Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 paź 2007, 16:05
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 paź 2007, 16:30
Fajną prasę czytaszfranz pisze:i o tym, że Wisła rozbije w pył Legie. Tak pewnie nie będzie biorąc pod uwage dobra obrone Legii i to że Wisła nic specjalnego w ataku nie pokazuje (na naszą OE to widać wystarcza) ale dziennikarze wiedzą swoje.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 paź 2007, 17:02
Fajną prasę czytasz
piwus pisze:w stosunku do połączonej redakcji Faktu&Dziennika?
Dla ciebie wszystko, kolejny odcinek w niedziele około 19:30piwus pisze:Ja bym na Twoim miejscu wrócił do przerwanej w sierpniu opowieści o sypniewskopodobnym hazardziście-alkoholiku, łamadze i nieudaczniku Kosowskim. Bo brak mi kolejnych odcinków
Dzieki ziom. Tasak mocno się stępił po derbach?piwus pisze:Nie łamcie się
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 paź 2007, 19:45
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 paź 2007, 20:00
[']BaSSu pisze:W tej kolejce to legia jest faworytem w porównaniu z wisłą która jest osłabiona kontuzjami.
W pierwszym składzie zagra Takesure Chinyama, bo (cytuje GW) "Trzy bramki w meczu Pucharu Ekstraklasy nie przekonały trenera do Bartłomieja Grzelaka. - Napastnik musi umieć zagrać 5-6 spotkań na wysokim poziomie - uzasadnia Jan Urban." Ciekawe kiedy Chinyama zagrał 6 spotkań na wysokim poziomiefranz pisze:Ciekawe czy po tak dobrym spotkaniu Grzelaka zagra on w pierwszym składzie czy może w Krakowie zobaczymy "snajpera" z Zimbabwe.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 paź 2007, 21:04
Wymieniaj...BaSSu pisze:Wszystko będzie git. W tej kolejce to legia jest faworytem w porównaniu z wisłą która jest osłabiona kontuzjami.
Na konferencji Uraban powiedział (nie pierwszy raz zresztą) że nie jest zadowolony z napastników ponieważ nie potrafią ustabilizować formy. Grają w kratkę, wiec dobry występ Grzelaka wcale nie oznacza, że jest on w jakieś wielkiej formie. Niegdzie nie zaznaczył, że Takesure w takowej jest. Jeśli o mnie chodzi to w od początku postawiałbym na Grzelaka, mimo iż go nie trawię, a w drugiej połowie wpuściłbym Chinyama’e.franz pisze:W pierwszym składzie zagra Takesure Chinyama, bo (cytuje GW) "Trzy bramki w meczu Pucharu Ekstraklasy nie przekonały trenera do Bartłomieja Grzelaka. - Napastnik musi umieć zagrać 5-6 spotkań na wysokim poziomie - uzasadnia Jan Urban." Ciekawe kiedy Chinyama zagrał 6 spotkań na wysokim poziomie
Nie wiadomo czy Astiz zagra, a i występ od pierwszej minuty Martina wydaje mi się jakoś mało prawdopodobny.franz pisze:Skład Legii(?): Jan Mucha - Jakub Rzeźniczak, Dickson Choto, Inaki Astiz, Tomasz Kiełbowicz - Miroslav Radović, Martins Ekwueme, Roger Guerreiro, Piotr Giza, Edson da Silva - Takesure Chinyama.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 paź 2007, 11:42
Zico_FCI pisze:Wymieniaj...
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 paź 2007, 11:59
Kosowski na 99% zagra. Głowacki wisi za karki, podobnie jak Vuko w Legii. Poza tym nie wiadomo czy zagra Astiz.BaSSu pisze:Występ choćby Kosowskiego stoi pod znakiem zapytania i brak Głowackiego
Moim jest zupełnie odwrotnie.BaSSu pisze: Moim zdaniem wszystko więc przemawia za klubem z Łazienkowskiej ale jaki będzie efekt zobaczymy już niebawem
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 paź 2007, 12:00
Co do Astiza to decyzja zapadnie po dzisiejszym treningu. W sprawie Ekwueme to moim zdaniem Nigeryjczyk zagra na 90%. Po pierwsze dla tego, że Vuko nie może zagrać za kartki po drugie Bury zagrał dobry mecz z Dyskobolią ale jest raczej zorientowany ofensywnie a w środku grają juz Giza i Roger a więc dla niego miejsca nie będzie, Smoła dawno juz nie grał wątpie czy Urban go wystawi w tak ważnym meczu, raczej zagra Ekwueme.Zico_FCI pisze:Nie wiadomo czy Astiz zagra, a i występ od pierwszej minuty Martina wydaje mi się jakoś mało prawdopodobny.
Jasne, to co piszą w SE i Fakcie nie zawsze jest prawdą. Sami Wiślacy w wywiadach mówią, że Kosowski zagra najciekawiej wypowiedział się Dariusz Dudka (cytuje): "Kosowski nie zagra z Legią? Nie wierzę, pewnie tylko udaje." I wszystko jasne.BaSSu pisze:Występ choćby Kosowskiego stoi pod znakiem zapytania
No własnie zobaczymy niebawem.BaSSu pisze:ale jaki będzie efekt zobaczymy już niebawem.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 paź 2007, 14:29
Ja coś mam przeczucie, że jeśli Astiz będzie mógł zagrać to na prawej obronie zagra Szala, a Rzeźnik na defensywnym pomocniku. Takie zestawienie byłoby raczej błędem, bo Rzeźniczak zupełnie nie radził sobie na tej pozycji w Widzewie.franz pisze:W sprawie Ekwueme to moim zdaniem Nigeryjczyk zagra na 90%.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 27 paź 2007, 15:44
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 02 lis 2007, 23:22
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 04 lis 2007, 15:34
Hamek84 pisze:Żewłakow, Costly
Hamek84 pisze:Bartczak, Starosta
Na moje - Poza zasięgiem naszych wybitnych negocjatorów.Hamek84 pisze:Jarzębowski, Strąk, Rachwał, Danch
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 lis 2007, 0:49
Na moje- połowa z nich jest nam zbędna.gringo7 pisze:Na moje - Poza zasięgiem naszych wybitnych negocjatorów.
Atak, atak i jeszcze raz atak. Nie mogę się doczekać dnia, kiedy Urban przestanie nas katować Grzelakiem. Ile można.Hamek84 pisze:Potrzeba troche stabilizacji... no i nie ulega wątpliwości ze zimą potrzebne będą 2-3 wzmocnienia...solidne! Brakuje nam przede wszystkim napastnika z prawdziwego zdarzenia, solidnego defensywnego pomocnika i prawego obrońce. Takich piłkarzy jak Bronek, Bury...powinni iść zimą na wypożyczenie a w ich miejsce...no właśnie, kto? Moje typy:
Napastnik: Żewłakow, Costly...może Nowak
Prawy obrońca: Bartczak, Broź, Starosta...
Defensywni pomocnicy: Jarzębowski, Strąk, Rachwał, Hermes, Danch...
Innych sensownych kandydatur nie widze Confused
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 lis 2007, 14:09
Na moje - około 90% z nich jest nam zbędna.guru pisze:Na moje- połowa z nich jest nam zbędna.
guru pisze:Atak, atak i jeszcze raz atak.
guru pisze:Giza musi poprawić skuteczność.
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio