Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 sty 2011, 22:35
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 26 sty 2011, 22:36
pierroo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 26 sty 2011, 22:40
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sty 2011, 22:56
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sty 2011, 0:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 sty 2011, 0:25
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 sty 2011, 1:12
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sty 2011, 1:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 sty 2011, 7:21
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 27 sty 2011, 9:34
Mój ulubiony tekst w tym sezonie. Wszyscy Barcelonie się podkładają, piłkarze, trenerzy, nawet kibiceRealFan pisze:Nawet tego nie włączałem, nie mam takich zwyczajów w robieniu z siebie idioty jak mają niektórzy na cules.pl, ale Almeria z Realem grała jakby w przypadku porażki mieli im jaja poucinać, a dzisiaj to chyba mają tonę gówna w gaciach już zanim wyszli w ogóle na boisko.
Awans jest zapewniony, więc w rewanżu zagra pewnie podobny skład jak z Betisem. Możliwie najbardziej rezerwowy.Jarzinho pisze:Oby tylko w rewanżu nie olali sprawy jak z Betisem.
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 27 sty 2011, 10:45
Urgi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sty 2011, 12:14
Myślicie, że Ronaldo już wiem kim jest Pedro?Pedro zagrał swój setny mecz w pierwszej drużynie. Od czasu kiedy 12 grudnia 2008 roku pierwszą szansę dał mu Rijkaard, "Pedrito" został "Pedro" lub nawet "don Pedro", ustanowił rekord w strzelaniu goli w 6 różnych rozgrywkach, strzelił 41 bramek dla drużyny z Barcelony, zdobył pozycję w reprezentacji Hiszpanii (w wyjściowej jedenastce w półfinale i finale Mundialu) i zgarnął Mistrzostwo Świata, całkiem niezły wynik zawodnika z Wysp Kanaryjskich...
Niestety nie pierwszy już raz. Pique chyba bardziej błyszczy na twitterze niż na murawieBarcaQzYN pisze:Nie wiem co się stało Pique, ale w pierwszych 20-25 minutach miał ze 3 takie głupie straty, że go nie poznawałem.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 sty 2011, 12:42
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 27 sty 2011, 13:34
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2011, 13:38
To tylko gdybanie. Oglądałem dwumecz z AM i obie ekipy grały na podobnym poziomie brutalności. Wg mnie rozpocząłeś propagandę i jako kibic Barcy z natury przypierdalasz się o byle gówno. Proponuję abyś po każdym meczu przeprowadzał analizę.miguel indurain pisze:otoz zwraca uwage brutalnosc w grze madrytu. w dwoch meczach cdr z atletico i sevilla i teraz uwaga, brutalna gra pilkarzy realu doprowadzila do 4 kontuzji w trakcie meczu rywali: kuna i reyesa z atletico oraz romarica i sancheza z sevilli. nie mozna tez zapomniec o paskudnie wygladajacym faulu ronaldo na ujfalusim. real zasluzyl sobie na przynajmniej 2 czerwone kartki: ronaldo(na ujfa) i diarra(na sanchezie) ktore mogly zuplenie inaczej ustawic oba pojedynki.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio