Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 cze 2007, 22:11
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 cze 2007, 22:30
Zniszczyłeś mnie tym postem, naprawdę...lisek_chz pisze:Quagirella to rzeczywiście świetny piłkarz. Widziałem jego mecz w reprezentacji ze Szkocją, gdy strzelił dwie piękne bramki. A po za tym, jeżeli byłby słaby to nie przeszedłby do Juve, a nawet Manchester był nim zainteresowany.
A jeszcze Quagirella jest na pewno lepszy od Bojinova, który ,,się rozstrzelał" w poprzednim sezonie. Zresztą snipp sam zobaczysz, a po sezonie będziesz z niego zadowolony.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 cze 2007, 10:18
Chyba nie sądzisz, że Lippi wysmiałby zakup Juventusu po tym jak odmówił trenowania Starej Damy. Miałby jeszcze bardziej na pieńku z kibicami Juve.'Del Piero' pisze:No proszę... Koleś (snipp_) zna się lepiej od Lippi`ego
Pomylili Ci sie użytkownicy, mój drogi. Nie należę do grona gimnazjalistów z kisielem w majtkach przy kolejnym newsie na sports.it. Po prostu uważam, że Iaquinta nie gwarantuje Juventusowi tego, co gwarantuje Trezegol. Czyli kilkunastu bramek w sezonie.'Del Piero' pisze:Pewnie widzialeś go w akcji góra 2 razy, a jego największym problemem jest to że nie ma tak rozchwytywanego nazwiska jak hóntelar oraz grał w przecietnym Udinese.. wiec co to za piłkarz, pffff... Ale gdyby nie prezes klubu z Udine ten gracz od dawna byłby zawodnikiem barcelony.
Przede wszystkim znane nazwisko gwarantuje sukces.yhy, bo tylko znane nazwisko gwarantuje sukces...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 cze 2007, 10:34
Może koleś Snipp nie zna się lepiej od Lippiego ale na pewno zna się lepiej od Ciebie...'Del Piero' pisze:No proszę... Koleś (snipp_) zna się lepiej od Lippi`ego Jupi
'Del Piero' pisze:Ale gdyby nie prezes klubu z Udine ten gracz od dawna byłby zawodnikiem barcelony
Uważam, że jest to transfer 'bo nie ma lepszego-tańszego rozwiązania'. W normalnych okolicznościach, szukając zawodnika do pierwszego składu, zarząd powinien dokonać bardziej ambitnego wyboru. Iaquinta będzie uzupełnieniem i pod tym względem jest to dobry transfer ale to raczej nie on będzie stanowił o sile Juventusu w najbliższych latach. I nie chodzi tu o 'znane nazwiska', bo z Iaquinty raczej już nie wydusimy więcej, niż pokazał w Udinese. Nie ma on głęboko ukrytego super-mega-talentu, który eksploduje w Turynie i nie zmieni tego nawet wypowiedź Lippiego'Del Piero' pisze:bo tylko znane nazwisko gwarantuje sukces...
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 23 cze 2007, 10:55
Tu się nie zgadzam bo Iaquinta jest właśnie gwarantem kilkunastu bramek strzelonych w sezonie. A Trezeguet jak chcę odejść to niech go nie zatrzymują; osoboście nie chcę w Juvetnusie piłkarzy którzy grają tu na siłe(Camor, Treze), wolę Iaquinte który ma wielką chęć do gry niż Trezeguet, który co sezon narzeka za mało zarabia i chcę zmienić klub.Po prostu uważam, że Iaquinta nie gwarantuje Juventusowi tego, co gwarantuje Trezegol. Czyli kilkunastu bramek w sezonie.
Sam chyba wiesz co się działo z Realem w ostatnich latach, więc twoje stwierdzenie: "znane nazwisko gwarantuje sukces" jest co najmniej dziwne.Przede wszystkim znane nazwisko gwarantuje sukces.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 cze 2007, 11:00
W Udinese, gdzie cały zespół gra pod niego - tak.Marq pisze:Tu się nie zgadzam bo Iaquinta jest właśnie gwarantem kilkunastu bramek strzelonych w sezonie.
Trezeguet narzeka na nową ofertę zarządu, a jeśli ten przy gotówce jaką dysponuje nie może zaspokoić Francuza, najlepszego napastnika drużyny, to coś jest tu chyba nie tak.Marq pisze:Iaquinte który ma wielką chęć do gry niż Trezeguet, który co sezon narzeka za mało zarabia i chcę zmienić klub.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 23 cze 2007, 11:07
Nie wiem jak grał w Udinese bo nie oglądałem żadnego meczu tej drużyny w w zakończonym sezonie, ale wierze w tego zawodnika i sądzę że jest w stanie strzelić minimum 15 bramek na sezon.W Udinese, gdzie cały zespół gra pod niego - tak.
Mi się wydaje że zarząd już przed zakupem Iaquinty zdecydował się sprzedać Treze, bo są to bardzo podobni do siebie piłkarze i na boisku na pewno nie będzie dla obu miejsca.Trezeguet narzeka na nową ofertę zarządu, a jeśli ten przy gotówce jaką dysponuje nie może zaspokoić Francuza, najlepszego napastnika drużyny, to coś jest tu chyba nie tak.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 cze 2007, 11:10
To może ktoś mi wytłumaczy cel takiego posunięcia? Zespół miał się podobno wzmacniać.Marq pisze:Mi się wydaje że zarząd już przed zakupem Iaquinty zdecydował się sprzedać Treze, bo są to bardzo podobni do siebie piłkarze i na boisku na pewno nie będzie dla obu miejsca.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 cze 2007, 12:23
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 23 cze 2007, 13:56
Dlatego też wziął Iaquinte na MŚ... Ogolnie rzecz biorąc - słaby piłkarz, drewno, nie strzela bramek, cały mecz stoi w miejscu...Snipp_ pisze:Chyba nie sądzisz, że Lippi wysmiałby zakup Juventusu po tym jak odmówił trenowania Starej Damy. Miałby jeszcze bardziej na pieńku z kibicami Juve.'Del Piero' pisze:No proszę... Koleś (snipp_) zna się lepiej od Lippi`ego
[*]Snipp_ pisze:Przede wszystkim znane nazwisko gwarantuje sukces.
No jasne mój guru, to Ty decydujesz o tym kto się najlepiej zna na piłcemaestro pisze:Może koleś Snipp nie zna się lepiej od Lippiego ale na pewno zna się lepiej od Ciebie...'Del Piero' pisze:No proszę... Koleś (snipp_) zna się lepiej od Lippi`ego JupiOsobiście poradziłbym Ci, żebyś sam troche pooglądał i zaczął opierać swoje poglądy na własnych obserwacjach, a nie na tym, co mówią inni (w tym przypadku Pan Lippi).
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 cze 2007, 15:55
Wydaje mi się, że to Ty pierwszy zacząłeś o tym decydować'Del Piero' pisze:No jasne mój guru, to Ty decydujesz o tym kto się najlepiej zna na piłce Pray2
Bardzo dobrze, jeśli potrafisz. Nie rozumiem więc, dlaczego swoje zdanie oparłeś na opinii Lippiego, a nie swojej wnikliwej obserwacji, o której tak się rozpisujesz. Nie ważne ile meczy obejrzałeś. Ważne ile faktycznie zaobserwowałeś (jest różnica), bo jeśli toczysz z kimś dyskusję i zamiast swojej, przytaczasz opinię kogoś innego (zarzucając jeszcze rozmówcy niewiedzę), to wniosek jest taki, że niewiele Ci dało to oglądanie. A z lizaniem dupy, to pojechałeś'Del Piero' pisze:Osobiści poradziłbym Ci abyś nie lizał dupy innym. Oglądam każdą kolejnke Serie A, jeżeli chodzi o Udinese to widziałem minimum 10 meczów z tego sezonu (+ wczesniejsze sezony + mecze reprezentacji) i potrafie wyrobić sobie o nim jakas opinie...
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 cze 2007, 16:11
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 23 cze 2007, 16:18
Wydaje mi się ze nie...maestro pisze:Wydaje mi się, że to Ty pierwszy zacząłeś o tym decydować'Del Piero' pisze:No jasne mój guru, to Ty decydujesz o tym kto się najlepiej zna na piłce Pray2![]()
Po prostu zdziwił mnie fakt że pan snip (czy jakos tak) zna lepiej Iaquinte od chociażby Lippi`ego. Ale dalej pozostaje mi wierzyć ze ten piłkarz to drewno...maestro pisze: Bardzo dobrze, jeśli potrafisz. Nie rozumiem więc, dlaczego swoje zdanie oparłeś na opinii Lippiego, a nie swojej wnikliwej obserwacji
Widze że na siłę starasz się być mądry...maestro pisze:Nie ważne ile meczy obejrzałeś. Ważne ile faktycznie zaobserwowałeś (jest różnica), bo jeśli toczysz z kimś dyskusję i zamiast swojej, przytaczasz opinię kogoś innego (zarzucając jeszcze rozmówcy niewiedzę), to wniosek jest taki, że niewiele Ci dało to oglądanie
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 cze 2007, 23:44
To znów musisz komuś wierzyć?? Przecież sam oglądasz'Del Piero' pisze:dalej pozostaje mi wierzyć ze ten piłkarz to drewno...
No i po co to?? Nowa moda moderator=wróg?? Trendy to jest teraz'Del Piero' pisze:Moderator ma zawsze racje Pray2
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 cze 2007, 12:21
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio