Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 17:24
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 13 sty 2005, 17:50
Widzę, że wszyscy mają tu jakiś problem związany z moją osobą. Żadasz mojego odejścia (żądać to ty sobie możesz dziewiątek w makao), bo zacytowałem informację, którą wyczytałem w najbardziej poczytnym magazynie o piłce. Jakbym podał z głowy, też by było źle. Zawsze będzie źle, Axel jest zły. Bo wy wszyscy rozmawialiście z Cupiałem i on wam powiedział, że gazety kłamią. To ciekawe podejście, nie powiem...Mazi pisze:Axel>>> weź chłopie idź stad bo sie gasisz tylko... nic niewiesz o klubie a sie wtrącasz..zebyś jeszcze prawde mówił...wierz sobie PN a zobaczymy jak na tym wyjdziesz....nie twierdze ze jest całe złe bo sam czasem czytam, ale kilkakrotnie pisza głupoty zeby tylko miec temat.
pewnie Basałajowi czy Cupiałowi też byc mówił ze ma Wisła 12 mln dziure i nawet jak oni by cie mowili inaczej to ty w zaparte bo głupio sie przyznac do błędu....lol jestes i tyle...
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 17:55
Axel Hammond pisze: Widzę, że wszyscy mają tu jakiś problem związany z moją osobą. Żadasz mojego odejścia (żądać to ty sobie możesz dziewiątek w makao), bo zacytowałem informację, którą wyczytałem w najbardziej poczytnym magazynie o piłce. Jakbym podał z głowy, też by było źle. Zawsze będzie źle, Axel jest zły. Bo wy wszyscy rozmawialiście z Cupiałem i on wam powiedział, że gazety kłamią. To ciekawe podejście, nie powiem...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 sty 2005, 18:01
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 13 sty 2005, 19:51
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 19:58
sirtomaszo pisze:Ja najbardziej lubię z Wisły:
Mirka Szymkowiaka
Maćka Żurawskiego
Tomka Frankowskiego
Maura Cantora
Henryka Kasperczaka
![]()
A ponieważ nie znam jeszcze Wernera Liczki to więc nie bedę sie źle o nim wypowiadał, chociaż wiem że nigdy nie dokona tego, co Pan Henryk....
![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 13 sty 2005, 19:59
No mam nadzieję, że Liczka nie dokona tego co Kasperczak. Mam nadzieję, że jego zespół nie przegra w Pucharze Uefa z norweskim zespołem broniącym się przed spadkiem. Mam nadzieję, że nie ulegnie w potyczce z Gruzinami, którzy z fazie grupowej PUefa zdobyli okrągłe 0 punktów. Mam nadzieję, że nie będzie się tak buńczucznie o sobie wypowiadał w wywiadach prasowych, że "bez niego to może Cupiał o LM zapomnieć". Mam nadzieję, że jak będzie możliwość ściągnięcia Kosowskiego to on go ściągnie. Mam nadzieję, że będzie stosował rozsądną rotację w składzie. Mam nadzieję, że dokona dobrych transferów piłkarzy, których będzie szukał "pod kątem pasowania do jego wizji zespołu". Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda...sirtomaszo pisze:
A ponieważ nie znam jeszcze Wernera Liczki to więc nie bedę sie źle o nim wypowiadał, chociaż wiem że nigdy nie dokona tego, co Pan Henryk....
![]()
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 13 sty 2005, 20:03
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 20:06
Pisakk pisze:
No ja też mam nadzieję, że Liczka nie dokona tego co Kasperczak. Mam nadzieję, że jego zespół nie przegra w Pucharze Uefa z norweskim zespołem broniącym się przed spadkiem. Mam nadzieję, że nie ulegnie w potyczce z Gruzinami, którzy z fazie grupowej PUefa zdobyli okrągłe 0 punktów. Mam nadzieję, że nie będzie się tak buńczucznie o sobie wypowiadał w wywiadach prasowych, że "bez niego to może Cupiał o LM zapomnieć". Mam nadzieję, że jak będzie możliwość ściągnięcia Kosowskiego to on go ściągnie. Mam nadzieję, że będzie stosował rozsądną rotację w składzie. Mam nadzieję, że dokona dobrych transferów piłkarzy, których będzie szukał "pod kątem pasowania do jego wizji zespołu". Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 13 sty 2005, 20:21
Odsylam do glownejs torny pilka.pl gdzie kwestia Turcji została juz wyjasniona w oswiadczeniu rzecznika Wisły.smitu pisze:no to ladnie wlasnie w necie pojawila sie wiadomosc ze Szymek i Zuraw wyjada do Turcjii nawet Bednarz sie oburzyl tym ze taka informacja wyplynela, wiec bardzo mozliwe ze juz niedlugo Wisla sprzeda dwoch pilkarzy ???
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 20:24
Wiggles pisze:Odsylam do glownejs torny pilka.pl gdzie kwestia Turcji została juz wyjasniona w oswiadczeniu rzecznika Wisły.smitu pisze:no to ladnie wlasnie w necie pojawila sie wiadomosc ze Szymek i Zuraw wyjada do Turcjii nawet Bednarz sie oburzyl tym ze taka informacja wyplynela, wiec bardzo mozliwe ze juz niedlugo Wisla sprzeda dwoch pilkarzy ???
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sty 2005, 14:52
Mazi
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sty 2005, 15:46
Mazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio