Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 130

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 27 cze 2011, 19:22

Tylko ze znajac nasz zarzad,oszczednosci etc. :? ...Tyle sie gadalo o Salvio,i teraz mialoby nic z tego nie wyjsc?A Benfika to mnie wkurza mogli go wykupic,mieli czas.Podobno sam zainteresowany mowi,ze nikt mu nic nie mowi :lol: i nie wie,gdzie bedzie gral. No i sprawa z paszortami sama sie nie rozwiaze,wiec albo sie pozbeda Salvio,albo kogos innego trzeba bedzie wypozyczyc albo cos. Aha,no i jeszcze Coste sprzedac.Tak czy siak,nie za wesolo Najlepiej pozbadzmy sie Kuna,to bedzie kasa i na Osvaldo i na Piattiego :mrgreen:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 cze 2011, 21:14

Dr.Football1 pisze:Ewentualnie zgodzilbym sie na polroczne wypozyczenie do jakiegos slabiaka PD,ale bez zadnych durnych klauzul i haczykow. W tym czasie Godin zalatwi sobie paszport i wszyscy beda zadowoleni.
A w Hiszpanii nie ma czasem zasady, że jak zawodnik w La Liga zagra 5(?) meczy w klubie to w innym zespole hiszpańskim będzie mógł zagrać dopiero w następnym sezonie? Tak mi się coś kojarzy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 21:20

Nie mam pojecia. Istnieje takie glupie prawo ?

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 923

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 cze 2011, 21:21

Atletico kupiło bramkarza Bragi? Do składu czy ławkę?

Edyta: faktycznie to obrońca, moje przeoczenie :)
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 22:22 przez Nebula RN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 21:29

Nebula RN pisze:Atletico kupiło bramkarza Bragi? Do składu czy ławkę?
Nie,skad takie info ? Jutro zostanie zaprezentowany Silvio - pilkarz Bragi,ale nie bramkarz :wink:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 cze 2011, 21:30

Dr.Football1 pisze:Nie mam pojecia. Istnieje takie glupie prawo ?
Tak mi się kojarzy. Zresztą jakby popatrzeć wstecz to w zimie nie dochodzi do transferów między klubami z ligi chyba :think:

Jakiego bramkarza Bragi ? oO Artur przechodzi do Benfiki, a Quim ma 35 lat i raczej nikt by go nie chciał.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 cze 2011, 22:24

Hey, co tam u Aguero słychać? Chodzą ploty że chłopak pcha się wszędzie tam gdzie go nie chcą ?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 22:30

KajoFC pisze:Hey, co tam u Aguero słychać? Chodzą ploty że chłopak pcha się wszędzie tam gdzie go nie chcą ?
Po jego slynnej deklaracji byl wielki bum,mnostwo plotek,Kun codziennie w innym klubie. Teraz sytuacja sie troche uspokoila,bo okazalo sie,ze gigantom wcale nie usmiecha sie placenie 45 milionow + podatek. Na razie cisza,ale cos czuje,ze za kilka tygodni sprawa wroci jak bumerang,a pismaki w koncu beda mialy o czym pisac.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 cze 2011, 22:48

Jak myślisz gdzie pójdzie ? Aguero powiedział że chce przejść od innego klubu i zostać w Hiszpanii jak Real się nie zgłosi to będzie musiał ze spuszczoną głową zacząć przygotowania do nowego sezonu z Atletico :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 22:59

KajoFC pisze:Jak myślisz gdzie pójdzie ? Aguero powiedział że chce przejść od innego klubu i zostać w Hiszpanii jak Real się nie zgłosi to będzie musiał ze spuszczoną głową zacząć przygotowania do nowego sezonu z Atletico :)
Gdybym to ja mial wybierac to jego nastepnym klubem bylby Juventus :wink:

Nie mam pojecia gdzie pojdzie szczerze mowiac... Nie wykluczam nawet tego,ze zostanie na Calderon,a latwo by nie mial,bo pieprzyl cos o grze w bialej koszulce,wiec kibice na pewno nie przyjeliby go z otwartymi ramionami :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2011, 23:24

Sammy ten przepis z pięcioma meczami już nie obowiązuje. Znieśli w końcu ten debilny ewenement.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 28 cze 2011, 0:07

Sammyy pisze:A w Hiszpanii nie ma czasem zasady, że jak zawodnik w La Liga zagra 5(?) meczy w klubie to w innym zespole hiszpańskim będzie mógł zagrać dopiero w następnym sezonie? Tak mi się coś kojarzy.
Tyle że ten przepis nie mówił o tym że jak zawodnik zagra 5 meczy to nie może w tym samym sezonie zagrać w innym zespole, tylko że nikt go kupić już w danym sezonie nie może. Wiem że na jedno wychodzi, ale nie do końca, bo w przypadku wypożyczenia na pół roku nie ma transferu.

Ten przepis nie był do końca aż taki głupi. Powiem nawet że on dobry by był gdyby nastąpiła minimalna, ale znacząca zmiana. Ten przepis powstał po to aby w środku sezonu bogatsze kluby nie rozkupywały tych słabszych i biedniejszych. Tyle że co wówczas kiedy klub chcę albo musi sprzedać zawodnika (np. problemy finansowe). Powinni zrobić tak że dany klub może, ale jak nie chce to nie musi wyrazić zgody na transfer (choć mogło by wówczas dojść do sytuacji gdzie sam zawodnika naciskał by na klub aby wyrazili zgodę).

De Gea w MU. Drugi Torres się znalazł, niewdzięcznik pieprzony. Mnóstwo gadał i oczywiście były to same bzdury, kłamstwa i mydlenie oczu kibicom.

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 28 cze 2011, 1:04

Widziałem, że pojawiło się tu nazwisko Osvaldo i łączące go 20 mln euro. On jest aż tyle wart? Tak dobrze sobie radzi w Hiszpanii? Strasznie lubiłem tego gracza z czasów Violi, później jednak w Bologni szału nie zrobił i szykowałem go powoli na straty. Fajny miał styl gry - bardzo techniczny, silny napastnik z dobrym dryblingiem. Jak gra w La Lidze? Snajper czy skrzydłowy napastnik? Będzie jeszcze miała z niego pożytek Squadra Azzurra?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2011, 1:26

Jeden z lepszych napadziorow w PD moim zdaniem. Silny,swietny fizycznie,doskonale gra w powietrzu,znakomicie sie ustawia,a przy tym jest nienaganny technicznie. Gosc jest warty duzych pieniedzy,nie wiem czy az 20 baniek,ale 15 dalbym za niego lekka reka. W Espanyolu gra jako snajper.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2011, 11:04

Asteniu pisze:De Gea w MU. Drugi Torres się znalazł, niewdzięcznik pieprzony. Mnóstwo gadał i oczywiście były to same bzdury, kłamstwa i mydlenie oczu kibicom.
Nie rozumiem. Przecież żaden normalny zawodnik po przekroczeniu pewnego poziomu nie będzie chciał kisić się w Atletico, które ledwo nawiązuje walkę o puchary, jak może grać na najwyższym poziomie w o wiele lepszym zespole i co sezon występować w CL.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”