u mnie na ustnym polskim kawe sobie robili;) gadam swoje..a oni do siebe :"Czesiu podaj jeszcze cukier...a i mleczko tez"Martinho pisze: jeszcze inna byla zajeta otwieraniem paczki z ciasteczkami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 maja 2006, 8:57
u mnie na ustnym polskim kawe sobie robili;) gadam swoje..a oni do siebe :"Czesiu podaj jeszcze cukier...a i mleczko tez"Martinho pisze: jeszcze inna byla zajeta otwieraniem paczki z ciasteczkami
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 9:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 maja 2006, 13:08
Dzis prostowali błąd i każdemu niezależnie czy napisał dobrze przyznają za to zadanie punktyNiggaz pisze:Ja nie wiem co za debile to układali. Rozumiem, że może się przytrafić błąd, ale należy to poprawić a nie dać maturzystom i niech się męczą Rolling Eyes Chodziło o skrót SDLP oczywiście ['] Napisałem, że to Socjaldemokracja Polska i rzeczywiście to jest poprawna odpowiedź.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 maja 2006, 14:29
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 maja 2006, 16:55
(L)egionista pisze:Taa u mnie gościu z komisji spał muchy łapał.Ja się patrze i się ryje prawie na głos ale się powstrzymałem.Ludze z komisji taki im się nudzi że nie wiedzą co robić.Żenada
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2006, 17:05
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 maja 2006, 17:10
no prosze a myslalem ze jestes mlodszy ode mnie a tu stara matura ktora tearetycznie po raz ostatni zdawal moj rocznik 85Lukaz pisze:Jak ja zdawałem ustny angielski na starej maturze to na egzamin wpadł koleś z kuratorium
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 maja 2006, 18:17
Człowiek uczy się całe życieczeher pisze:no prosze a myslalem ze jestes mlodszy ode mnie a tu stara matura ktora tearetycznie po raz ostatni zdawal moj rocznik 85
Ja, zresztą jak zawsze, byłem zestresowany przez całą maturęczeher pisze:Na pisemne podszedlem na pelnym luziku, nawet rano nie czulem jakies specjalnego "podniecenia" iz pisze jakis wazny egzamin
Ja siedziałem w ostatniej ławce w środkowym rzędzie, mogłem tam robić co chciałem, ale oprócz pisania z główki nie za bardzo było z czego korzystać.czeher pisze:Jezyk Polski - wylosowalem miejsce z tylu
Siedziałem w pierwszym rzędzie przy ścianieczeher pisze: Matematyka - ohhh tutaj 1 rzad naprzeciwko komisji - ale musze przynzac byly widoczki
Ja polskiczeher pisze:na koniec angielski
Przed maturą miałem czarne wizje przed oczami, ale skoro zdałem to było spokoczeher pisze:ahhh w sumie byl to calkiem niezly okres
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 maja 2006, 19:59
widocznie nieLukaz pisze:Widzę że nie przeczytałeś wszystkich moich postów bo o tym że należę do starej gwardii pisałem już nie raz
Ja nie mam takiego problemuLukaz pisze:iedawno poszedłem do osiedlowego sklepu z trunkami po małe co nieco i kobitka, która na moje oko jest niewiele starsza ode mnie powiedziała: 'dowodzik proszę!' Shocked Już wcześniej w tym sklepie tez miałem taką przygodę i po tamtym razie powiedziałem sobie że jak jeszcze raz będą chcieli dowód to wyjdę, kupię trunki gdzie indziej, ponownie przyjdę do nich i z dowodem w ząbkach pokażę swoją alkoholową zdobycz. Jednak późna pora i lenistwo zwyciężyło Confused A laska za ladą Wink powiedziała że powinienem sie cieszyć że wyglądam młodo
ja mialem takie wizje na poczatku 4klasy ale pozniej doszlem do wniosku iz nie ma sie czym przejmowac zdam to zdam nie to nie - jak widac byl to dosc dobry tok mysleniaLukaz pisze:Przed maturą miałem czarne wizje przed oczami, ale skoro zdałem to było spoko
Oj bylyLukaz pisze:Widoki?
Przypomnialo mi sie wlasnie dosc smieszna historyjka, mianowicie wychodzac z domu nie wzialem marynarki i bylem tylko w koszuli i kamuizelce, czekam przed sala i wychodzi babka z matmy mowiac a ty gdzie tak ubrany, szybko po marynarkeLukaz pisze:Kobitka z matmy aż się uśmiała
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 maja 2006, 20:44
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 maja 2006, 20:47
Może troszkę, chociaż nie potwierdzam, nie zaprzeczamczeher pisze:czyli co wiecej wiosen niz ja
Ale to tylko jeden taki sklepczeher pisze:Ja nie mam takiego problemu
Na początku 4 klasy byłem całkowicie wyluzowany, przed samą maturą tak mnie dopadło. Jak wszystko się zaczęło to było już lepiej, bo i pisemne były zdaneczeher pisze:ja mialem takie wizje na poczatku 4klasy
Moja kobitka z matmy była najmłodsza - była wtedy gdzieś tak trochę przed 40-tką (podobno kobieta jest jak winoczeher pisze:bylem otoczony pannami w malych czrnych a centralnym pkt byla oczywiscie moja babka z matmy - aahhh niczego sobie
Komisja też ludzieczeher pisze:komisja nie mogla powstrzymac sie od smiechu
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raffikki87 » 09 maja 2006, 21:03
raffikki87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 maja 2006, 0:05
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2006, 0:43
Matura kupiona prawie tak samo smakuje jak ta zdana samodzielnieMarco_Van_Basten pisze:A dzisiaj polski ustny o który zresztą nie boje sie wogóle, bo mam pytania od mojej polonistki, które zamierza mi zadać
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 10 maja 2006, 9:08
ustne tak...ale...pisemne...o nich juz tak nie powiesz..w koncu sa przepustka na studia...mi sie sni Polibuda w Poznaniu..jak wyjdzie zobaczymy...jutro matma..czeher pisze:po tych przezyciach uwazam iz Matura to wielka bzdura
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio