54

Ktos wygrywa i przegrywa taka jest piłka.Może przez tą porażke wyciągną wnioski które pomogą im w przyszłości w bardzo ważnych meczach? czasami nawet trzeba przegrać żeby zrozumieć pewne rzeczy :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 paź 2005, 19:51

nareszcie do treningów powrócił nasz kapitan Javier Zanetti podobno ma byc juz gotowy na nastepny mecz z Livorno ... oby bo dało sie odczuc brak tego zawodnika na prawej stronie mimo ze Cordoba jest wysmienitym obronca to lepiej gra jednak na srodku w najblizszym meczu pewnie bedzie tak wygladała obrona Favalli :/ - Samuel - Cordoba - J.Zanetti

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”