Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1297

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lut 2011, 21:23

Jarzinho, a kto inny wg Ciebie powinien grac zamiast Puyola? Bo mi sie nic nie nasuwa poza opcja Ramos na srodek i Azpilicueta na prawa, ale to tez nie do konca. Albiol to nie jest i raczej nie bedzie klasa swiatowa, ale poziom solidny reprezentuje i o partaczenie bac sie raczej nie trzeba.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 lut 2011, 21:28

I uj z tym że Azpilicueta ma urwaną nogę od dłuższego czasu...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2418
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lut 2011, 22:01

Azpilicueta? Na prawej stronie to może grać bardzo solidny Arbeloa, a nie jakiś Azpilicueta.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lut 2011, 1:19

aml pisze:to samo dotyczy Barcelony, PG tez moglby dac pograć Milito, Bojanowi czy Alcantarze, ale wowczas rekord DiStefano mielibysmy ciagle aktualny.
Barcelona mecze towarzyskie rozgrywa przeważnie przed sezonem, a z tego co pamiętam w takich meczach, jak i w CdR czy w meczach bez znaczenia Pep daje szansę występu rezerwowym, młodym... Nie specjalnie trafiłeś.
cru pisze:Jarzinho, a kto inny wg Ciebie powinien grac zamiast Puyola? Bo mi sie nic nie nasuwa poza opcja Ramos na srodek i Azpilicueta na prawa, ale to tez nie do konca. Albiol to nie jest i raczej nie bedzie klasa swiatowa, ale poziom solidny reprezentuje i o partaczenie bac sie raczej nie trzeba.
Już kiedyś napisałem, ze Ramos powędruje na środek w reprezentacji. Taka jest prawda, czy go lubie czy nie to wg. mnie on zajmnie miejsce powstałe po Puyolu. Nie wiem kto może zająć miejsce czy to Ramosa, czy Capdevili, bo nie licząc Arbeloi totalnie nikt nie dostaje szans. Monreal czy Azpilicueta(ten jest chyba obecnie kontuzjowany) coś tam dostali, ale czy ktoś o tym pamięta. Nie wiem dalczego tak nagle Sfinks zatrzymał się we wprowadzaniu nowych twarzy, przecież to on dał szansę wielu zawodnikom po Aragonesie: Llorente, Mata, Martinez, Pique, Pedro, Busquets, Navas, Pablo(powołany był takze Azpilicueta)itd. Teraz tego nowego dopływu wg. mnie bardzo brakuje.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lut 2011, 1:27

Azpilicueta? Na prawej stronie to może grać bardzo solidny Arbeloa, a nie jakiś Azpilicueta.
Nie przesadzaj. Moze w OM nie radzi sobie nadzwyczajniej,ale to nadal swietny prawy obronca.

Na srodek obrony San Jose,Amorabieta lub Dominguez,chociaz on akurat musi najpierw dojsc do formy i wywalczyc sobie miejsce w skladzie Atleti.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lut 2011, 9:33

Proponuje ktoremus moderatorowi przniesc cala dyskusje do watku reprezentacyjnego.

dziekuje za uwage

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 11 lut 2011, 10:25

Killerbean pisze:
tylerdurden pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania "Panie",albo nie przeczytales tego co podlinkowales, albo nie rozumiesz tego co napisal realfan, albo ja jestem slepy :)
nie pisz mi o czytaniu ze zrozumieniem lamo , jak sam nie jarzysz. Pisałem odnośnie katalońskiego pismaka, a nie biegu. Jak nie zrozumiał to do gimnazjum marsz.
Nie masz racji kolego, z prostego powodu, nie wykazales, ze to o czym pisal realfan, nie zostalo napisane przez "katalonskiego pismaka", bo przytoczone przez ciebie linki na temat badac prowadzonych przez naukowcow z La Corunii, w zadnym miejscu nie stwierdzaja, ze Messii jest szybszy z pilka niz bez niej (co intuicyjnie jest nielogiczne).
Nie bede wdawal sie z toba w pyskowki, bo to nie ma sensu, chcialem tylko wykazac, ze nie podales dowodu na to,ze realfan sie mylil.

Generalnie wczesniej rowniez "naukowcy" z Monachium prowadzili podobne badania, i wyszlo im, ze to jednak Roandlo jest szybszy nawet z pilka, warto wiec bo "badan naukowcow" zawsze podchodzic z dystansem ;)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 lut 2011, 15:08

Nie kminisz jednego. Messi w NICZYM nie może być gorszy od Ronaldo, bo kibice Barcy od razu uważają to za policzek. Wykaz tego mieliśmy nie tak dawno, kiedy kibice klubu z Katalonii próbowali udowodnić, że Messi wcale gorzej nie wykonuje rzutów wolnych niż Ronaldo :rotfl: :rotfl: :rotfl: Tylko tego nie widać, bo ma mniej szans, no i jest jeszcze Xavi, który mu zabiera te szanse. Swoją drogą jeśli Messi nie wykonuje gorzej wolnych niż Ronaldo, a w Barcie lepiej od niego wykonuje Xavi, to wychodzi na to, że Xavi wykonuje lepiej wolne niż Ronaldo... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 11 lut 2011, 18:20

Jeszcze więcej :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: trzeba było użyć.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2011, 14:57

tylerdurden pisze:
Killerbean pisze:
tylerdurden pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania "Panie",albo nie przeczytales tego co podlinkowales, albo nie rozumiesz tego co napisal realfan, albo ja jestem slepy :)
nie pisz mi o czytaniu ze zrozumieniem lamo , jak sam nie jarzysz. Pisałem odnośnie katalońskiego pismaka, a nie biegu. Jak nie zrozumiał to do gimnazjum marsz.
Nie masz racji kolego, z prostego powodu, nie wykazales, ze to o czym pisal realfan, nie zostalo napisane przez "katalonskiego pismaka", bo przytoczone przez ciebie linki na temat badac prowadzonych przez naukowcow z La Corunii, w zadnym miejscu nie stwierdzaja, ze Messii jest szybszy z pilka niz bez niej (co intuicyjnie jest nielogiczne).
Nie bede wdawal sie z toba w pyskowki, bo to nie ma sensu, chcialem tylko wykazac, ze nie podales dowodu na to,ze realfan sie mylil.

Generalnie wczesniej rowniez "naukowcy" z Monachium prowadzili podobne badania, i wyszlo im, ze to jednak Roandlo jest szybszy nawet z pilka, warto wiec bo "badan naukowcow" zawsze podchodzic z dystansem ;)

mowisz o artykule brukowca o nazwie bild?

powazni naukowcy :jupi:

przeciez golym okiem widac ze ronaldo bez pilki zapierdala ze ho ho a gdy ma pilke przy nodze jest problem bo nie umie jej prowadzic tak jak to robi messi

ronaldo lepiej gra glowa, jest szybszy bez pilki oraz ma mocniejsze uderzenie (niekoniecznie lepsze). to wszystko w czym jest lepszy od leo

pilkarzyk
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarzyk » 12 lut 2011, 22:32

Kibice Realu zacierają dziś ręce. Barcelona już niebawem może znów znaleźć się w zasięgu Królewskich. A może to zadyszka i potknięcie nieprzypadkowe piłkarzy z Katalonii?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2418
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2011, 22:37

Tak, Barcelona straciła pierwsze punkty od pół sezonu i skaczę z radości pod sufit. Na mistrzostwo w tym sezonie już od dłuższego czasu nie liczę.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 lut 2011, 21:14

ee... wlaczam sobie livescore'a z ciekawosci i ciekawostke widze: Casillas 2' czerwona kartka. O co chodzi, co tam sie stalo? Nie mam jak meczu ogladac na tym necie zalosnym.

No to 3pkt poszly sie je..bac.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 lut 2011, 21:49

Powinno być z 0:3 minimum. Czerwo kontrowersyjne, nie wiem czy Iker trafił naszego wychowanka... Ade nie pieprz się tylko wal... :roll:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lut 2011, 21:50

Widze kolejny mecz gdzie Espanyol ustawia obrone na 30-40 metrze i osmiesza takie pojęcie piłki jak gra w lini, to samo zagrali z Barcą to samo grają z Realem, wystarczy długa piłka na szybkiego Ade czy Ronaldo o zaczynają się klocki. Jesli JM zmieni Xabiego to wygracie bo gospodarze kolokwialnie mówiąc nastawiają Wam tylka i tylko czekają na gola na 2-0 z kontry.Chce pochwalić Marcelo- gra bardzo dobrze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”