Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 maja 2017, 22:34
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 maja 2017, 22:35
Lipiński to nadaje się do Bravo Sport a nie komentowania poważnej piłki.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 09 maja 2017, 22:36
Nie wiem czy są, ale chodziło mi o to, że hiszpanie od razu pokazali powtórkę sytuacji i tam widać było jak na dłoni intencje każdego z wymienionych przeze mnie zawodników.
Melaviock797
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2017, 22:36
Aha. Obejrzyj sobie jeszcze raz powtórkę, przede wszystkim Fabinho nie dostał w twarz ani w głowę. Walki w meczu jest mnóstwo i jeśli za to dla Ciebie jest wykluczenie na finał to chyba masz pewne wieści z szeregów UEFA co by Real wspomóc. Zainteresuj się łokciem Ramosa
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 maja 2017, 22:37
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 maja 2017, 22:39
Akurat w tym przypadku bym się powstrzymał z tak dosadnym określeniem, tzn. jak mamy patrzeć na symulki, to zachowanie Fabinho nie jest tak żenujące jak Dybali z Camp Nou (chodzi mi o sytuację, w których cierpiący natychmiastowo się podniósł, gdy zobaczył, że piłka w zasięgu). Tak samo dzisiaj Dybala, gdy Mendy kopnął piłkę w barierki, to pierwsze co z rękami zgłasza to do arbitra, a kilka minut później samemu z frustracji uderzył piłkę w górne trybuny. Może nie było to tak mocne, jak u gracza Monaco, ale jeżeli chce kartek za okazy frustracji, to niech sam postępuje inaczej. ; )
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 maja 2017, 22:39
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 09 maja 2017, 22:40
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 maja 2017, 22:41
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 09 maja 2017, 22:42
Ok. Widzę, że się nie zrozumieliśmy ja zawsze sercem i rozumem jestem za Juve, ale staram się patrzeć trzeźwo na fakty i sytuacje. A ta dla mnie jest jednoznaczna, widziałem powtórkę 2-krotnie i Mandżu trafia z łokcia w korpus Fabinho. Abstrahując od zachowania Brazylijczyka, który symuluje trafienie w twarz, które jest absolutnie karygodne to i tak nie zmienia faktu, że Mandżu chciał poczęstować Fabinho z łokcia i to jest z automatu czerwo.
Melaviock797
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2017, 22:43
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 maja 2017, 22:47
Ja byłem swego czasu z JP przeganiany bo 'miałem niechęć do Del Piero' oraz ogólnie 'wcale nie jestem prawdziwym kibicem Juve', a jednak ja uważam, że tutaj sędzia podyktował słuszną decyzję. Czerwo to byłby totalny absurd na miarę ostatniego karnego dla Romy.Melaviock797 pisze: ja zawsze sercem i rozumem jestem za Juve, ale staram się patrzeć trzeźwo na fakty i sytuacje. A ta dla mnie jest jednoznaczna, widziałem powtórkę 2-krotnie i Mandżu trafia z łokcia w korpus Fabinho. Abstrahując od zachowania Brazylijczyka, który symuluje trafienie w twarz, które jest absolutnie karygodne to i tak nie zmienia faktu, że Mandżu chciał poczęstować Fabinho z łokcia i to jest z automatu czerwo
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 maja 2017, 22:47
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2017, 22:49
Z symulkami u Dybali się zgadzam, ale z wybiciem piłki nie. Intencje mieli różne bo Mendy z wściekłości uderzył piłkę metr od liniowego, a Dybala podbił ją w trybuny. Jeśli chcemy się licytować to Sidibe uderzył piłkę w trybuny dobrych parę sekund po gwizdku sędziego i kartki nie dostał. Chodziło o sam zamiar uderzeniablackmore pisze:Akurat w tym przypadku bym się powstrzymał z tak dosadnym określeniem, tzn. jak mamy patrzeć na symulki, to zachowanie Fabinho nie jest tak żenujące jak Dybali z Camp Nou (chodzi mi o sytuację, w których cierpiący natychmiastowo się podniósł, gdy zobaczył, że piłka w zasięgu). Tak samo dzisiaj Dybala, gdy Mendy kopnął piłkę w barierki, to pierwsze co z rękami zgłasza to do arbitra, a kilka minut później samemu z frustracji uderzył piłkę w górne trybuny. Może nie było to tak mocne, jak u gracza Monaco, ale jeżeli chce kartek za okazy frustracji, to niech sam postępuje inaczej. ; )
Gratulacje finału!
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 maja 2017, 22:53
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio