A ty zrozumiales o co mu chodzi?olson pisze:Umarlemprzembal pisze:On ma dopiero 23lata odliczajac kontuzje to daje jakies 4 sezony gry!!!.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 kwie 2007, 22:26
A ty zrozumiales o co mu chodzi?olson pisze:Umarlemprzembal pisze:On ma dopiero 23lata odliczajac kontuzje to daje jakies 4 sezony gry!!!.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 09 kwie 2007, 1:03
przembal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 09 kwie 2007, 8:45
Najgłupsza teoria jaką słyszałemprzembal pisze:Specjalnie dla ciebie wytlumacze Lahm jest eksplatowany nadmiernie od 19 moze 18 roku zycia a wiec od wieku w ktorym pilkarza sie oszczedza zeby go nie zajechac za mlodu!!!
przembal pisze:i na takich obrotach gra juz co najmniej 4 sezon i nie wiem co w tym jest smiesznego bo jak tak dalej pojdzie to przemeczony organizm zacznie nie wytrzymywac zwiekszy sie podatnosc na kontuzje itd
To prosi się o pomstę do nieba ...przembal pisze:mniej wiecej w taki sposob potraktowano Daislera w Hercie i jak jest koniec tego wszystkiego to wszyscy widza!!!
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 kwie 2007, 11:23
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 kwie 2007, 11:29
To czemu Messi gdy pogra nonstop trochę dłużej, to trafia go kontuzja, że miesiąc ma z głowyMetal pisze: Najgłupsza teoria jaką słyszałem. Czyli według ciebie młody piłkarz już nie może się pokazać bo będzie przemęczony na inne lata ?
.
bez komentarza .Błagam... właśnie wtedy piłkarz chce się pokazać, że będzie wartościowy na przyszłość. To czemu Messi gra na wysokich obrotach ? Chyba nie powinien bo może się przemęczyć i potem będzie słaby biedaczek
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 09 kwie 2007, 11:42
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 kwie 2007, 18:46
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 09 kwie 2007, 19:07
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 kwie 2007, 19:15
oczywiście, my natomiast widzimy co się dzieje z innymi zawodnkami mocno eksplatowanymi kiedy byli młodzibrazzo pisze:A tak poza tym Bayern ma sztab lekarzy i fizjoterapeutów, którzy na temat ich zdrowia, kondycji i ludzkiego ciała wiedzą na pewno więcej od Was...
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 09 kwie 2007, 19:28
Mam wrażenie, że nie znasz statystyk dotyczących występów Lahma na boiskach Bundesligi.Akarin pisze:Bzdury? Jego pierwszy cały sezon? To co on przez ostatnie lata robił? W bierki dla niewidomych grał?
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 kwie 2007, 19:32
[']ba501 pisze:Wygra Lige Mistrzów.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 09 kwie 2007, 19:36
Prowadzicie dyskusję o tym jaki to Lahm nie jest wyeksploatowany, a nie sprawdziliście ile to czasu spędzał na boisku?Akarin pisze:Nie mam zielonego pojęciajak jesteś już taki dobry to mógłbyś je wrzucić, ok?
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 09 kwie 2007, 19:47
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 kwie 2007, 19:56
dobrze wiem ile czasu Lahm spędzał na boisku, to była ironia, ale widocznie jej nie wyczułeśbrazzo pisze:Prowadzicie dyskusję o tym jaki to Lahm nie jest wyeksploatowany, a nie sprawdziliście ile to czasu spędzał na boisku?
aha, ma statystyki, ale nie pokarze ich, tylko odeślę na jakąś stronkę, nieładniebrazzo pisze:Odsyłam na www.kicker.de
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 09 kwie 2007, 20:10
Na jakąś stonkę? To powinna być biblia dla Ciebie.aha, ma statystyki, ale nie pokarze ich, tylko odeślę na jakąś stronkę, nieładnie
brazzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio